Şimdi Ara

schachmatth ile sorunlu alışveriş !!!! KONU KAPANMIŞTIR..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki arkadaş ile gerçekten sorunlu bir alışverişimiz oldu. aşağıdaki resimlerden kontrol edebilirsiniz. HALA PARAMI ALAMADIM.

KENDİSİNE İTİBAR ETMEYİNİZ.

ARKADAŞ 3 GÜN UĞRAŞTIRDIKTAN SONRA 10TL DE KESİNTİ İLE BİRLİKTE PARAYI HAVALE YAPMIŞTIR.

MADEM BİR ÜRÜN SATACAKSIN KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYECEKSİN GÜZEL KARDEŞİM. ELİNE NE GEÇTİ ŞİMDİ SÖYLE OLAYI BURALARA KADAR GETİRDİN BAŞARDIN YANİ OLAN KENDİNE OLDU NE VARDI 10 DAK. NI AYIRIP KARGOYU VERSEYDİN YAHUT 10 DAK. NI AYIRIP ATM YE GİDİVERSEYDİN BEN SANA PARAYI GÖNDERMEK VE GERİ ALMAK İÇİN TOPLAMDA 4 KEZ BANKAYA GİDİP GELDİM

KONUYU KAPATIYORUM.

schachmatth ile sorunlu alışveriş !!!! KONU KAPANMIŞTIR..  schachmatth ile sorunlu alışveriş !!!! KONU KAPANMIŞTIR..

schachmatth ile sorunlu alışveriş !!!! KONU KAPANMIŞTIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamonix -- 25 Ağustos 2013; 16:29:47 >

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Geçmiş olsun.

tşk ederim hocam. hala kendisi ile görüşmelerim devam ediyor. eft yaptıgını söylüyor ben ısrarla bugun havale yap dememe rağmen.
  • Ne garip adamlar var yahu....
  • Ya arkadaş, adama parası kesilmesin diye eft yapıyoruz kötü oluyoruz. Ondan sonra yaptığım eft yi bankadan sorguluyor. Pazar günü yapılan eft pazar günü neden işleme konmamış? banka işleme koyulmadı diyor? diye çemkiriyor. Mesai saatinde işleme konacağını bilmiyor. Buraya geliyor mesaj yazıyor "ısrarla havale yap dememe" rağmen diyor. Israrla havale yap dediği falan da yok, onu bırak ben az önce lanet gitsin bekle eft yi iptal edip havale yapmaya gidiyorum diye mesaj attım kendisine. Garip bir adam varsa o da bu arkadaştır. Paranoyak, anlaşılması güç bir arkadaş. Dolandırıcı olsam neden bu kadar kendimi yorayım sana laf anlatayım diyorum ama hiçbir iyi niyet göstergesini iyiye yormuyor adam. Eft nin ekran görüntüsünü atıyoruz photoshop diyor. Şu postu gönderip gidiyorum atm den havaleni yapıyorum lanet gitsin lanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: schachmatth

Ya arkadaş, adama parası kesilmesin diye eft yapıyoruz kötü oluyoruz. Ondan sonra yaptığım eft yi bankadan sorguluyor. Pazar günü yapılan eft pazar günü neden işleme konmamış? banka işleme koyulmadı diyor? diye çemkiriyor. Mesai saatinde işleme konacağını bilmiyor. Buraya geliyor mesaj yazıyor "ısrarla havale yap dememe" rağmen diyor. Israrla havale yap dediği falan da yok, onu bırak ben az önce lanet gitsin bekle eft yi iptal edip havale yapmaya gidiyorum diye mesaj attım kendisine. Garip bir adam varsa o da bu arkadaştır. Paranoyak, anlaşılması güç bir arkadaş. Dolandırıcı olsam neden bu kadar kendimi yorayım sana laf anlatayım diyorum ama hiçbir iyi niyet göstergesini iyiye yormuyor adam. Eft nin ekran görüntüsünü atıyoruz photoshop diyor. Şu postu gönderip gidiyorum atm den havaleni yapıyorum lanet gitsin lanet

yaa bi kes be bütün konuşmaları okudum hala kendinimi savunuyorsun sen bu kadar olumsuzluk olamaz deki ben düzanbazım hırsızım adama arkadan baktırma en gıcık olduğum şeydir parayı alana kadar AĞASIN PAŞASIN parayı aldıkdan sonra bi anda bi böyle değişmeler haller edalar falan varya neyse ya bırak sanırım 200 tl idi 200 tl ile ne fakir olunur nede zengin yaptığınız ve günahınızla kalırsınız sen bu dünyada kazanırsın ama öbür dünyada kazanan o arkadaş. Geçmiş olsun bu arada dieofsatan kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih6767 -- 25 Ağustos 2013; 15:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih6767

quote:

Ya arkadaş, adama parası kesilmesin diye eft yapıyoruz kötü oluyoruz. Ondan sonra yaptığım eft yi bankadan sorguluyor. Pazar günü yapılan eft pazar günü neden işleme konmamış? banka işleme koyulmadı diyor? diye çemkiriyor. Mesai saatinde işleme konacağını bilmiyor. Buraya geliyor mesaj yazıyor "ısrarla havale yap dememe" rağmen diyor. Israrla havale yap dediği falan da yok, onu bırak ben az önce lanet gitsin bekle eft yi iptal edip havale yapmaya gidiyorum diye mesaj attım kendisine. Garip bir adam varsa o da bu arkadaştır. Paranoyak, anlaşılması güç bir arkadaş. Dolandırıcı olsam neden bu kadar kendimi yorayım sana laf anlatayım diyorum ama hiçbir iyi niyet göstergesini iyiye yormuyor adam. Eft nin ekran görüntüsünü atıyoruz photoshop diyor. Şu postu gönderip gidiyorum atm den havaleni yapıyorum lanet gitsin lanet

yaa bi kes be bütün konuşmaları okudum hala kendinimi savunuyorsun sen bu kadar olumsuzluk olamaz deki ben düzanbazım hırsızım adama arkadan baktırma en gıcık olduğum şeydir parayı alana kadar AĞASIN PAŞASIN parayı aldıkdan sonra bi anda bi böyle değişmeler haller edalar falan varya neyse ya bırak sanırım 200 tl idi 200 tl ile ne fakir olunur nede zengin yaptığınız ve günahınızla kalırsınız sen bu dünyada kazanırsın ama öbür dünyada kazanan o arkadaş. Geçmiş olsun bu arada dieofsatan kardeş.

arkadaş parayı havale ettigini söylüyor birazdan cıkıp bakacagım atm ye. ozaman net birsey söyleyecegim para bu arada 90 tl idi arkadas havale yapmıs 10 tl kesinti oldugunu söyledi ki yalan yine cünkü akbankası 5 tl hesap kesim ücreti alıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala yalan diyorsun arkadas bu kadar da olmaz. Neyse ki bunu dusunerek atm ekraninin fotografini cektim eve gidip yukleyecegim. Haftasonu farkli ucret uyguladigi yaziyor. Allah sizi affetsin bi ustteki lavuk senin icin de gecerli bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hala yalan diyorsun arkadas bu kadar da olmaz. Neyse ki bunu dusunerek atm ekraninin fotografini cektim eve gidip yukleyecegim. Haftasonu farkli ucret uyguladigi yaziyor. Allah sizi affetsin bi ustteki lavuk senin icin de gecerli bu

sana yapabileceğim tek şey kıçımla gülebilmem bir dahada böyle milleti oyalama ayrıca üslübüna dikkat et ben adamın çektiği fotolara bakıp okuyarakdan yorum yaptım yani dışardan görünen bu anlıyormusun ? tabiki hayır :)
  • Seni bulsam pardon abi kuzenim yazmis diyecek yastasin, gelip burda artislik yapma millete. Kimseyi ne dolandirdigim var ne de oyaladigim. Az sonra arkadas gelip param hesabima yatmis kesinti de gercekten 10 liraymis diyecek yanlis anlasilma cozulecek sen de yaptigin artislikle kalacaksin. Git simdi universite sinavina calis guzel kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.