Şimdi Ara

HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
67.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Dostum açıkçası bende merak ediyorum 20 Aralık’a kadar bu ürünler bize nasıl teslim edilecek.. eğer edilmezse benim o zaman tavrım çok değişir, çünkü insanları bu kadar bekletmeye kimsenin hakkı yok.. aynı gün kargo sözü verildi tutulmadı, 12 Aralık teslim sözü verildi tutulmadı kendi kendilerine 20 Aralık yaptılar
  • evet arkadaşlar. Hepsiburada rezaletin zirvesini bugün gerçekleştirdi. Doğum günü özel kuponum vs verdiler ve güzel bir indirimle bilgisayar aldım ve ptt kargo ile kargoya verildi. Tuzla Ptt şubesine teslim edilen kargo kartal şubesine gelecekti. Tuzla şubesi ile arabayla bana 15dk uzaklıkta. neyse kargo yola çıktı ve bugün gelmesini bekliyordum. sabah bir sorgulayayım dedim. kargom İZMİR ŞUBESİNE SEVK EDİLMİŞ. Tuzladan kartala gelmesi için İZMİR'E sevkedilmiş...

    takdiri size bırakıyorum ve hepsiburada ile tüm alışverişimi koparıyorum. artık bedava verseler işim olmaz. birde böyle kargolar için 9tl kargo ücreti alıyorlar.. aşağıda ptt sitesinden ve hbnin sitesinden sorgulama sonuçlarını bulabilirsiniz.

    HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti
    HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaomss

    evet arkadaşlar. Hepsiburada rezaletin zirvesini bugün gerçekleştirdi. Doğum günü özel kuponum vs verdiler ve güzel bir indirimle bilgisayar aldım ve ptt kargo ile kargoya verildi. Tuzla Ptt şubesine teslim edilen kargo kartal şubesine gelecekti. Tuzla şubesi ile arabayla bana 15dk uzaklıkta. neyse kargo yola çıktı ve bugün gelmesini bekliyordum. sabah bir sorgulayayım dedim. kargom İZMİR ŞUBESİNE SEVK EDİLMİŞ. Tuzladan kartala gelmesi için İZMİR'E sevkedilmiş...

    takdiri size bırakıyorum ve hepsiburada ile tüm alışverişimi koparıyorum. artık bedava verseler işim olmaz. birde böyle kargolar için 9tl kargo ücreti alıyorlar.. aşağıda ptt sitesinden ve hbnin sitesinden sorgulama sonuçlarını bulabilirsiniz.

    HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti
    HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti
    Kardeşim gerçekten senin olayın beterin beteri.. Bu rezaletin sorumlusu olan Ptt kargo olduğu açık açık belli, bir ürünü getirmek için ülkeyi gezdirir bu adamlar. Açıkçası Hb ve Ptt kargo 'körler sağırlar birbirini ağırlar' sözünün tanımı olmuş.




  • Şaka gibi hocam. Artık sinirden yoruldum. Ptt beğendi kendi kullanıyor pcyi sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaomss

    Şaka gibi hocam. Artık sinirden yoruldum. Ptt beğendi kendi kullanıyor pcyi sanırım
    Dostum emin ol bende senden farklı değilim. 28 kasımda sipariş verdim aynı gün sözüyle.. 6aralıkta kargoya verildi, o gün bu gündür hiç bir hareketlilik yok en azından senin kargo biraz turlamış benim ki kargoya bile verilmedi belki de.. Çünkü bu yalandan kargoladık bahanelerini çok iyi bilirim ben hepsijet kendi bünyelerinde oldukları için kargoda gösterelimde müşteri bi sussun demiştir bunlar




  • Google Play'de millet yerden yere vurmuş yorumlarda bunları. Bunlar da kendi adamlarına 2-3 kelimelik 5 yıldızlı yorumlar yaptırıp duruyorlar. Basitliğe bakar mısın? Hey gidi hey, bir zamanlar aynı günün akşamında teslimat yapan, uygun fiyatlı ürünler satan koskoca firmanın düştüğü hallere bak.
  • siz yine şanslısınız elinizde bir kargo numarası var.benim elimde oda yok 22 kasımda işlemci siparişi verdim hala daha kargoya verilecek gözüküyor.tahminimce bekleyecek 1 ay daha sonra biz yolayamıyoruz diye iptal olacak.keşke 50 tl daha fazla verip vatandan alsaydım şimdiye kadar eskitmiştim işlemciyi bile
  • Geç gönderim veya geç teslimat sebebiyle ürünü kapıda almıyorum dediğimiz ne olur ? (buradaki kasıt 2-3 gün değil 2 hafta)

    Transfer Aracında - Transfer Merkezine Ulaştı (2 aralik) > Anadolu Transfer Merkezi Aktarma Merkezi - Kargoya Verildi (13 aralık)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 14 Aralık 2019; 20:31:50 >
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    Hakkınızdır hocam. Direkt kapıdan iade edebilirsiniz ürünü hiç almadan
  • Tarihler 16.12.2019 u gösteriyor ve kargom hala aynı yerde, karşımda hiçbir muhatap bulamıyorum. Ürün tarafıma ulaştırılmıyor ne zaman ulaştırılacağı bile belli değil siparişimi iptal edemiyorum. Ölü taklidi yaparak görünmeyeceklerini falan zannediyorlar galiba.

    HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidddd

    Kusura bakmayın ama paranoya ile alakası yok durumun.

    Ben de aynı durumdayım 22.11.2019 da telefon siparişi verdim. Aldığım zaman aynı gün kargo yazıyordu yaklaşık 20 gün oldu hala alım sayfasında aynı gün kargo yazıyor.
    Aliexpress gibi bana 60 günde gelir dese ona göre alırım.
    Satın almışım, kredi kartım kesilmiş parasını ödemişim.
    Aldıktan 2 gün sonra faturası kesilmiş iptal edilemiyor.
    Ben hepsiburadadan belki forumdaki bazı kişilerin yaşından fazla zamandır alış-veriş yapıyorum böyle bir şey görmedim.

    Ne olsaydı ne olurdu :
    1.Ürünün sayfasında 20 gün içinde kargo derdi. Ben ona göre ne zaman geleceğini bilir sipariş verirdim.
    2.20 gündür her gün stoğu gözüken, aynı gün kargoda denen ürün kargoya verileceği ana kadar fatura edilmeseydi baktım süre uzadı, iptal eder işime bakardım.

    Her sitede her üründe sıkıntı olabilir. %1 olur %3 olur. Ama alışverişlerin %80i sıkıntılıysa buna ses çıkarmak gerekir.
    Hepsiburada siparişimden bir hafta sonra banggood dan sipariş geçtim 13.12.2019 cuma günü elime ulaştı. (Bilmeyenler için Çinden geldi kargo)

    Hepsiburadanın aynı gün kargo yapacağı ürün ise...

    Hala kargoya verilmeyi bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 16 Aralık 2019; 13:10:29 >




  • 25 kasımda kargoya verildi görünüyor 16 Aralık olmuş halen gelmedi siparişim peh peh...hepsiburada ve hepsijet kesinlikle bulaşmam artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorneLL -- 16 Aralık 2019; 23:2:1 >
  • Buradaki yorumları okuduktan sonra 5 Aralıkta vermiş olduğum siparişle ilgili cimer'e vs yazmak üzereyken 17 Aralık tarihinde elime ulaştı sürpriz bir şekilde. Hepsiburada altından kalkamayacağı kampanya yürütmez artık diye düşünüyorum.
  • 21 kasım da verdiğim siparişi göndermedikleri gibi iptal talebimi almalarına rağmen para iadesi de yapmıyorlar.

    1 ay dolunca yasal olarak ne yapabilirim ?
  • Aynen ben de yasal hakkımı merak ediyorum. Aynı gün kargo denilmesine rağmen 1 gün sonra kargoya verildi, tahmini teslimat 31 aralık diyor ve benim ürüne hemen ihtiyacım var.
  • Ayın 20'si geldi çattı. Hiç sanmıyorum yarın teslimat yapacaklarını. Bakalım ondan sonra ne yalan kıvıracaklar?

    Aldığım ürünün fiyatı gerçekten uygun olmasa ve alışverişten dolayı kredi kartına puan kazanmamış olsam çoktan bankaya alışveriş itirazı yapmıştım ama elimi kolumu bağladılar.
  • 31 aralık teslim tarihi diyor çinden 5-6 kere gelmişti şimdiye :D
  • hepsıburada aydın dogandan sonra çökmüştür.çok şey var ama şimdilik bunu diyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_dr

    21 kasım da verdiğim siparişi göndermedikleri gibi iptal talebimi almalarına rağmen para iadesi de yapmıyorlar.

    1 ay dolunca yasal olarak ne yapabilirim ?
    Tüketici mahkemesine başvuru yapabilirsiniz, söylediğiniz gibi 1 aylık süre geçtiği andan itibaren karşı tarafın sebebi ne olursa olsun siz haklı çıkarsınız.
  • Kargo gelmiyor, hepsiburadayı aradım bugün teslim edilecek diyor evde bekliyorum. Hepsijetten onaylatayım bari çünkü kargoda bir hareket gözükmüyor boşa beklemeyeyim diyorum. Adamlar meşgul çalıyor, hayır sıraya alsa anlarım meşgul çalmak nedir yahu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.