Şimdi Ara

Samsungun bazı modellerinde fiyat indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LE32S62B 1.699 YTL
    LE32S81B 1.999 YTL
    LE37S81B 2.699 YTL
    LE37R81B 2.999 YTL
    LE37M87BD 3.799 YTL
    LE40S81B 2.999 YTL
    LE40R81B 3.499 YTL
    PLAZMA TV
    PS42C91H 2.799 YTL
    PS42Q91H 3.299 YTL
    PS50C91H 4.499 YTL

Almayı düşünen arkadaşlar bu fiyatlardan daha yükseğe almasınlar 12 taksit fiyatlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Eylül 2007; 12:40:21 >

Eğer böyleyse nakit ile %10 bu fiyatlar üzerinden ucuza alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 3 Eylül 2007; 12:40:56 >
  • Pazar günü Ankara'da yeni açılan CEPA alışveriş merkezindeydim. Bir mağazada eski Teknomix çalışanı bir arkadaşa rastladım, bana söylediği Samsung'larda yeni modeller beklendiği ve acele etmemem gerektiği. Sanırım fiyatlar daha da azalacak

Orjinalden alıntı: Heavy1

Pazar günü Ankara'da yeni açılan CEPA alışveriş merkezindeydim. Bir mağazada eski Teknomix çalışanı bir arkadaşa rastladım, bana söylediği Samsung'larda yeni modeller beklendiği ve acele etmemem gerektiği. Sanırım fiyatlar daha da azalacak

Dostum herzaman yeni modeller cikar ve her zaman beklersin..

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Bunlar samsung'un bayilere belirlediği liste fiyatlarımı ?

Eğer böyleyse nakit ile %10 bu fiyatlar üzerinden ucuza alabiliriz

evet bayii arkadaş excel dosyasını bana maillemiş sağolsun ben de forumlara duyurayım dedim hatta %10dan bile aşağı nakite alabilirsiniz

Lİstede yer almamakla beraber yeni N87 modeline bayıldım ben arkadaşlar 40" 4000 ytl 46"'i 5499 ytl ile mükemmel full hd tvler ah ulan azıcık daha geç alacakmışsız tvleri erken aldık beee
    Bu makinalardaki tek fark sadece kontrast oranları en düşük olanında 17000:1 en yüksek olanında 25000:1 kontrast a sahip. E şuan zaten piyasadaki m8 serisinde 15000:1 kontrast mevcut bence bu yeterli. Karar sizin PAVV ların kore tanıtımları yapıldı. Avrupa test merkezlerinde tesleri yapıldı. Sanırım Türkiye giriş tarihleri yılbaşından hemen sonra. Ama şu varki onlar piyasaya sürüldüğü anda eminimki SAMSUNG ZARRT serisini çıkartır bu sefer onu aldığınıza pişman olursunuz.Teknolojiyi takip edecem derseniz tvsiz kalırsınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CREATIVE

Samsungun yeni serileri olan PAVV lar gelecek evet.
    Bu makinalardaki tek fark sadece kontrast oranları en düşük olanında 17000:1 en yüksek olanında 25000:1 kontrast a sahip. E şuan zaten piyasadaki m8 serisinde 15000:1 kontrast mevcut bence bu yeterli. Karar sizin PAVV ların kore tanıtımları yapıldı. Avrupa test merkezlerinde tesleri yapıldı. Sanırım Türkiye giriş tarihleri yılbaşından hemen sonra. Ama şu varki onlar piyasaya sürüldüğü anda eminimki SAMSUNG ZARRT serisini çıkartır bu sefer onu aldığınıza pişman olursunuz.Teknolojiyi takip edecem derseniz tvsiz kalırsınız :)

+1

tebrikler dostum. güzel açıklamışsın.

teknolojinin sonu yok. yok led tv'ler çıkacak. oled tv, laser tv, quad HD derken bu böyle sürüp gidecek.

biryerde kesip almak lazım.

PSN ID: orion75 / BATTLEFIELD3.

• PAVV zaten Samsung'un Kore'deki TV markası, oraya gidip gören bir arkadaşımız bunu anlatmıştı... Kore dışına Samsung markası ile satış yapıyorlar..

quote:

CREATIVE

Teknolojiyi takip edecem derseniz tvsiz kalırsınız :)

Haklısınız, ama hala benim için bu teknolojiden hakkıyla yararlanacak kadar kaynak yok. Olması da çok kısa vadede gözükmüyor. Evdeki TV de işi görüyor maşallah. yani çok cazip bir kampanya olmadığı sürece aklımı zor çelerler
  • benım için çok güzel bi haber oldu

40r81 in teknosa fiyatı 3.499 12 ay taksit

teknomix fiyatı 3.199 peşin
    İnşallah ocak ayının ilk haftası alacağım.
    Bu arada 37M87 modelinin fiyatı cok düsmüs.Bayilerden 3300-3400YTL arasına alabiliriz sanırım(Nakit)
  • 40" M87BD'yi en uygun nereden alabiliriz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.