Sipariş ettiğim ürün Hepsiburada'nın taahhüdüne göre "dün kargoda" olup bugün elime ulaşacaktı. Dün sabah 9'da verdiğim sipariş bırakın kargoyu, hazırlama aşamasına bile geçemedi.
Oğlumun doğum günü için en geç yarın elimde olmalıydı ama bayramdan sonraya kalacak gibi.
Yani sitesinde yalan taahhütte bulunuyorlar. Bugün kargoda falan olmuyor ve dönüp haber bile vermiyorlar.
Acil siparişi olanlar bunu da göz önünde bulundursun. Münferit bir olay değil, internette yaptığım araştırmaya göre birçok insanın başına gelmiş.
Bu arada satıcı da kendileri, hepsiburada yani. Ayrıca şöyle de bir durum var, kendi kargo şirketleri olan hepsiekspress'le gönderecekler ve hepsiekspress'te gidip şubeden almak diye bir şey yok.
Mecbur bekleyeceksiniz yani.
hiç böyle bir durumla karşılaşmadım , genelde hepsiexpress kullanıyorum, madem doğum günü var bence iptal edin 50-100 fazla verip başka yerin temin edin
Hocam 2 gün bile kalmadı. Şimdi sipariş verse. Diğerleri yetiştiremezse anlarım ama ortada saçma bir şekilde taahhüt yalanı var. Bugün kargoda demese zaten hb ye bulaşmazdım. Daha önce de birkaç sıkıntı yaşadığım için kullanmıyordum. Bu da benim salaklığım olsun. Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek...
Kargo gününde kargoya verilmezse müşteri hizmetlerini arayip iptal talebinde bulunabiliyorsunuz ve iptal talebi sonuçlanınca para hesabınıza geçiyo bugün iptal etseniz yarın hesabınızda olur para yani daha vaktiniz var o parayla da başka yerlerden günübirlik kargo gönderen yerlerden sipariş verip çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz yetişir yani
Arkadaşlar fikirler için teşekkür ederim ki öyle de yaptım zaten.
Ama toplum olarak bunu böyle kabul etmemiz ilginç.
Yani adamlar yalan söylüyor, bunu öyle benimsemişiz ki yalan hiç önemli değil. Hatta iptal edersek paramızı geri bile veriyorlarmış diye sevineceğiz neredeyse.
Evlenmeden önce 4 sene amerika birleşik devletleri'nde, 2 sene de almanya'da yaşadım. Orada öyle farklı sonuçlanyorki milyarda bir olan böyle işlemler, insan olduğunuzu anlıyorsunuz.
Çok ilginç bir yere doğru gidiyor ülke. Allah korusun bizi ne diyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme