< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada, n11 ve Trendyol'da 'Deprem Yardımlaşma Seferberliği' başladı (2. sayfa)

-
-
depremzedelerin hayrına bir kampanya olsaydı zaten kdv, ötv artık ne alıp gönderiyorsa insanlar yardım için; gönderilen ürünlerden vergi almadan daha çok alıp göndermesi için insanlara kolaylık sağlamaları gerekirdi...
-
Milletle alaymi ediyor bu buyuk alisveris siteleri bende depreme ozel indirim vardir bakayim dedim fiyatlarda asaya en ufak oynama yok boyle kampanya yapmaniza gerek yokki ben alir urunu valiliklere gonderirim veya afadin subesine yine yerine ulasir sizin ulastirmaniza gerek yok
-
Yüzyılın felaketi yaşanmış arkadaşlar, kolay mı zannediyorsunuz bu işleri? Hiç bir ülke bu büyüklükte ve genele yayılmış bir afete hızla ulaşamaz. ABD, Almanya dahil. Kaldı ki Almanyadaki sel, ABD deki kasırga felaketlerinde yaşanan rezillikleri biliyoruz. Hele ki bizim gibi engebeli arazisi olan ve ağır kış koşulları altındaysanız gelişmiş bir ülke dahi olsanız zorlanırsınız. Eleştirelim ama biraz da insaflı olalım.
-
99 depreminde doğmamış mıydın? yoksa işkembeden sallamak hoş mu geliyor? cevap yazma. gerekmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cehalete bak. 99 depremiyle bir mi bu deprem? Tv ler, radyolar, sosyal medya bangır bangır bağırıyor: Hem büyüklük hem alan, hem de şidet bakımından Gölcük depreminin Üç katı diye. Hem o deprem yaz mevsiminde oldu bu kış mevsiminde. Yani şartlar çok daha zor. Hiç bir şey bilmiyorsan aç bak haritaya, Türkiyenin yedi de biri deprem alanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 7 Şubat 2023; 23:4:3 >
-
99 depremi yazdı, göçük altında veya dışarıda bu soğukta insanları tahmin edemiyorum, İzmitte yaşıyorum, annesinin ölü bedeniyle birlikte saatlerce aç susuz yaralı ve bu soğukta bekleyen çocukları düşündükçe kahroluyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
siyaset övücülerinin bir kenara koyun. dayanışmayla her zorluğu aşacak gücümüz var. zaman ve güç istiyor ama aşacağız elbette. bundan BİLE siyasi çıkar umanlara itibar etmeyin. onlar için her şey bir çıkar meselesidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada sayesinde puanlarımı bile kullanarak Ahbap a yardım yolladım. Puanı bile kullanabilmek güzel. Elimdekilerin hepsini yollayabilmiş oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yardim değil ki bunlar resmen soygun? Neden kârsız satmiyorlar. Sahtekar bunlar, bu çakallara paranızı vermeyin. Fahis fiyat uyarısı yapıyor hepsiburada ama kendisi maşallah kârsız yardımda yapmiyor. Sadece hb değil tüm e ticaretleri bunu kendi avantajına çevirmiş durumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
99 depreminde teknoloji yoktu. Şimdi enkaz altındakiler kendi konumlarını ve yaşadıklarını söylüyorlar ama bir şey olduğu yok.
Gelelim kampanyaya, kampanya mampanya yok ortada. Alışveriş siteleri milletin duygularını sömürüp ceplerini doldurma derdinde. Çoğu ürünü meraktan arattım daha uyguna bulunuyor. Yap en azından %50 indirimde adam desinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon da benzer bir seferberlik başlattı. Özellikle bebek bezi, mama ve pedler elzem ihtiyaç. Alıp destek olabilirsiniz.
-
Ben özellikle çorap ve külot yollamak istedim. Çoraplar yazlık çorap, insan oraya termal koyar yahu. Kelime ile arama yaptım çıkmadı da
-
Burada da iç çamaşırı yok, termal çorap var.
-
Valla kargo firmaları belli ürünleri bedava götürüyor. ,
Yarın ilçeye iner, begendiğim kalitede şeyleri alırım, kutular, kargoya veririm.
Milletin suyu yok adam demleme çay koymuş yardım sayfasına
-
https://www.migros.com.tr/deprem-bagis-urunleri-l-b7c802b
Migrosta katıldı, ama epey az ürün var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 8 Şubat 2023; 0:55:34 > -
deprem sigortası paraları nereye gidiyor
-
Gölge etmesinler yeterki halk kendi kendisine yardım ediyor ürünlerin kdv oranını kaldırın bari
-
Arkadaşlar insanların yardıma ihtiyacı var hepimiz sorguluyoruz acaba diyoruz ama denemek zorundayız başka şansımız yok. Kadınların, adamların ayağında ayakkabı yok, üstlerinde mont yok, cocukların eksikleri var. Elinizden geliyorsa yardım edin lütfen. Biz elimizden geleni yapalım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X