Şimdi Ara

Hepsiburada ==> Kenwood Hb724 El Blender Seti 99 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22003&Productid=mtkenhb724

Az önce gözüme takıldı. Daha geçenlerde Bimeks'de kampanyalı 150 TL civarına satıyorlardı.

Piyasada en ucuz 181 TL + 9 TL Kargo ile 190 TL'ye buldum.

Hepsiburada.com'da 99 TL! Sıcak bir fırsat gibi.
    Arzum, Tefal, Fakir almaktan daha iyi diye düşünüyorum.

Kenwood olsun , Braun olsun ürünleri kesinlikle çok daha kaliteli.

Tefal'in ucuz serilerinin tamamı düşük kaliteli ve Türkiye'de fason birilerine ürettiriyorlar. Aynısını Fakir'de yapıyor. Bu ürün gamında Arzum'un ürünleri Tefal ve Fakir'den çok daha başarılı kesinlikle.

http://www.akakce.com/blender/en-ucuz-kenwood-hb724-fiyati,370841.html
    http://www.ucuzu.com/el-blenderi-c4401/kenwood/hb-724-p43322057/

• alasım geldi ama bir de hb çeki olaydı keşke
  • 20 lira kargo diyor bu ya
  • HB'nin sayfasında ürünün videosu da var. Hanım ne zamandır istiyordu böyle birşey. Aldık bakalım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Bende kayınvalide'me hediye olarak aldım. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • bir Kenwood kullanıcısı/ aşığı olarak konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Kenwood candır.!
  • Hiç bir firmayla alakam yok ama konunun nedense biraz iddialı bir şekilde açıldığını görünce yaptığım ilk aramada bulduklarım (ekşisözlük'ten):

bu markanın hiçbir ürününü almayın. çünkü aldıktan sonra, herhangi bir arıza çıktığında "kusura bakmayın biz küçük aletler ile ilgilenmiyoruz!" gibisinden, gayet lakayt bir cevap veriyor. ürünü aldıktan sonra sizi başınızdan def ediyorlar.
    tanım: müşteri hizmeti olmayan firmadır.
    01.09.2012 23:29 stabiliz

türkiye'de uzak durulması gereken firma.
    250 tl değerindeki, uç kımında ufak bir plastik parçanın aşınması sonrası yetkili servise götürdüğünüz el blenderi için "üzgünüz, sadece o küçük plastiği değişemiyoruz. motoruda değişicez fiyatı 160 tl. " diyerek sizi uğurlayan, memnuniyetsizliğinizi asla umursamayan yetkili servise sahiptir. müşteri hizmetleri emaillerinizi sallamaz ve oldukça kaba cevaplar verir.
    siz siz olun ürünlerini kaliteli de bulsanız türkiye sınırlarında asla kenwood almayın.
    (bkz: astarı yüzünden pahalıya gelmek)
    21.05.2013 14:59 ~ 15:00 windydays

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de hangi firma ürünü sattıktan sonra arkasında duruyor ki ? adalet kavramı gevşek olduğundan, firmalar fırsat bilip gayet rahat davranıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Türkiye'de hangi firma ürünü sattıktan sonra arkasında duruyor ki ? adalet kavramı gevşek olduğundan, firmalar fırsat bilip gayet rahat davranıyorlar.

Yukarıda 2. yorumdaki aşınan plastik bölümü homend 2 günde onarıp bana geri göndermişti...
  • Arkadaşlar nasıl olur da fiyat ortalaması 160 TL nin üzerinde olan bir ürünü hb 99 tl ye satabilir acaba bu iş de bir bit yeniği olabilir mi?
    Yada mallar çin den gelen number one kopya ürün olabilir mi (Gerçi bütün ürünler çin de üretiliyor) yada kalite meselesi mi hani olur ya 1 ci 2 ci 3 cü kalite işi gibi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioKkSis -- 16 Temmuz 2013; 3:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioKkSis

Arkadaşlar nasıl olur da fiyat ortalaması 160 TL nin üzerinde olan bir ürünü hb 99 tl ye satabilir acaba bu iş de bir bit yeniği olabilir mi?
    Yada mallar çin den gelen number one kopya ürün olabilir mi (Gerçi bütün ürünler çin de üretiliyor) yada kalite meselesi mi hani olur ya 1 ci 2 ci 3 cü kalite işi gibi ne dersiniz?

Ürün normal kalitede çokda fazla beklentiye girmeyin. İşinizi bu fiyata en iyi görecek ürünlerden. Sadece uzun süredir stokta bolca var ve satış miktarı az (erit erit nereye kadarsa artık). Kenwood eskisi kadar kalite ürünler yapmıyor maalesef. tıpkı tefal vb...markalar gibi. Daha çok dizayn ve satışa yönelik amaclarla üretim yapılıyor, dayanıklıktansa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 16 Temmuz 2013; 3:44:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim evde kenwood marka el blender var en az 8-10 senedir sapasağlam çalışıyor ama genelde sıvı şeylerde kullanıyoruz (çorba ayran vs. gibi). katı cisimler belki cihazı zorlayabilir. bunun da etkisi olabilir uzun ömründe malzeme kalitesi de iyi bizimkinin ama bu ürünü bilmiyorum marka konusunda fikir edinebilmeniz için yorum yazdım.
  • Anladım dostum dayanıklılık benim için önemli günde hiç yoksa 3 defa kullanıyorum 1 er dakikadan 3 dakika eder ayda 90 dakika eder bu benim şahsi kullanımım birde annem fonksiyonu var tabi oda kullansa en az 1-2 dakikada günlük 5 dakika ayda 150 dakika yılda 1800 dakika inşallah dayanır.
    Acaba motoru çok bahrıyormu zırrrr diye rahatsız etmesin milleti şimdi ben ekseri yatmadan önce yapıyorum proteinimi gece vakti içip öyle yatıyorum çok bağırması da iyi değil acaba kullanan arkadaşlar varmı ses seviyesi nasıl?
  • Şimdi değerli arkadaşlar urunlerin kalitesine 1'den (basarisiz) 10'a (basarili) kadar puan verirsek eger cok rahatlikla soyleyebilirim ki:

1-3 puan: Sinbo, King...vs.
    4-6 puan: Fakir, Tefal (Fason urettirilen modelleri)
    7 puan: Arzum
    8 puan: Kenwood
    9 puan: Braun

Kenwood'un MW516 mikrodalga firinini kullaniyorum ve cok memnunum. Dogrudur Kenwood'da eski tas gibi urunler ureten firma degil belki ama yine de ust segmentte diyebiliriz rahatlikla. Servis konusunda ise bir yorum yapamiyorum dediklerinizde hakli olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Şimdi değerli arkadaşlar urunlerin kalitesine 1'den (basarisiz) 10'a (basarili) kadar puan verirsek eger cok rahatlikla soyleyebilirim ki:

1-3 puan: Sinbo, King...vs.
    4-6 puan: Fakir, Tefal (Fason urettirilen modelleri)
    7 puan: Arzum
    8 puan: Kenwood
    9 puan: Braun

Kenwood'un MW516 mikrodalga firinini kullaniyorum ve cok memnunum. Dogrudur Kenwood'da eski tas gibi urunler ureten firma degil belki ama yine de ust segmentte diyebiliriz rahatlikla. Servis konusunda ise bir yorum yapamiyorum dediklerinizde hakli olabilirsiniz.

bana göre kenwood,tefal ve arzumdan hiç mi hiç üstün değil ama tabiki kendi düşüncem saygı duyarım.
  • Ben bu ürünü geçen indirimde almıştım hepsiburadadan aynı fiyata. çok güzel bir ürün, eski kalitesi yok falan diyenler olabilir ama piyasadaki bir çok ürüne göre kalitesi elinize aldığınızda hissediliyor. f/p olarak başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.