hentboldada averajla ikinciyiz ama lıg sonu oradada şampıyonuz
Bakalım Türkiye Cumhuriyetinde bir senede alınan kupalarda FB yi kimse geçecekmi?
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ TARAFINDAN 100.YIL'DA ŞUBELERE GÖRE KAZANILMIŞ "TAKIM HALİNDE" TÜM KUPALAR (01 Ocak 2007 – 31 Aralık 2007)
FUTBOL 11 BASKETBOL 18 VOLEYBOL 12 BOKS 8 ATLETİZM 5 KÜREK 12 MASA TENİSİ 5 YÜZME 36 TOPLAM 107
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ TARAFINDAN 100.YIL'DA ŞUBELERE GÖRE KAZANILMIŞ "FERDİ" KUPA ve MADALYALAR (01 Ocak 2007 – 31 Aralık 2007) BOKS 154 YELKEN 239 ATLETİZM 192 MASA TENİSİ 5 YÜZME 201 KÜREK 22 TOPLAM 813
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ TARAFINDAN 100.YIL'DA KAZANILMIŞ TÜM KUPA ve MADALYALAR TOPLAMI (01 Ocak 2007 – 31 Aralık 2007) FERDİ KUPA ve MADALYALAR 813 TAKIM HALİNDE KAZANILMIŞ TÜM KUPALAR 107 TOPLAM 920
Geldiginiz gibi gideceksiniz
GS ve fb varken siz daha 10 yil belki 20 yil daha $ampiyon gelemezsiniz
basketbolda fenerbahce kupa fılan almadı fenerbahce ÜLKERSPOR! aldı kupayı sponsorluklarla 2 takımın birleşmesi olayını karıştırmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: murat23
basketbolda fenerbahce kupa fılan almadı fenerbahce ÜLKERSPOR! aldı kupayı sponsorluklarla 2 takımın birleşmesi olayını karıştırmayalım
Beşiktaş Cola Turka Gelirse olur FB ülker gelirse olmaz güzel iş hayatta başarılar
kendini nimetten sayıp beşiktaşı küçümseyenler sene sonu yüzleri mosmor gezecekler,sabırsızlıkla beklıyorum sezon sonunu
quote:
kendini nimetten sayıp beşiktaşı küçümseyenler sene sonu yüzleri mosmor gezecekler,sabırsızlıkla beklıyorum sezon sonunu
Kimseyi küçümsediğimiz yok ortaya birşey söyledin bende cavap verdim. Şahsen Bjk ın ben bu sene şampiyon olmasını ve FB nin 3. olup UEFA ya kalmasını istiyorum. 2009 UEFA finali Saraçoğlunda
Beşiktaş Cola Turka Gelirse olur FB ülker gelirse olmaz güzel iş hayatta başarılar
bu ikisini bir tutanlarla basketbol ne derece tartışılır bılmem ama acıklayım genede;
cola turka sadece besıktasın maddı ve ısım sponsorudur para dısında hıcbır katkısı yoktur
fenerbahce ise ulkersporla tamamen birleşti yanı ülkerspor kulübü kapatarak fenerbahce kulübüyle oyuncularıyla beraber bırlesti
bu iki farkı ayıramıyorsanız dıyecek birsey yok tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: BRKYPNR
quote:
Kimseyi küçümsediğimiz yok ortaya birşey söyledin bende cavap verdim. Şahsen Bjk ın ben bu sene şampiyon olmasını ve FB nin 3. olup UEFA ya kalmasını istiyorum. 2009 UEFA finali Saraçoğlunda
hocam herşeyi nıye üstüne alınıyorsun bu cevap usttekı arkadasaydı
Bjk'nin bu özelliğini sevmiyorum işte bir galibiyet alınca havalara giriyorsunuz.
sezon sonu 20:45 i bekleyin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BRKYPNR
quote:
hocam herşeyi nıye üstüne alınıyorsun bu cevap usttekı arkadasaydı
ok.olabilir dersin diye düşündüm
yok bi galibiyet alınca değil iki branşta birden lider olunca havalara giriyoruz.
bende sizin bu herşeye ve herkese tepeden bakmanıza,herkesi ve kendinizin yaptıklarınız dışındaki her başarıyı(UEFA yı da kastediyorum)küçümsemenizi sevmiyorum...
Bu yıl Gs da Bjk da "spor kulübü" olduklarını biraz olsun göstermeye karar vermişler anlaşılan. Rekabet iyidir
Beşiktaş gerçekten iyi bir kadroya sahip. bu basketbolda da böyle. futbolda şampiyon adayım beşiktaş şu anki görünüşe göre. basketbolda ise eğer dee brown bir an önce iyileşirse şampiyon adayım galatasaray dır, beşiktaş da şampiyonluğu zorlar.
Şu çarşıya biri kibar olmayı öğretmeli, ulan falan
Fenerbahçe futboldada baskette de şampiyon olur boşuna heveslenmeyin.
Fenerbahçe onu bırak Avrupa da baskette de futbolda da TOP 16 da, iki dalda da TOP 8 e kalabilir.
Öyle olursa eğer Türkiyenin şampiyonlukları sizin olsun
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
Bu yıl Gs da Bjk da "spor kulübü" olduklarını biraz olsun göstermeye karar vermişler anlaşılan. Rekabet iyidir
ne alaka? bir sene şampiyon oldunuz diye her branşın en iyisimi oldunuz şimdi? işte bundan bahsediyorum,kibir... biz her zaman her spor dalında yarıştık arkadaşım unuttuysan hatırla...
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Fenerbahçe futboldada baskette de şampiyon olur boşuna heveslenmeyin.
Fenerbahçe onu bırak Avrupa da baskette de futbolda da TOP 16 da, iki dalda da TOP 8 e kalabilir.
Öyle olursa eğer Türkiyenin şampiyonlukları sizin olsun
geçen yıl şampyıon olan takım 1 degıl ıkı takımın bırleşımıydı yanı fenerbahce ÜLKERSPOR!
BU YIL fenerbahce ULKERSPOR DEGİL ŞAMPIYON 2.DAHİ OLAMAZ