Şimdi Ara

babyliss 824e erkek bakım seti Carrefour da 39 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/120240310/babyliss-e824e-erkek-bakim-kiti

Bu akşam cepa karfurdan aldım babam için, ense vs temizliğinde kullanmak üzere böyle bir traş makinesi arıyordu.

Cihazın fonksiyonelliği veya sağlamlığı konusunda bilgim yok. Ucuz olduğu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıcakmış fiyat ben de bir uğrayayım varsa alayım

http://www.kliksa.com/urun/remington-pg-350gp-7-in-1-erkek-bakim-kiti/900154549

Arada altı üstü 10 lira fark var, Remington da iyi marka. Acaba hangi ürün alınmalı? (Favori, top sakal, kulak üstü düzeltme ve kısaltma işlemlerinde kullanılacak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 13 Haziran 2014; 8:09:18 >
  • Bende bundan var, sanırım bir önceki seri üretim, açma kapaması ortada değil köşede. gayet başarılı ve hızlı.

Ben de ürünü Carrefour'da inceledim, yanında yanılmıyorsam 69 lira fiyatı olan bir Remington modeli vardı ve aralarında çok ciddi kalite farkı vardı. Remington'ı alacak oldum ama sonra sadece favori ve top sakal düzeltmek için bunun da işimi göreceğini düşünerek aldım. Performansı beklediğimden iyi.

İçini açtım, 2 adet AAA pil var, 600mah'lik ve birbirlerine seri bağlanmış durumda. Eğer mevcut piller şarjını çabuk kaybediyorsa 2 adet 1000mah'lik Recyko alıp, elektrikçide değiştirtmeyi düşünüyorum.
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    remington'a 150 tl para verip babama saç kesme makinesi aldım. hiç memnun kalmadı. eski kablolu simbosuna döndü.
    makineyi ben aldım sakalımı kesmek için kullanırım diye bende memnun kalmadım. sanki bazen alıyor bazen almıyor gibi geldi. belki sakala uygun olmayabilir ama sakal bazı yerlerde yoğun bazı yerlerde seyrek kalıyor.
    böyle bir tecrübem var remington ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ürünü 59 TL'ye Teknosa'dan almıştım iki ay önce, gerçekten güzel kesiyor. Tavsiye ederim. Fiyatı da gerçekten güzelmiş.

Orijinalden alıntı: marcelor

remington'a 150 tl para verip babama saç kesme makinesi aldım. hiç memnun kalmadı. e

Olabilir, ben sadece kasa kalitesi olarak değerlendirdim, kullanma imkanım olmadı.

Bu arada Remington Varta grubunun/aynı grubun ürünü.

Saçlarım uzamıştı, birkaç gündür berbere gitmeye de üşeniyordum. Dün akşam favorileri ve kulak üstlerini kısalttım, neredeyse berberde düzelttirmiş gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 18 Haziran 2014; 12:41:42 >
  • toggle kullanıcısına yanıt
    Sayende haberimiz oldu
    Çok iyi ürün
    Teşekkürler

• Sakal traşı olmak istiyenler Braun Cruiser'lara baksınlar derim, sonra şayet bununla traş olamassanız 40 lira boşa vermek var. Cruiser'lar 170 lira civarıydı en son, ıslak kuru traş olunabiliyor. Bir defa alınacak birşey zaten.

Orijinalden alıntı: mstkurt

Bununla kirli sakal traşı olunur mu?

Çoğu makine gibi bu da sinekkaydi yapmiyor, ondan çok az uzun oluyor

Orijinalden alıntı: rlcos

quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Bununla kirli sakal traşı olunur mu?

Çoğu makine gibi bu da sinekkaydi yapmiyor, ondan çok az uzun oluyor

sinek kaydı değil de kirli sakal yapmak için sormuştum. o şekilde oluyor sanırım sorunsuz. peki kullanım ömrü nasıl olur haftada bir kirli sakal yaparsam?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.