< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 17 Mart 2024; 19:47:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Bir Garip Hata.. 500 TL İndirim Uygulandı
-
-
Olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat 2 de almışsın bro saat olmuş 8 şimdi mi söylenir olmadi
Ne hatası hocam. Hepsi, sipariş iptal edebilmek için bu kampanyaların. Bir gün yeterli sayıda sipariş iptali yapamadılarsa rahat edemezler “hata adı altında” ya da buldukları farklı kulplarla siparişinizi iptal etmek onlar için en büyük memnuniyet.
www.sikayetvar.comHepsiburada'nın iptal Kampanyası Oldukça Başarılı!https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburadanin-iptal-kampanyasi-oldukca-basarili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Direkt açacaktım konuyu ama araya bir sürü şey girdi. Dışardaydım vs.
hocam bırak ürün kargoya verilmesini beklemişsin yeme bizi
herkes yüklenirse iptal yiyeceğini anlamış 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen ne anlatıyon be abi. Öyle olsa neden kargodan önce konu açayım? :)
-
benim peşpeşe 5 sipirşimi iptal etti hb fiyat hatalı diyor bu sefer üşenmedim hakem heyetine doldurdum formu herkes doldursun bence çocuk oyuncağımı bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
takılıyorum hocam :) güle güle kullan
siparişleri iptal edilen arkadaşlar için önemli bilgilendirme,
tüketici hakem heyetine başvurun, mesafeli satış sözleşmesini ve sipariş iptalini içeren belgelerin çıktılarını alın ve elden kaymakamlığa gidip "hizmetin yeniden görülmesini talep ediyorum" başlığı altında başvurunuzu yapın. en kısa sürede sonuçlanır ve iptal edilen bütün ürünleri/siparişleri hepsiburada size tedarik etmek durumunda kalacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 17 Mart 2024; 21:38:33 > -
Yav nerden uyduruyorsunuz bu hurafeleri anlamiyorum ki
Hb cozuttu şu ara,hesaba kupon veriyor kullandırtmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne hurafesi anlamadım? bizzat kendim yaptım ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası
önemli not: satıcı hepsiburada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 18 Mart 2024; 14:58:15 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam bırak ürün kargoya verilmesini beklemişsin yeme bizi |
takılıyorum hocam :) güle güle kullan |
herkes yüklenirse iptal yiyeceğini anlamış 🤣
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X