Bjk zaten isminde "spor kulübü"'nü bile taşımıyor, gelmiş hala burada sportif anlamda bizden üstün olduklarını iddia ediyorlar. Geçiniz, genel olarak baktığımızda Fenerbahçe gerek sportif başarı gerekse bu olanaklar bakımından Bjk ve Gs'ın çok çok üstündedir, bu kulüplerin alması gereken daha uzun bir yol vardır.
Bjk ve Gs'ı engelliler liginde de görmek sevindirici, iki kulübü de bu sebeple tebrik ederim. Darısı Fenerbahçe'mizin başına.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Bjk'nin bu özelliğini sevmiyorum işte bir galibiyet alınca havalara giriyorsunuz.
Ne yani şimdi yendik ve birinci olduk havaya girmiyelim mi?
İstersen yendik ve birinci olduk diye ağlıyalım
Al işte daha 2 hafta önce takımınıza başkanınıza teknik direktörünüze demediğinizi bırakan siz değilmiydiniz noldu 150 küsür hafta sonra ilk kez birinci olunca hemen havalara uçtunuz bu nasıl taraftarlıktır anlamış değilim lafa gelince biz iyi gün dostu taraftarı değiliz hadi ordan ayrıca basketbolda tamam beşiktaşı bende beğeniyorum fakat puan durumunda 1. olmanın pek bi manası yok play-off lar önemli bakalım orda ne yapabileceksiniz ayrıca yok ülkerle birleşmişte sen birleşseydin ozaman arkadaşım sanki ozaman çıkıp yok biz birleştik haketmedik diyebilcektiniz ben beşiktaşın şampiyon olabileceğine inanmıyorum futbolda bu benim düşüncem herkez istediğini söyler...
quote:
Orjinalden alıntı: mosfettt
1-fenerbahçe 2-sivas 3-bjk 4-gs benim tahminim bu yönde
ayrıca galatasarayın ve beşiktaşın voleyboldaki liderlikleri devam ediyor
Grup A BAYAN Takım O. G. M. A.S. V.S. P. 1. Galatasaray 19 16 3 54 17 50 2. Nilüfer Bld. 19 17 2 53 13 49
Grup A ERKEK Takım O. G. M. A.S. V.S. P. 1. Beşiktaş 13 12 1 37 8 34 2. Havagücü 13 9 4 35 16 30
ama ikinci ligde
ilk önce spor kulübü olun ondan sonra her alanda gelin
biz teknik direktöre ne demişiz ?
quote:
Orjinalden alıntı: egemen4848
Al işte daha 2 hafta önce takımınıza başkanınıza teknik direktörünüze demediğinizi bırakan siz değilmiydiniz noldu 150 küsür hafta sonra ilk kez birinci olunca hemen havalara uçtunuz bu nasıl taraftarlıktır anlamış değilim lafa gelince biz iyi gün dostu taraftarı değiliz hadi ordan ayrıca basketbolda tamam beşiktaşı bende beğeniyorum fakat puan durumunda 1. olmanın pek bi manası yok play-off lar önemli bakalım orda ne yapabileceksiniz ayrıca yok ülkerle birleşmişte sen birleşseydin ozaman arkadaşım sanki ozaman çıkıp yok biz birleştik haketmedik diyebilcektiniz ben beşiktaşın şampiyon olabileceğine inanmıyorum futbolda bu benim düşüncem herkez istediğini söyler...
bir galatasaraylı olarak objektif olarak bakarsam ligi galatasaray ve fenerbahçeden biri basketbolda ise beşiktaş vede fenerbahçeden biri alır gibime geliyor.
quote:
Grup A BAYAN Takım O. G. M. A.S. V.S. P. 1. Galatasaray 19 16 3 54 17 50 2. Nilüfer Bld. 19 17 2 53 13 49
Grup A ERKEK Takım O. G. M. A.S. V.S. P. 1. Beşiktaş 13 12 1 37 8 34 2. Havagücü 13 9 4 35 16 30
ama ikinci ligde
hayal kurmak güzel tabikide... gs en kötü döneminde 3. olur ligde gs varken fb herzaman 2. için mücadele eder
ama ikinci ligde
hayal kurmak güzel tabikide... gs en kötü döneminde 3. olur ligde gs varken fb herzaman 2. için mücadele eder
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
ama ikinci ligde
nilüfer belediyesi çok sıkı geliyor dikkat edin orada da üçüncülüğe düşmeyin
ben hayatımda bu kadar komplekslı bır taraftar grubu gormedım işte bu yuzden kendınız harıc tum turkıye takımınızdan nefret edıyor,kımse bana başarılardan fılan edebıyatı yapmasın ali şen donemıne bakın bakalım,bu kadar dusmanı varmıydı fenerbahcenın? çünkü mafyada olsa insan olarak iyi bir insandı ali şen bazıları gibi kötu nıyetlı degıldı!!
yauw hep kompleksli biz oluyoz zaten siz sütten çıkmış akkaşın antik kuntik yorum yapmayın yaa bi kerede
quote:
Orjinalden alıntı: murat23
ben hayatımda bu kadar komplekslı bır taraftar grubu gormedım işte bu yuzden kendınız harıc tum turkıye takımınızdan nefret edıyor,kımse bana başarılardan fılan edebıyatı yapmasın ali şen donemıne bakın bakalım,bu kadar dusmanı varmıydı fenerbahcenın? çünkü mafyada olsa insan olarak iyi bir insandı ali şen bazıları gibi kötu nıyetlı degıldı!!
kesinlikle katılıyorum ali şen zamanında bukadar kin yoktu şimdi anadoluda statlarda aziz yıldırıma özel ilgi varve orda tribünde olsun şeref tribününde bile kavga çıkıyor bukaadar kavgacılık ile nefreti toplarsın başka bişey yapamazsın her gittiği yerde kavga dövüş oda klubüne zarar veriyor ligde takımlar feneri sevmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
kesinlikle katılıyorum ali şen zamanında bukadar kin yoktu şimdi anadoluda statlarda aziz yıldırıma özel ilgi varve orda tribünde olsun şeref tribününde bile kavga çıkıyor bukaadar kavgacılık ile nefreti toplarsın başka bişey yapamazsın her gittiği yerde kavga dövüş oda klubüne zarar veriyor ligde takımlar feneri sevmiyor
naptın sen. şimdi bunun üzerine 78554 mesaj ve şunun gibi değil mi bıdı bıdı sözleri gelir
quote:
Bırak allah aşkına, Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım başkan olduğundan beri katettiği bir yola bakın. Gelmiş bize kompleksli diyorsunuz, karşınızda sürekli bir büyüme içinde olan, her geçen gün biraz daha büyüyen bir kulüp görmek kimin hoşuna giderdi ki? Kötü niyetliler kimler ? Bizim yöneticilerimiz çok pis, çok kötü niyetli sizinkiler içi de dışı da temiz insanlar bütün sorun bizde. Bırakın bu ayakları, basbaya K - O - R - K - U - Y - O - R - S - U - N - U -Z.
Helal olsun Aziz Başkan'a çok büyük adam, böyle yöneticiler az gelir kulüplerin başına. Niye itiraf etmekten korkuyorsunuz, az duymadım ben "Aziz Yıldırım gibi başkanımız olsun" diyen Gslı Bjklı insanlar. Bu kadar zor değil kabullenmesi.
neyinizden korkalım sizin
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Bırak allah aşkına, Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım başkan olduğundan beri katettiği bir yola bakın. Gelmiş bize kompleksli diyorsunuz, karşınızda sürekli bir büyüme içinde olan, her geçen gün biraz daha büyüyen bir kulüp görmek kimin hoşuna giderdi ki? Kötü niyetliler kimler ? Bizim yöneticilerimiz çok pis, çok kötü niyetli sizinkiler içi de dışı da temiz insanlar bütün sorun bizde. Bırakın bu ayakları, basbaya K - O - R - K - U - Y - O - R - S - U - N - U -Z.
Helal olsun Aziz Başkan'a çok büyük adam, böyle yöneticiler az gelir kulüplerin başına. Niye itiraf etmekten korkuyorsunuz, az duymadım ben "Aziz Yıldırım gibi başkanımız olsun" diyen Gslı Bjklı insanlar. Bu kadar zor değil kabullenmesi.
quote:
basketbolda fenerbahce kupa fılan almadı fenerbahce ÜLKERSPOR! aldı kupayı sponsorluklarla 2 takımın birleşmesi olayını karıştırmayalım
Birleşme ama ileri de ayrılsalar bile o kupa FB müzesinde duracak, bunu biliyorsundur heralde. Cola Turka size destek vermese bu sene iyi kadro kurabilir miydiniz? Ne güzel destek veriyorlar işte. Bu sene lige baksana 5-6 takım iddialı durumda. birleştiniz deyip bizim başarımızı da küçümseme. Aynı Ülker grubu size ve GS'ye de destek veriyor.
beşiktaş şammpiyon olamaz mevcut durum izin vermez buna büyük ihtimal gs sonra fb sonra bjk baskette bilemem
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Fenerbahçe futboldada baskette de şampiyon olur boşuna heveslenmeyin.
Fenerbahçe onu bırak Avrupa da baskette de futbolda da TOP 16 da, iki dalda da TOP 8 e kalabilir.
Öyle olursa eğer Türkiyenin şampiyonlukları sizin olsun
konuşmıyım konuşmıyım diyorum ama buyur basketbolda top 16 da olan fenerbahçeniz bunu yapabildimi????
ULEB Cup´da B Grubu´ndaki son maçına çıkan Beşiktaş Cola Turka, İstanbul´da konuk ettiği Fransız ekip Elan Chalon´u 78-55’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Beşiktaş Cola Turka, ULEB Cup’da oynanan grup maçlarında yenilmeyen tek takım olarak tarihe geçti