< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 19 Temmuz 2021; 4:39:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Pizza Lazza 3 Adet Orta Boy Pizza 50 TL

-
-
Tek seferde 3 pizzayı ne yapayım 1'er 1'er alınsa belki ama markayı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pizza lazza'nın pizzaları biraz yavan ama 3 orta boy pizza 50tl de iyi fiyat. öğlen ne yesem diyordum yapıştırdım bir sipariş.
-
Bunu alacağıma droutkerin pizzasını alır ısıtır yerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
migros'un pizzasını deneyin 18 tl, donmuş pizzaları sevmiyordum ama bu fena değil. geçen 3 al 2 öde vardı hatta
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castieello
Bunu alacağıma droutkerin pizzasını alır ısıtır yerimBunu alacağıma Popeyes 4 parça kemikli menü (kaburga) büyük boy alırım.
Dr.Oetker yazamıyorum ama ısıtabiliyorum diyorsun yani ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyalı aldığınız da boş pizza gönderiyorlar malzemeden çalıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye etmem önceki kampanyalardan almıştım. bol salçalı hamur
-
Pizza ile pek aram yok ama yiyecek olursam sadece Pizzalazza'dan söylerdim. Zengin tatlar menüsündeki 4 peynir ve kavurmalı olanı yerdim. Kavurmalıyı, daha pahalı olan gurme tatlar menüsüne aldılar. Tüm fiyatlar da uçtu gitti. Epeydir almıyorum.
Kampanya en düşük fiyatlı menünün pizzalarında geçerli. Hiç yemedim onları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotoğraftaki pizzaya bakın hepsiburada da gelene bakın, a101 den gidip alsanız 35 lira da cebinize kalır
-
-
Alt limitsiz 25 tl kupon vardı hesabımda nerede kullanayım diye bakarken bunu aldım. Ağustos sonuna kadar geçerli dikkat edin
-
yukarıdaki mesajımda pizza lazza pizzalarının yavan olduğumu söylemiştim ama dominos, little ceasars, pizza bulls vs. çok mu farklı sanki? hiçbirinin italyanların günlük hayatta yaptığı pizzayla alakası yok.
uygun fiyata canınız çekince yapıştırın işte fazla düşünmeye gerek olduğunu sanmıyorum.
-
Little caesars bayağı iyi bu arada, en azından buradaki şubesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadas Hucresi -- 21 Temmuz 2021; 17:36:52 >
Bunu yiceğime 2 adet dominos yerim. Bunun pizza hamuru pişmiyo arkadaş, ağzında hamur mıyış mıyış.
-
Bunu kargo ilemi gönderiyorlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_84
Bunu kargo ilemi gönderiyorlar ?Hayır ilinizde bulunan şubesi getiriyor şubesi yoksa şehrinizde işinizi görmez
Senin gibi uzmanlar olmasa bu muhteşem bilgilere nasıl ulaşırdık,
Çok saol varol .....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- migros valiz 1 alana 1 bedava
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- bim parfüm erkek
- bim kokoreç fiyat
- yandex migros
- black friday ne zaman 2025
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X