Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.061
Cevap
135
Favori
240.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam estağfurullah olur öyle hiç sorun değil. Şaka yollu demiştim zaten ciddiye alacağınızı pek tahmin etmemiştim 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni telefon : 14 pro 128 gb 40.500
    Eski telefon : 11 64 gb 13.250

Deneyim: eski telefonumu alanın hepsiburada olduğuna dikkat ettim ancak hepsijet işleri çok uzattı keşke kendim kargoya verseydim o yüzden biraz gecikme oldu. Bunun dışında bir problem yaşamadım 10.750 teklif + 2.500 geri iade ile 2 senelik iPhone 11’i 13.250 satmış oldum. 3 ay taksit ve sıfır vade farkıyla hepsipay kredisi kullanarak satın aldım. iPhone 11’de sadece kamera kısmında çok ufak nokta şeklinde çizikler vardı onun dışında temizdi.

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski telefona verilen ücreti yeni telefon alırken düşüyorlar mi yoksa siz yeni telefonu satin alıp ödemeyi gerçekleştiriyor ve sonra size eski telefonun ücretinin iade edilmesini mi bekliyorsunuz? Uc seçenek var hangisi en iyisi bir turlu anlayamadım? iPhone 8'im var iPhone 14 ile değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacagım kafam iyice karisti.

• mapel M kullanıcısına yanıt
    Normalde nakit olarak seçiyordun ve yeni telefonun hepsinın bedelini ödüyordun, eski telefon bedelini hesabına geliyordu. Şimdi hemen al sonra öde ile taksit ile alırsan, eski telefon bedelinin taksitten düşmesi gibi bir seçenek de eklemişler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hizmet sayesinde letgo üzerinden vs. ölü fiyata gidecek olan Huawei Y7 2019 32GB cihazı temiz ön fiyatı 1500tl çıktıydı. Çizik ve kusurlara rağmen 800tl teklif çıktı ve sattım. Gelen kuponla eve baya uygun fiyata hamur makinesi aldım :)

Easycep 427tl teklif etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 9 Nisan 2023; 18:25:43 >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Evet onu da gordum. Acaba onu kullanan biri var mi onda prosudur nasıl ilerliyor merak ediyorum. Ayrıca nakitteki ek odeme nasıl oluyor? Telefonu gönderdiniz ve cizik var diyelim. Ek odeme iptal olup ana para uzerinden mi düşürmeye başlıyorlar yoksa her sekilde ek ödemeyi alıyor musunuz?

• MrSatiated kullanıcısına yanıt

Kupon sadece hepsiburada satıcılı tüm ürünlerde geçerli.

• Ntmbn kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, sonradan değişmiş olabilir. Ben kullandığım vakitlerde tüm satıcılarda geçerliydi diye aklımda kalmış.

• MrSatiated kullanıcısına yanıt

Evet 1 martta değişti sistem

• Benim de bugün gerçekleştirdiğim işlemdir.

Eski Telefon : iPhone 11 - 128 GB ( 11.700 + 2500 ek destekle 14.200 TL )

Yeni Telefon : iPhone 14 128 GB

Telefonumun garantisi yeni doldu pil durumum %100, telefonumda nokta çizik yada bir problem yok, ama yine de insanın aklında soru işaretleri oluyor, acaba 14:000 TL'den daha düşük ücret önerirler mi falan diye, gördüğüm kadarıyla yukarıdaki arkadaş sorunsuz bir süreç yaşamış darısı başımıza :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpmust -- 25 Nisan 2023; 17:4:21 >
  • İphone 6s 16 gb var. Kasası lekeli. Ve ekranın bir kısmı kırık. Ama açılıyor. Tüm herşeyi çalışıyor. Sisteme girererek deneyim dedim 476 tl fiyat verdi. Ekran kırık cihazları da alıyorlar mı ?

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Alırlar hocam.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Ekran kırıklığından sonra inceleyerek 100 lira da verseler her türlü +2500 veriliyor sanırım. O yönden güzel. Dışarıda bu fiyatlara satılmaz.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt

iphone 6s 16gb tertemiz hiçbir sorunu olmayan cihazıma, ücreti kupon olarak almak istediğimde 1756 TL fiyat biçmişlerdi. Ancak iş incelemeye gelince uyduruk bahanelerle (ekranda çizik varmış, ekran sararmış, pil durumu kötüymüş %91 pili ) cihaza 457 TL teklif ettiler komedi gibi. Anında reddettim. Cihaz dün sabah elime geldi. İlana koydum. Öğleden sonra 1100 liraya sattım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTaR -- 11 Nisan 2023; 9:37:58 >
  • PeTaR kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. 100 lira da değer biçseler sonuçta 2600 e gelmiş oluyor. Bundan dolayı avantajlı bence :)

• Perşembe günü eline ulaşan cihaz için hb halen revize teklif vermedi . Kayıt da oluşturdum ama nafile
    Eşimin siparişindeki cihaz çarşamba ellerine geçti, revize teklifi hemen onayladım ama bu defa da ne karta iade nede hesaba para yatmadı

• Değiş tokuş kampanyasına eski cihazı gönderirken , şarj kablosu kutu vs göndermesek olur mu ? Sadece cihazı göndersem sıkıntı oluyor mu

• tahaeymen kullanıcısına yanıt
    Sadece cihaz yeterli oluyor hocam sorun çıkmıyor o konuda.

• esC# kullanıcısına yanıt

ek ödeme olan 2500 lira kaç günde yattı hesabınıza

• liberti2 L kullanıcısına yanıt

gönderdiğim telefonunun incelemesi onaylandığı mesaj bilgisinden 1 saat kadar sonrasında alışveriş yaptığım kredi kartımda iade açık provizyon olarak gördüm. İlk iş gününde de normal +2500 TL şeklinde düştü.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.