Şimdi Ara

Her Akşam TS3'de Buluşalım (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
10.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezervasyon aliyormusunuz :))))
  • almiyoruz oca kardes =) yabancilari serverde tutmuyoruz eger bir türk arkadas TeamSpeak'te yer alip rica ederse.

PunkBuster'i neden kapali tutuyoruz, bununla ilgili bir aciklama yapayim..

EA'nin Ingiltere Forumlarindada bir cok Server sahibi PunkBuster'i acik hale getirdikten sonra full ceken sunucular 0 cekmeye basladi. bizim sunucumuzda bunlardan bir tanesi. son gelen client update'ten itibaren durum tam tersine döndü.. Eger hileciler gelmesin vs. diye acin diyorsaniz, buna bizim serverimizde gerek yok. Hem Server PBBans (PunkBuster Bans) sitesi tarafindan 7/24 gözetim altinda tutuluyor, hem de hic bir sekilde hileciler giremiyor servere. Hile kullananlarin ismi serverin ortasinda aleni bir sekilde belirtilip, hangi tür hileyi kullandigida gözükmektedir. PunkBuster kapali diye sunucuya gelmek istemeyenlerde gelmesinler sorun degil. Bizim oldugumuz yerde hile olmaz, olamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 29 Mart 2010; 19:27:47 >
  • bende geliyorum bu akşam.yer varsa tabi?
  • teamspeak'te yer varsa bende adresi alabilir miyim?
  • TeamSpeak 3: 79.133.54.174:10003

sifre yoktur
  • connect e tıklanmıyo.ne yapıcaz?

edit:el ile yazınca çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 29 Mart 2010; 19:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_
    almiyoruz oca kardes =) yabancilari serverde tutmuyoruz eger bir türk arkadas TeamSpeak'te yer alip rica ederse.

PunkBuster'i neden kapali tutuyoruz, bununla ilgili bir aciklama yapayim..

EA'nin Ingiltere Forumlarindada bir cok Server sahibi PunkBuster'i acik hale getirdikten sonra full ceken sunucular 0 cekmeye basladi. bizim sunucumuzda bunlardan bir tanesi. son gelen client update'ten itibaren durum tam tersine döndü.. Eger hileciler gelmesin vs. diye acin diyorsaniz, buna bizim serverimizde gerek yok. Hem Server PBBans (PunkBuster Bans) sitesi tarafindan 7/24 gözetim altinda tutuluyor, hem de hic bir sekilde hileciler giremiyor servere. Hile kullananlarin ismi serverin ortasinda aleni bir sekilde belirtilip, hangi tür hileyi kullandigida gözükmektedir. PunkBuster kapali diye sunucuya gelmek istemeyenlerde gelmesinler sorun degil. Bizim oldugumuz yerde hile olmaz, olamaz..

sadece cumayla sinirlamayalim yaw, vakti olan musait olan gelsin., her daim catisalim :))) Bu arada dun aksam acil bir sebepten cikmak zorunda kaldim...

• sınırlama yok zaten ozan kardes, ne zaman kim beraber oynamak isterse teamspeak de bulusup oynayabilirler.. herkese kapimiz acik..
  • Önceki gün oynadım da sanki map dönüşümünde bir sıkıntı var. Mesela bir haritada Defender oynadıktan sonra round bitiyor bakıyoruz hoop conquest moda dönmüş. E hani saldırcaktık
    Şöyle olsa güzel olur
    Rush A map x2
    Rush B map x2
    Rush C map x2
    Rush D map x2
    Conquest A map x2
    .........
    gibi

Hatta yabancı serverında gördüm adamlar mixed modu baya mixed yapmışlar :) Rush modda önce haritalar normal modda oynanıyor. Haritalar bitiyor sonra HC oynanıyor.
  • herşey çok güzelde geceleri oynayamıyorum pek okul olduundan gündüzleride kimse olmuyor Konunun başlıgı değişsin bence bunu her gün yapmalı haftada 1 gün az oluyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

herşey çok güzelde geceleri oynayamıyorum pek okul olduundan gündüzleride kimse olmuyor Konunun başlıgı değişsin bence bunu her gün yapmalı haftada 1 gün az oluyor gibi

dün seninle oynuyorduk galiba:) bende mikrofon aldım bu akşam girerim yine:) ben genelde rush modu daha çok seviyorum. dün baya karışıktı bi ona bi ötekine geçiyordu.
  • tmm da dediim gibi ben geceleri pek oynıyamıyorum zaten cok sıkıldım bu aralar okuldan zar zor kalkıyorum bide bunu bahane edip okula gitmemezlikte yapmak istemiyorum hani o yüzden erkenden yatıyorum dün 12 de yatmama rağmen okulda ruh gibi dolaştım
  • Cuma gününü belirlememin nedeni, öğrenci arkadaşlarımız, çalışanlar için, birde Cuma günleri futbol maçı sayısının haftasonuna göre daha az olması(hiç olmaması).
  • beyler her cuma bulusuluormu?
  • aslında her gün ts ye bir kaç kişi ugruyorda mesela şu anda 4 kişiyiz ronspy ngen diye birisi var
  • aslında her gün ts ye bir kaç kişi ugruyorda mesela şu anda 4 kişiyiz ronspy ngen diye birisi var
  • Daha ilk Cuma günü buluştuk, TS3'de 6-7 kişi vardı, server % 80'i Türk olmak üzere doluydu. Bu Cuma TS3'e daha fazla arkadaş bekliyoruz. Mikrofonunuz yoksa da katılabilirsiniz
  • bende bu hafta oyunu alıcam artık bende gelırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

beyler her cuma bulusuluormu?

Her cuma değil boş olan herkes geliyor gün farketmiyor yani.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.