Şimdi Ara

Hepsiburada sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pazar günü bi ayakkabı siparişi verdim herneyse zaten numarayı yanlıs vermısım urun satıstan kaldırılmış ustune o satıcıda satıs yapmayı bırakmıs halen iptal etmiyorlar
    Shumix miş satıcı vede cok iyi bir satıcı degilmiş napmalıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given35 -- 28 Haziran 2016; 9:31:49 >

• tahmini kargo süresi 1 temmuz
  • fikri olan vmarı
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, kargo kesin geliyor mu iptal olmasına rağmen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

iptal edemiyorum paketliyorlamıs pazartesiden cuma gunune kadar akılsızlar daha erken verin diye arıyouz böyle bişey mümkün degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

iptal edemiyorum paketliyorlamıs pazartesiden cuma gunune kadar akılsızlar daha erken verin diye arıyouz böyle bişey mümkün degil

Satıcı kapanmasaydı keşke satıcınin telefon numarasi veya başka bir sekilde ulasabilmeniz munkunse direkt onla temasa gecin hocam numarasini kargodan temin edebilirsiniz belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden alışveriş yapacağımda genelde hepsiburadayı kullanırım hiç sorun yaşamadım daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

Satıcı kapanmasaydı keşke satıcınin telefon numarasi veya başka bir sekilde ulasabilmeniz munkunse direkt onla temasa gecin hocam numarasini kargodan temin edebilirsiniz belki

ulaştımda bişey yapamyız diyolar hepsi ilgisiz hepsiburdayla görüşürün diyolar amazon girsede hepsinin aklı başına bi gelse keşke

• Sanırsam halloldu
  • Bu hepsiburada sanırım önceden sadece kendisi satıl yapıyordu.şimdi gitti gidiyor daki gibi farklı satıcılar gelince biraz bozuldu sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svykr

Bu hepsiburada sanırım önceden sadece kendisi satıl yapıyordu.şimdi gitti gidiyor daki gibi farklı satıcılar gelince biraz bozuldu sanki.

aynen öyle hocam
  • Samsung S7 aldım. Kullanılmış çıktı. İade yi kabul etmediler. 10 yıldır kullanıyordum. Bi daha çöp satın almam.
  • Çok iyi bi satici değilmiş baştan arastircaktin işte onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse bu arada parayı aldım
  • iskancavardiya kullanıcısına yanıt
    Satıcı kısmında Hepsiburada mı yazıyordu yoksa başka bir satıcı mı ?
  • Benim tavsiyem bu tür sitelerde ürünü siteden alın. Başka bir alıcıdan alınca sıkıntı çıkabiliyor. Hem eline ulaşmasıda bi hayli uzun. Hepsiburadadan kulaklık aldım mesela satıcı hepsiburadydı 2 günde elime ulaştı.
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    22 Ağustosta sipariş verdim ,tahmini kargoya veriliş süresi 29 Ağustos yazıyordu, herneyse bekledik, bugün 1 Temmuz ve hala tedarik sürecinde. Geç kaldıkları için özür olarak 20TL hediye çeki verdiler. 10 gün oldu. İşin başka ilginç olan boyutu şu: ürünü sipariş verdim tamam, daha sonra baktım bu ürün geçici olarak temin edilememektedir yazıyor. Benim sipariş vermemimi bekliyordunuz bu nedir? Hala bekliyorum bakalım sonuç ne olacak, taksit yaptırdım, sonuçta iade işlemi olsa bana ödemiş olduğum tutar taksitli olduğu için 5 ayda parça parça ödenecek. Benim kartımdaki 1500 TL işgal altında yani, 5 ay boyunca her ay 300 yatacak. Durumun bu boyuta gelmemesi için bekliyorum, ve şu ürün gelsin, birdaha iddalı ürünleri getirtmeyeceğim bu siteden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.