Şimdi Ara

hepsiburada konusu açan arkadaşın dikkatine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu firma ile sizin aranızda olan bir konu ve firma temsilcisinin veyahut firma sahibinin kendini savunma hakkı yok
    dolayısı ile aslı astarı ne olduğu belli olmayan bir konu ile bizim forumumuzu kullanarak firma karalayamazsınız
    kimsenin damadı değiliz.doğrudan yanayız
    ve doğru olan bu yaptığınız değil...

konu açmakta ısrar ederseniz üyeliğiniz engellenecektir...

• hocam bunu o adama pm atarak yapamadınız mı?Birde bize söylüyosunuz yönetimden birisine birşey diyecekseniz pm atın diye.
  • sen ne zaman yönetime karışmaktan vazgeçeceksin...

bu açıklama aynı zamanda son günlerde firmalara yönelik topic açan arkadaşların kulağına küpe olsun diye burada yapılmıştır...
  • Ben yönetime ne zaman karışmışım?Yanlış diyorsunuz siz yapıyorsunuz.Ben burda sadece sizi değil yanlış yapan herkese fikrimi söylerim.Bunda yanlış olan nedir?Ayrıca varsa böyle birşey bir konu açarsınız firmaları karalamayın diye.Sen burda şahsi bir topic açmışsın.Hatam varsa söyle Ado hocam
  • fikir beyan etmek veya yaplıan birşeyi sormak BÜYÜK YÖNETİME karışmak mı oluyor ?

aynısını bende yaptım coğu kez cünkü...
  • hatan var zogel arkadaşım
    hatan nerde biliyormusun?
    kurallarda her yerde yazılı ancak günde yüzlerce kez ihlal ediliyor
    bende arkadaşı şahsen uyarmak istedim
    bu uyarıyı yaparken uyarıyı diğer üyelerinde görmelerini istedim ki son günlerde unuttukları bu konu akıllarına gelsin diye düşündüm
  • Coca cola içmeyin topicleri açılırken nerdeydiniz? Şu an bu forumun heryerinde bir marka/firma eleştriliyor. Onlar burada olsa da olmasa da. Hepsiburada' nın onlardan farkı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adonun yaptığı yanlış buradan uyarı yapmak değil bence... daha iyi olur hatta , yeni konu açacak olanlar açmaz belki bu uyarıdan sonra.

Asıl yanlış buradan firmaları eleştirme hakkımızın engellenmesi.... Ben bir yerden alışveriş yapıp mağdur olmuşsam , bunu burada yazıp diğer arkadaşları da uyarmak isterim. ( tabi belli bir seviyede olmalı yaptığımız eleştiri , aşırıya kaçmayarak... )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

hocam bunu o adama pm atarak yapamadınız mı?Birde bize söylüyosunuz yönetimden birisine birşey diyecekseniz pm atın diye.

Ado ayıp oluyo.Özgürce düşüncelerimizi ifade edemiycesmi.Niye sildin mesajımı

Yetkini kötüye kullanıyosun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Adonun yaptığı yanlış buradan uyarı yapmak değil bence... daha iyi olur hatta , yeni konu açacak olanlar açmaz belki bu uyarıdan sonra.

Asıl yanlış buradan firmaları eleştirme hakkımızın engellenmesi.... Ben bir yerden alışveriş yapıp mağdur olmuşsam , bunu burada yazıp diğer arkadaşları da uyarmak isterim. ( tabi belli bir seviyede olmalı yaptığımız eleştiri , aşırıya kaçmayarak... )

Peki nerden bilicez diğer firmaların fakelerinin diğer rakip firmaları karalama topicleri olmadıklarını. Tabii ki mağdur olan birçok arkadaş var ancak suistimale açık bir konu gibime geliyor

• Ado kişisel topic açmayın diyen sizsiniz ben değilim.Kişisel topic açtığımızda uyarılan biziz.Biz sizi uyarınca niye yönetime karışmak oluyor?Kurallar diyorsunuz sizde çiğniyorsunuz kuralı.Eğer bu bir paylaşım forumuysa , milletin derdini paylaşma hakkı vardır.Yediği kazığı anlatmak ve bizleri uyarmak onun en doğal hakkıdır.Eğer burası özgür bir forum ise her firmayı kafam istediği şekilde eleştiririm bu kimseyi enterese etmez.Ben şahsi fikirlerimi burda sizin hoşunuza gidecek şekilde kullanınca iyi oluyoruz size ters düşünce yönetim eleştiren adam mı?
    Hem sen ne zaman gördün yönetim hakkında çok ters konuştuğumu?Ben burda gördüğüm yanlışları söylerim kimse de niye diyosun diyemez.Eğer söylerse özgürlük adında kominizmdir bu.
  • Büyük firmalar zaten forumlarda rakiplerini karalayacak kadar küçülmez... Küçük olanlar da karalama yapıp kendi sitelerinin adresini verir öyle birşey olduğunda...
    + Zaten bir kişinin karalaması genellikle pek kaale alınmaz . Başlığın altında onlarca kişiden onay gelirse anlaşılır nasıl zihniyetle iş yaptıkları...

quote:

Orjinalden alıntı: Comet

Peki nerden bilicez diğer firmaların fakelerinin diğer rakip firmaları karalama topicleri olmadıklarını. Tabii ki mağdur olan birçok arkadaş var ancak suistimale açık bir konu gibime geliyor

• o zaman benide şikayet edeceksiniz...gerekiyorsa bende ceza alacağım
    ama ceza alsamda kendini savunma hakkı olmayanlara burada laf söyletmemeye devam edeceğim,,,
    bir zamanlarda vestel ile ilgili topic açılmıştı ancak konunun baştan sona düzmece olduğu ortya çıkmıştı ben o zaman ne vestelde ne de yönetimde görevli değildim ama yinede savunbduğum taraf kendini savunma hakkı bu ortamda olmayan vestel oldu...bana şunu dedi bunu yaptı gibi konuların yeri bizim forumumuz değil.bu firmaları savunmuıytoruz şikayet etmeyinde demiyoruz ama bunun yeri bizim forumumuz değil diyoruz,gidin nerde isterseniz bu yaygarayı kopartın ama bu forumun huzurunu bozmayın

ayrıca,
    kişisel topic açmayın diye ne zaman dedik?
    hangi, açtığınız topic kişisel değilki?

"bu gün ne giysem" veya "msn bağlanıyormu?" gibisinden açtığınız konular kişisel değilmi?
    ben kişisel tartışmalara girmeyin diyorum kişisel topic açmayın demiyorum.

size göre hata yine benim,ama bu hatadan dönmeyeceğim ve size göre hata olan bu şeyi sürekli yapacağım,yani doığru olduğuna inandığım şeyi her zaman yapacağım...

• quote:

o zaman benide şikayet edeceksiniz...gerekiyorsa bende ceza alacağım

ceza alan bir mod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 16 Şubat 2006 21:06:20 >
  • Ohoooo eğer ''kendini savunma hakkı olmayanlara burada laf söyletmemeye devam edeceğim'' diye düşünüyorsan burada silinmedik konu bırakmazsın dikkatini çekerim. Kendini savunamayan kişi, kuruluş, parti, din temsilcisi, bürokrat vs. yüzlerce konu açılıyor o zaman hepsini sileceksiniz. Kurallar açık ise herkese eşit uygulanmalıdır. Cevap hakkı doğupta cevap veremeyen her kimin konusu olursa olsun sileceksiniz. Kişisel görüşlerinizi işinize karıştırmayacaksınız.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 16 Şubat 2006 21:40:09 >
  • bıyıklı
    gördüğümüze müdahale ediyoruz zaten
    görmediklerimizide bildirirseniz ilgilenilir...
    ben silmekten çekinmem ama süreklide kim hangi konuyu açmış diye takip edemem...

Ty®
    evet lafın yerine gitti ,yani tüm foruma
    yazdığın cümle ceza sebebidir , zaten hakkında gerekli işlemi yaptım
    bu uygunsuz cümleyi başkalarının okumasına gerek yok
    elbette merak edenler pm yoluyla öğrenebilirler,ama acele etsinler zira kısa bir süre cevap verebileceksin
    insanların ,yazdığın şeye senin kadar meraklı olduklarını sanmıyorum ama o da beni ilgilendirmiyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 16 Şubat 2006 21:21:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Coca cola içmeyin topicleri açılırken nerdeydiniz? Şu an bu forumun heryerinde bir marka/firma eleştriliyor. Onlar burada olsa da olmasa da. Hepsiburada' nın onlardan farkı nedir?

Şunada bi cevap alalım Ado..

Ado=sevilmeyen mod..
  • RccP
    beni sevmeyin,zaten böyle bir talebim olmadı,ama forum düzenini bozmayın bana yeter...

gördüğüm veya bildirilmiş bu tarz her konuya müdahale ediyorum ( forumda olduğum sürece)
    zaten bu cevabı yukarıda vermiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 16 Şubat 2006 21:23:07 >
  • sayın ustad,bu ve bunun gibi firmalardan bir urun alıpta gercekten magdur olan lar seslerini nasıl duyuracak,malum bu firmalar çok güçlü firmalar.Ayrıca firma haklı ıse eleiştırenlere cevap yazmalı.B u ve buna benzer fırmalar şikayetlerewww.sikayetvar.com sitesınde şikayetçilere cevap veriyorlar.Ben hepsiburada firmasından yaklasık 13-14 urun aldım sorun çıkmadı kendilerine teşekkur ettim.Magdur olanlarda dozu aşmamak kaydı ıle elbtte şikayette bulunacaklardır.Bu tip firmalar dürüst satıcı olduklarında basimız üzerinde yeri var,ancak yanlışları olursa elbette yalan yazmamak kaydı ile eleştirilecektir.Aksi demokrasi ve hukuk a aykırı olur.Bu forum bilgi paylaşma forumu oldugu kadar herhangi bir nedenden dolayı haksızlıga ugrayanlarında forumudur.Son söz admin ve modların olup saygılar sunarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.