Şimdi Ara

her ay düzenli yatırdığımız halde borç görünmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş ben bu ttnetten bıktım ya. benim sözleşmem vardı bitti. 27 10 2014 tarihinde yeni kampanya yaptırdık telefon + internet. onuncu ayın sonunda eski kampanya bitiyordu yani.

internet için 39, telefon için ise 7 dediler ayrıca hız yükseldi fiyat düştü dedi kaydı yapan hanım kızımız, tamam dedik. biz kağıt fatura da istedik onun içinde ilk ay 15 ödersiniz dediler. onada tamam dedik. yani ödeyeceğimiz tutar toplam 46
    ama bundan önceki fatura 85 milyon ödedik. şimdi yeni fatura geldi 17 12 2004 tarihli ödenecek tutar 46,25 dedik heralde tamam. gittim yatırdım bugün, ama bana yok geçen aydan ödenmemiş telefon var yok bi ay geriden takip ediyo gibi sözler kuruyorlar.
    valla bu ne ya telekoma ödediğim paralarla ev alınır. o ki evde 3 kişiydik 2 kişi kaldık babam kanserden öldü 5 ay önce. konuşanımız yok edenenimiz yok. valla gidip telefonu kapatıracam artık yani öyle kafam kızıyor. nasıl olsa elimizde cep telefonları diyorum. babamda ölmeden önce izin vermedi annemde istemedi.

ama her yatırdığımızda borcunuz var gibi sözler.. ödüyoruz, yine aynı durumlar..

ne yapabiliriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.