Şimdi Ara

Hepsiburada işlemci rezaleti - Çözümsüzlük rezaleti (iptv uydu alıcısı içerir) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: travers

    hepsiburadadan 1100 lira daha ucuza almıştım üstadım.
    Ürün aldığınızda indirimli miydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 18 Mayıs 2020; 12:34:24 >
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsın. Yapılan hatanın arkasında durmuyorum. Yazdıklarımı düzgün oku.

    30 "güne kadar" iletmek zorunda bunu sende bende kabul ederek siparişlerimizi veriyoruz. 30 "gün beklenecek" diye bir şey yok. Ara tüketici mahkemesini sor sana ne cevap verecekler.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Adam ciddi bir para vermiş. Bir şey almış.

    Onun yerine şaka sayılacak bir IPTV gelmiş.

    Muhtemelen 45-60 gun oylayacaklar onu.

    Bu süreyi HB ile problem yaşayan herkes çekti.

    Biraz anlayışlı olun ne demek?

    Asıl sen saçmalıyorsun.

    Bu adam şimdi verdiği paranın karşılığını almak için deli gibi uğraşacak. Elli kere arayacak ve kanıtlamak zorunda kalacak durumu.

    Sen de gidip bu adama öğrenci misin.. Dışarıdan haberin yok mu diyorsun....

    Bu kadar anlayışlı olmayın kardeşim... Her şeye eyvallah çekiyorsunuz sonra firmalar tüketici ile kafa buluyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 18 Mayıs 2020; 14:36:22 >
  • pofpor01 kullanıcısına yanıt
    İndirimdeydi üstad. Bütün bileşenleri aldık işlemci yok.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    30 günü geçti üstad süreç en başından.
  • Sorun umarım Çözülür Must Dh1982utkan
  • Çok geçmiş olsun Üstad umarım düzeltirler ama işlemci ile uydu alıcısı nasıl karışır anlamış değilim. O zaman bizde uydu alıcısı sipariş verelim ne bilim şansımıza belki işlemci gelir ters şans deneyelim :))
    Şaka bir yana umarım istediğiniz işlemci gelir. @hepsiburada duy sesimizi arkadaşa işlemcisini gönder...
    Saygılar...
  • Bu kadar alternatifin olduğu ve online alışveriş için avantaj
    haline gelen covid salgını olan ülkede, sahte ürün yanlış ürün gönderimi, hepsini geçtim müşteriyi merdiven altı işletmeler gibi çaresiz bırakmak!
    CEO koltugu sallanır bu kadar mağduriyetin yaşandığı yerde..!!
  • Şu olayı gelvatandas.gb.tc.tr enucuzkazikburadam.tc.gg hoppalapasamgelsenisoyam.xyz.tr gibi bir sitede yaşayıp konusunu açsanız haketmissiniz dicem de, bu kadar bilindik olup böyle rezalatler yapınca firmalar hayret ediyor insan.
    İnsandır hata yapar o hata da illa ki birine denk geliyor dicem iyi niyetli olup ama karşı taraftan da iyi niyet beklemek gerekiyor o durumda. Karşı taraf cevap vermeyip oyalayınca o iyi niyetli düşünce de uçup gidiyor haliyle.
    Başka bir sitedeki yorum tarzıyla yazacak olursak 9/10 rezalet, tebrik ederim Hepsiburada.
  • Bir şekilde halledilir sonuçta elinizde fatura var şu bu var
  • hepsiburadadan kuzenime samsung monitör aldık.
    viewsonic geldi.
    fatura doğruydu.
    aynı gün iade ettik. ertesi gün teslim aldılar ama para iadesi 3 hafta sonra anca yapılabildi.

    27 nisanda vatana iade yaptığım ürünün parasını 11 mayısta alabildim.

    gittigidiyor ve n11 de satıcı iadeyi onayladığında para iadesi yapılıyor.(gg 3-7iş günü demesine rağmen aynı gün geliyor.)
    media markt a 7 mayısta yaptığım iade için hala para iadesi bekliyorum. perşembe günü cuma yapılacak demişlerdi. bugün tekrar aradım. 24 saat içinde geri dönüş yapacağız dediler. yarın tatil. bu hafta yaparlar inşallah.

    vatanın mediamarktın bir sürü mağazası var oralardaki çalışanların bir kısmını online alışveriş kısmına yardım için çağırabilirler. pandemiden ötürü yoğunlar ama kaç ay oldu .çok müşteri kaybederler böyle giderse.
  • Satıcının hb olması daha büyük bir ayıp.Yani sorunu halletmek için beklemelerine bile gerek yok.özür dileriz diyip ertesi gün ürün gönderilmesi gerekiyor ama neredeee
  • ya ne yapacan bilgisayarı.uğraşma bu işlerle işlemci ekran kartı falan bırak bu işleri otur evde tv seyret demişler,siz mesajı almamışsınız:))
  • erek54 kullanıcısına yanıt
    Yasal birşey gönderselerdi durumu gözden geçirirdim
  • Geçmiş olsun Mustafa abi , mahkeme ile çözebilirsin ancak meseleyi , peşini birakma hatta bunları medyaya dahi ver sana o önerim.
  • Olayın takipcisiyiz. Olay cozulene kadar hb den alisveris yapmayacagim
  • Hepsiburada üzerinden satış yapan bir tedarikçi tanıdığınız var ise ona sorunuz,hepsiburada hakkında yeterli bilgiye sahipse size sebebini söyleyecektir.
  • travers kullanıcısına yanıt
    Şunun için sordum:
    İndirimli ürün aldığımda ben de çok büyük bir sorun yaşamıştım. Hatta burada bir konu açıp olayları yazmıştım İsterseniz okuyun:
    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-indirim-aldatmacasi-ve-musteriye-atilan-kazik--136297765#136298992

    Bunun dışında, bu dönemde farklı ürün gönderilmesini normal karşılayan arkadaşlar da var. Onlara da bir şey diyemiyorum açıkçası. Böyle bir olayı da yaşadım. (Sağolsun hepsiburada çok şey yaşattı). Hobi işlerinde kullanmak için dekupaj testere alıp yanına da 5-6 TL'lik koruma gözlüğü sipariş vermiştim. Önce testere geldi. Onda sorun yok. Başka bir satıcıdan aldığım 5TL değerindeki gözlük yerine o zamanki piyasa değeri (2017-2018) 100 TL civarında olan 50 metre makaralı uzatma kablosu geldi. Başka müşterinin siparişini benimki ile karıştırmışlar. Ben direk satıcının işyerini arayıp haberdar ettim. Memnun oldular tabi. Adamlara geri gönderdim, onlar da benim gözlüğü gönderdiler. Demek istediğim iki durumla da karşılaşabiliyorsun. Tabi ki ödediğiniz miktar yüksek, ancak bir süre bekleyin sonrasında ilk yaşadığım olaydaki gibi Tüketici Hakları Hakem Heyeti sorununuzu hemen çözer. Biraz sabredin sonuçta haklısınız.
  • Bana öyle geliyor ki şahıs Hepsiburada'yı tokatlıyor. Hepsiburada'da çalışan arkadaşım söylemişti çok olmaya başlamış.

    Kişi işlemci siparişi veriyor, siparişi kendisine ulaşıyor. Eş zamanlı olarak başka bir kişiye aldırdığı benzer boyutlardaki ucuz ürünü "işlemci yerine uydu geldi" iyerek talep açıyor. Sonra uyduyu adamlara geri gönderip bir işlemci daha glemesi için uğraşıyor. Sağda solda rezalet vs. başlıkları açıyor.

    Firma lekelenmemek için ürünü hızlıca gönderip daha sonra depodaki kamera vs. kayıtları inceliyor. Sonuca ulaşsa bile geçmiş olsun, atı alan üsküdarı geçti. Şimdi soruyorum, piyasadan 750 tl daha pahalıya satılan işlemciyi donanımhaber gibi bir siteyi takip eden şahıs neden almıştır? Fiyat araştırması ile meşhur sitede bu mantıklı mı?
  • Geçmiş olsun öncelikle. Ben de 30 Mart tarihinde satıcısı Hepsiburada olan Samsung oyuncu monitörü sipariş ettim. Onun yerine alakasız yarı fiyatı değerinde saçma sapan bir monitör yollamışlar. Gerisin geri yolladım tabii. Tam bir buçuk ay oldu. Hala doğru ürün elime ulaşmadı. Param da onlarda.

    Anlaşılan o ki Hepsiburada stoklarında olmayan ürünleri satmaya çalışıp müşteriyi oyalamak için yerine saçma sapan ürünler yolluyor. Bu bildiğin dolandırıcılık. İnsanlara cep telefonu diye hıyar yollayan dolandırıcılardan bir farkları kalmamış. İnternette şikayetleri incelediğinizde bizim başımıza gelenlerin bir sürü kişinin daha başına geldiğini görebilirsiniz.

    Bir süre daha ürünümü yollamazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. E-devlet üzerinden şikayet oluşturabiliyoruz.

    Ek olarak yukarıdaki arkadaş, şahıs Hepsiburada'yı tokatlıyor demiş. 3-5 post okumaya tenezzül etse indirimli fiyattan aldığını görecekmiş de, okumaya erinmiş. İnternette benzer bir sürü şikayet var. Ben dahil bir sürü arkadaşı bu şekilde DOLANDIRMIŞ Hepsiburada. Kusura bakmayın ama kendi adıma konuşmam gerekirse halim vaktim yerinde, HB'nin 2-3 bin lirasına tenezzül edecek durumda değilim. Paramla rezil olmak istemiyorum sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Mountain -- 19 Mayıs 2020; 12:28:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.