Merhaba arkadaşlar. 8 ağustos tarihinde Hepsiburada "TBM TEKNOLOJİ" adlı satıcı üzerinden 32 inç tv siparişi verdim. Üründe ölü piksel olduğu için satıcı ile de iletişime geçerek servis raporu aldım ve ürünü 19 ağustosta Hepsijet firmasına iade için teslim ettim. Sorun da burda başlıyor. 1. Hepsijet kargoyu 21 ağustos tarihinde Sancaktepe aktarma merkezine kadar götürdü. Kargonun en son teslim tarihi 23 ağustostu. Fakat teslim edilmedi. Hepsijet ile iletişime geçtim Hepsiburada ile görüşün diye topu oraya attılar. 2.Hepsiburada ile görüştüğümde kayıt açtıklarını, Hepsijetten cevap beklediklerini ve geri döneceklerini belirttiler.Tabi bu günlerdir sürüyor. Hem yazılı olarak iletişime geçiyorum hem de müşteri hizmetleri ile irtibat kuruyorum. Sürekli oyalayıcı ve birbirlerinden bağımsız cevap veriyorlar. 2 gün önce daha tecrübeli biri olsa gerek görüşme sağladığımda ürünün Sancaktepe aktarma merkezinden tekrar Kayseri aktarma merkezine gönderildiğini söyledi. Böyle bir şey nasıl olur ben hem kargo takip ekranında bu bilgiyi göremiyorum hem de Sivas'ta yaşıyorum ürün tekrar neden İstanbul'dan bu tarafa doğru geliyor dediğimde bilgisi olmadığını söyledi. 3.Aklıma gelen ya kargo kayboldu ya da hasar gördü.Dün farklı bir müşteri temsilcisi ile yine görüştüm. Bu seferde kendi arkadaşını yalanlayarak ne Kayseri'si beyfendi yanlış bilgi verilmiş dedi. Tabi ben inanmadığım için bir de Hepsijet firmasını arıyım dedim. Şikayet kaydını kendileri açmadığı için çok detaylı bilgi veremeyeceğini söyledi. Kargom nerde diye sorduğumda o da 24 ağustosta kargonuz tekrar Kayseri'ye gönderilmiş diye bilgi verdi. 4. Bugün 27 ağustos ben baktığımda hala 21 ağustosta Sancaktepe aktarma merkezi'nde gözüküyor. Bu kargonun başına kesinlikle bir iş geldiği belli. Hepsiburada iade yapmıyor mağduriyetim giderilmiyor. Satıcı ürün bize gelmediği için bir şey yapamam diyor. Ürün bedeli yaklaşık 8.000 TL. Koskoca firma günlerdir beni süründürüyor ve yanıltıcı bilgiler veriyor. 5.Dün akşam son çare Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum e devlet üzerinden. Başka ne yapabilirim fikri önerisi olan lütfen yardımcı olun. Konuyu öne çıkartıp destek olursanız sevinirim. Kargo takip ekranı: ![]() Satıcı ile olan yazışma: ![]() ![]() Hepsiburada birkaç örnek yazışma : ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 27 Ağustos 2025; 9:25:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim