Şimdi Ara

Her kel kafalı bu videoyu izlemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kellik sorunu yaşayanlar izlesin gerçekten adamlar hakkını veriyor

http://youtu.be/fJgSiwDdcok

birde bu

http://www.youtube.com/watch?v=5CWCK9Jlu3Y&feature=related

Amerikalılar yapıyor arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli_kardozo -- 11 Ocak 2012; 1:32:45 >

• Gökhan Gönül mü o ilk videoda ki?
  • buna 700-1000 dolar vereceğime saç ektirtirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 11 Ocak 2012; 1:16:09 >
  • hayır ama adamlar çok ciddi gerçekten
  • bütün dh'liler 1.90 üstü kaslı ve gür saçları olan insanlar bu konuyu açmandaki mantığı hala anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

buna 700-1000 dolar vereceğime saç ektirtirim

saç ekimi çözüm değil ben ektirdim internette dolaşan videolara kanma sakın kesinlikle para tuzağı hepsi sakın bulaşma ekim işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

bütün dh'liler 1.90 üstü kaslı ve gür saçları olan insanlar bu konuyu açmandaki mantığı hala anlamadım

inşallah saçın dökülürde kel kalırsın, gözlük takarsın artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasimsky

quote:

saç ekimi çözüm değil ben ektirdim internette dolaşan videolara kanma sakın kesinlikle para tuzağı hepsi sakın bulaşma ekim işine

doğru adamı bulamamışsın demek ki.
  • quote:

quote:

Niye ne oldu ?
  • Johnny sins e mail attım.Başlığını okuyunca o aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

Niye ne oldu ?

eski saçın gibi olmuyor ve ekim yerleri belli oluyo kök dipleri çöküyo delik deşik oluyo kafan fırça gibi çıkanlarda ve en az3 seansta sonuç alırsın oda 10000 tl gözden çıkarman gerekir

• o şeyin altından azda olsa saç çıkmayacak mı? pek anlamadım. Ama güzel olmuş takıntı yapanlar için bir yol daha..
  • bu adamlar komple kel adamlargenelde az da olsa saç çıkar ortadan falan.komple kel olması lazım bu uygulama için galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

o şeyin altından azda olsa saç çıkmayacak mı? pek anlamadım. Ama güzel olmuş takıntı yapanlar için bir yol daha..

adamın yorumlarına göre tak çıkar bir şey, satarken kullanma ve bakım eğitimi veriyorlarmış.
  • bu sistem zaten yok muydu bendede dokulmeler basladida arastiriyodum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

Niye ne oldu ?

eski saçın gibi olmuyor ve ekim yerleri belli oluyo kök dipleri çöküyo delik deşik oluyo kafan fırça gibi çıkanlarda ve en az3 seansta sonuç alırsın oda 10000 tl gözden çıkarman gerekir

Kaldı ki saç ekiminde herkeste başarılı olunmuyor.

• arkadaşlar pek ingilizcem yok ne diyorlar? bide bunu türkiyede yapan yer var mıdır?
  • Bunumu takicaksin kafana rezillik bence bayanlar ozelliikle acayip nir sekilde makaraya alir.arkadaslarin bilse disariya adim atamazsin..
    Bakkala gitsen ekmek vermezler berbere gitsen orantiyi tutturamaz gulmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

bütün dh'liler 1.90 üstü kaslı ve gür saçları olan insanlar bu konuyu açmandaki mantığı hala anlamadım

Ben öyleyim,ciddiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.