Teğmen
18 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar;

1.50 cm'lik izleme mesafem için 55 inç tv almak istiyorum. Önceki Tv Lg 765s bu tv den çok memnunum hala çalışmaktadır sorunsuz.

Lg yi anneme göndermek istiyorum ona 32 inç dandik bir şey alacağıma bu tvyi ona vereyim kullansın kendimede 55 inç bir tv alayım diye düşünüyorum.

bazı modeller buldum.

Lg 55 Un 81006

Tcl 55c 7154k

Samsung QE-55Q60T

Philips 58 PUS 8505

Toshiba 55 V 6863 DAT

Tavsiyelerini bekliyorum.

Selam Arkadaşlar;

Anakart lazım packard bell ms2288 modeli elinde olan varsa lütfen pm atsın

Selam arkadaşlar Wearcadfe 2.1 adlı program hakkında bilgisi olan varmı.
Sevgili arkadaşlar merhaba.
Sevgili arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi en çok 1850 tl'lik bir laptop arıyorum üretici firmalar belirlediğim bütceye uygun makineler yapmış fakat hangi üretici daha dayanıklı ve sorun çıkartmıyor onu bilmiyorum oyun oynayan bir tip değilim ekran kartıan önem vermiyorum yani bana 3 yıl sorun çıkartmadan çalışacak (Kasa yada parça sorunu) bir laptop arıyorum elimdeki bütçe ile i7 5500u 8 gb 1600 mhz ram 1 tb 5400 rpm hd Nv 840m ekra kartılı ve 15.6 freedos olan cihazlar var.
örnek üreticiler; Asus, Hp, Dell, ve Casper ( casper yerli malı yurdun malı herkeş bun kullanamalı :)) makaraya yaptım tabi. ) ben bunları bulabildim varsa eğer sizlerden de o değerli yorumlarınızı alır değerlendiririm.
Saygılarımla değerli arkadaşlar.
Arkadaşlar hiç memnun değilim modemden devamlı donma yapıyor downloadlar çok yavaş 16 mb hızım var bir türlü 16 mb göremedim açıyorum torrenti 17 mb bile gördüğü oluyor torrent ile ama modemin kendi programında hız hep düşük ayrıca 2 şer 2 şer indiriyor dosyaları ben tek tek indirmesini istiyorum ayarıda yok kısıtlıyayim acayip bir modem torrent download ayarlarıda yok netde nasıl olcak analamadım yahu download yaparken belli bir süre geçtikten sonra 5-6 saat sonra falan kendi kendine kapanıyor ağ bağlantısı internete giremiyorum ağ bağlantı sekmesdinde sarı lamba yanıyor haydaa modemi kapatıp açıyorum bu seferde download master ayarları bozluyor usb içinde incomplette yerine başka yere indiriyor dosyaları ilginç illa japona bağlamammız gerekicek modem ile uğraşırken uğraştıran ürünleri hiç sevmiyorum yahu varmı benim gibi problemler yaşıyan?
Arzum el blender AR1006 3 yıl garantili hiç kullanılmadı 2 hafta oldu alalı ama ihtiyaç dışı evkurdan aldım öğrenci adamım belki evde çorba yaparım diye :)
ama nasip değilmiş yurtta kalmaya başladım 50 TL
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar elimde hiç kullanımamış arzum marka el blenderi var ikinci el bölümünde ev bölümünü tıkladım yalnız küçük ev aletleri gibi bir bölüm göremedim acaba ilanı nereye açmam gerek?
Selam arkadaşlar siteden bir kaç arkadaşa yazdım ama buradan da yazayım dedim.

Sevgili Arkadaşlar :) Bana Platoon PL J105 Driver lazım :)

sizi seviyorum.
Sevgili arkadaşlar bugün bir arkadaşımdan Kingston 2x4 8GB HyperX 1066 Mhz ram aldım ama benim makine 4 gb olarak görüyor acaba dual kit olduğu içinmi ramlar öyle gözüküyor yoksa ramlarin üzerindeki yazılarmı yanlış yani 2X2 mi anlamadım gitti. program özelliklerinden baktığımda 4 gb olarak gözüküyor aynı şekilde anakartdanda baktığımda öyle anakartımın modeli Asus m4a785d-m pro yoksa o.c mi yapmak lazım 8 gb olması için.

Ramlarin üzerindeki kod şu KHX8500D2K2/4G

Biraz araştırdım 2X2 miş yani 8 gb değilmiş 4 gb miş sonundaki 4g yazısı kafa karıştırdı herhalde ondan 8 gb dedi bana ayrıca bu ramlar 1066 mhz i arkadaşlar. pcwizard programında baltığımda 800 mhz gözüktüde acaba o.c ile mi 1066 mhz oluyor cvp yazarsanız mutlu olurum.
Sevgili arkadaşlar bende bu anakartı kullanıyorum ASUS M4A785D-M PRO yanlız tümleşik ekrankartında problem yazşıyorum içinde 1680X1050 çözünürlük yok maksimum desteklediği çözünürlük 1440X900 monitörüm ise samsumg 2253Bw monitörü tam performans kullanamıyorum 1440X900 çözünürlükde yazılar ve resimler iyi gözükmüyor varmı bunun bir hal çağresi görüntü özelliklerinden tüm modları listele yapmama rağmen 1680X1050 çözünürlüğünü bulamadım olmuyor acaba nasıl yapıcam?
Hakkında
Meslek: Serbest Meslek
İlgi Alanları: Müzik, Spor, Sinema, Kültür
Forum İmzası:
..:Her Şey Daha Güzel Olabilirdi:..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 9.470 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.