Şimdi Ara

HEPSİBURADA SİPARİŞ İPTALİ (LÜTFEN YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sipariş verdim dün aradan 24 saat geçti. tedarik sürecinde yazıyor. Madem ellerinde yok ürün nasıl satarlar olmayan şeyi bana?

SİPARİŞİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM AMA EDİLMESİ İÇİN BİR SEÇENEK YOK. NASIL YAPACAĞIM?

• tebrikler bu konuyu açan 1234253464589654349587389673498679384768934'üncü kişisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

tebrikler bu konuyu açan 1234253464589654349587389673498679384768934'üncü kişisiniz.

ciddi soruyorum canım çok sıkkın lütfen yardım edin beyler. Hepsiburada'dan biri şimdi yanımda olsa ağzını burnunu kırarım acayip canımı sıktılar.
  • Süper Hızlı Gönderi logosu yoksa üründe tedarikte kalacak bir süre,okuyup sonra alışveriş yapsaydın.
    Ara hepsiburadayı,iptal et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Park -- 6 Eylül 2011; 21:08:59 >
  • hepsiburada batma aşamasında herkes şikayetçi tüm siparis verenlerde haftalar geçse de tedarik sürecinde yazıyor günde 10 15konu acılıyor görüyorum bilglendiriyorum ertesi gün aynı sekilde devam ediyor ..
  • Iptal et lokum yollasinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Park

Süper Hızlı Gönderi logosu yoksa üründe tedarikte kalacak bir süre,okuyup sonra alışveriş yapsaydın.

Vardı hocam vallahi hızlı gönderi falan filan hepsi vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİPARİŞ HAKKINDA YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Amazon.com Ön Sipariş Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Süper Hızlı Gönderi logosu yoksa üründe tedarikte kalacak bir süre,okuyup sonra alışveriş yapsaydın.

Vardı hocam vallahi hızlı gönderi falan filan hepsi vardı.

O zaman bir gün daha bekle,yoksa iptal et.Olur öyle
  • quote:

arıyorum arıyorum kimse cavap vermiyor. değerli müşterilerimiz şuan tüm müşterileri temsilcilerimiz diğer müşterilerle görüşüyor beklettiğimiz için özür dilerim diyor. yaklaşık 1 saat boyunca aynısını söyledi sonrada kapandı. hep bu şekilde yapıyor müşteri hattı.
  • ARKADAŞLAR BU ADAMLARA NASIL ULAŞILIR? MÜŞTERİ HİZMETLERİ CEVAP VERMİYOR. BAŞKA BİR İLETİŞİM ADRESİ YOK DİREK İŞ YERİ ADRESİNE GİDECEK DURUMUMDA YOK KAYSERİ'DEYİM. SİPARİŞ İPTAL DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞLAR AMA AÇIKLAMAYI TAKİBEN HİÇBİR ŞEKİLDE İPTAL İŞLEMİ YAPILMIYOR. NE YAPACAĞIM BİRİ BİŞEY DESİN YA ALLAH İÇİN?
  • Büyük harflerle yazman hiçbirşeyi değiştirmiyor sevgili arkadaşım . Yapıcak birşeyin yok yasal olarak iş günü tedarik süreci hakları var . Sabret
  • 2 ay önce hb dan 5 parça ürün istedim 4 ü geldi (1.5 ayda) 1 ürünü daha bekliyorum bu hb ile ilk ve son alışverişim oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Büyük harflerle yazman hiçbirşeyi değiştirmiyor sevgili arkadaşım . Yapıcak birşeyin yok yasal olarak iş günü tedarik süreci hakları var . Sabret

Nasıl tedarik süreci hakları var? Kaç iş günü bu hakları? Neden süper hızlı gönderi 24 saat diyorlar peki? Bunların tedarik süresi hakları ne kadar?
  • Benim bildiğim kadarıyla 6 iş günü hakları var . Süper hızlıdaki nasıl bilmiyorum . Bi bardak soğuk su iç gelmesini bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Benim bildiğim kadarıyla 6 iş günü hakları var . Süper hızlıdaki nasıl bilmiyorum . Bi bardak soğuk su iç gelmesini bekle

mesaj yazdım ürüne yorum olarak. tehdit ettim yarın öğleye kadar göndermezseniz sizi dava edeceğim diye. aslında blöf yapıyorum hiç uğraşacak vaktim yok
  • amma sabırsızmışsınız.ebayden falan ürün alsanız kim bilir ne olur.
    2-3 daha kalırsa tedarik sürecinde iptal edin.yoksa bekleyin daha 1 gün olmuş.

alacağınız ürün neydi bu arada ?
  • Merhaba ben Hepsiburada da Müşteri Hizmetleri'nde çalışıyorum mesajınız dikkate alınmayacaktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

amma sabırsızmışsınız.ebayden falan ürün alsanız kim bilir ne olur.
    2-3 daha kalırsa tedarik sürecinde iptal edin.yoksa bekleyin daha 1 gün olmuş.

alacağınız ürün neydi bu arada ?

samsung galaxy gio çok heves etmiştim
  • 7 Günden önce tedarik edemezler. Bunu bilmiyor musunuz yahu? HB'den alışveriş yapmayan insan mı var yahu?
  • ellerindeki stoktan satış yapmadıkları zaman oluyor anlaşmalı oldukları firma siparişi gönderiyor.

yani tedarik edildi kargo bekleniyor demeden ürün bir anda kargoya veriliyor.

1 gün daha beklemelisin bence.

başıma geldiği için söylüyorum kargoya verildikten çok sonra da kargoya verildi diye sisteme geçtikleri olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.