Şimdi Ara

Hepsiburada her soruna çek veriyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada müşteri hizmetlerine ne zaman siparişi zamanında teslim etmiyorsunuz desem bana hediye çeki veriyorlar. Ulan sanki ben çek istiyorum. Bugün teslimatı seçersin ürün teslim edilmez. bugün kargodayı görüp sipariş verirsin yine kargoda olmaz. Resimdeki tüm mesajların karşılığı hediye çekidir.

quote:

Benim her talebime hediye çeki veriyorsunuz. Ben kaliteli hizmet istiyorum ya oraya 1-2 gün içinde teslim edilir yazın ya da şu teslimat olayınızı biraz geliştirin. Sonuçta ordaki tarihlere güvenip sipariş veriyoruz ve son siparişlerime bakın hepsi gecikmeli geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 9 Nisan 2017; 18:52:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne güzel işte daha ne istyorsunuz
  • Alt limitli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize ne? Bu konuyu burda açmanın manası ne?

HB kargo gecikmesini alışkanlık haline getirdiyse alışveriş yapmazsın olur biter, durumu bildiğin halde hala bunlardan alışveriş yapıyorsan, kusura bakma ama biraz da sende kabahat var
  • Aman arkadaş bu rezil firmadan uzak durun, ağzına bal çalmak için kıçıkırık bir çek verir, 3 hafta bekletir seni sonra bir öğrenirsin istediğin ürün satıcının sisteminde bile gözükmez,

Arkanıza bakmadan kaçın hepsiburadadan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Alt limitli mi?

değil verdikleri çek ile kitap almıştım 18 tl'ye
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Alt limit yok bir haftalık süre var genelde 7 TL,10 TL veriyorlardı şimdi 20 TL vermişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben fitness eldiveni aldım dikişi sökülmüş ürün geldi hiç çek filan vermediler gayet berbat bir firma.
  • Parayı versen dögiler vermesen yine dögiler
  • adamlar alt limitsiz çek veriyor ona bile laf yapıyorsun.

ne yapmalarını bekliyodun siteden hisse mi verecekler?
  • ondan sonra da dogan holding 2016 12 aylık bilanço 220 milyon TL zarar devam et sen hepsiburada millete zararına satış yapmaya bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradaki tarihe güvenip sipariş veriyoruz olayını geçelim lütfen. kanser ilacı almıyorsun. aldığın ürün 1 gün sonra elinde olsa ne olur 2 gün sonra olsa ne olur ?

sen de siparişi 2-3 gün önce ver istediğin zaman elinde olsun. burda çek aldığının havasını atmak içi de konu açmana gerek yok.
  • MrKhan kullanıcısına yanıt
    Ütü bozulduğunda haber vermiyor,evde bebek de olunca ütü en lazım araç oluyor bay bilmiş. Gözünle okusaydın anlardın. Elin Amerikalısı dünyanın öbür ucundan kargoyu günü gününe teslim ediyorsa sende ediceksin,hizmetini iyileştireceksin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 9 Nisan 2017; 18:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Ütü bozulduğunda haber vermiyor,evde bebek de olunca ütü en lazım araç oluyor bay bilmiş. Gözünle okusaydın anlardın. Elin Amerikalısı dünyanın öbür ucundan kargoyu günü gününe teslim ediyorsa sende ediceksin,hizmetini iyileştireceksin,

+1000
    Teslimat günü yazıp ta geçiktiriyorsan bu bir ayıptır

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    bebeğinin ütülenmesi çok önemliyse çıkarsın sokağa her semtte evkur var, alır çıkarsın gider ütünü yaparsın. ayrıca işim gücüm yok senin eklediğin fotoları okuycam ?

elin amerikalısı gönderiyor, sen hb ile elin amerikalısını kıyslıyorsan tartışmaya gerek yok zaten. amazon dediğin firma hb yi çalışanıyla beraber 88 kere satın alır. artan kısmıyla da sana ütü hediye eder.
  • hepsiburadanın kargo sisteminden çok memnunum ben, sayelerinde 3-5 gün daha beklerim deyip çinden ucuza alıyorum alacaklarımı
  • hepsiburada aynı gun ve hızlı kargo olan urunlerden kendı kartımdan 3d secure verdıgım 4 ayrı sıparıste, bankanın parayı gec hesaba gecırdıgını soylerek, gecıkmeyı bankaya attı. cek vermedı. banka ıse provızyonu ıslem anında tanımladıgını soyledı. yanı aklı sıra uyanıklık yapıp sucu bankaya atacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.