Kasım ayı indirimleri döneminde Huawei P20 için 2250 TL ön teklif almıştım tutarın aynısı onaylandı kupon olarak yüklendi. Pazartesi de P20 Pro cihazı 3000 TL+2500 TL ek ödeme teklifi nakit ödeme oalrak göndereceğim. Gelişmeleri paylaşırım. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (61. sayfa)

-
-
Ben almistim. 13.500 iphone 11 teklif edilmisti aynisi yatti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar eskiyi yenileden faydalanıp parayı ibana aldıktan sonra yeni telefonu beğenmeyip iade etsek eski telefonu geri gönderip parayı geri isterler mi?
-
28 mart itibariyle telefonlara büyük zam geliyor.
Bugünden eşimin telefonunu değiştreyim diyorum.
eski telefon iphone 7 plus 32gb , almak istediği telefon 64 gb iphone 11. hangi adımları secmeliyim.
easycep mi yoksa garantili iletişim mi daha iyi fiyat veriyor. Telefon çok temiz hasasrsız. ayrıca deji batarya almıştım yeni pil saglıgı %100 , sök tak işçilik cok temiz.
-
Nakit olarak seçtiğimde cihaza verilen teklif bu. kupon olarak aldıgım teklif 5055TL. nakit olarak seçsem yarın ki zam farkından etkilenmeden telefonu satın alabilir miyim ?
-
Hocam zaten telefonun tüm bedelini ödüyorsun sen. Ha peşin almışsın ha eskiyi yenile yapmışsın
Garantisi bitmiş İphone 12 64 gb telefonum için teklifleri bu şekilde.
-
-
Arkadaşlar 14 pro alcam, 13 pro var bende eskiyi getir kısmında 13 pro yok bilgisi olan var mı
iphone 11 64'e 10.750+2500 verdiler sizce mantıklı mı ?
-
Troy bugün 12.800 teklif etti iphone 11 64 verip iphone 13 128gb almak için. Bence iyi teklif.
-
Bende gecen hafta telefoncuya sattim 11 vardi kirmizi 64 gb 84 pil sagligi 5 ay daha garantisi vardi 12.500 e verdim , troy muhtemelen baya kiracak fiyati telefon incelendiginde standart olarak
Beyler acil yardım edin !!!!
değiş tokuş kampanyasında iphone 7 iade edip ıphone 11 siparişi verdim.
Yeni iphone gelince farkettim ki faturayı şirkete kestirmemişim.
İade talebi oluşturdum hemen ama telefonu eşime almıştım.
-Eşim telefonun kutusunu açmış, jelatini falan sökmemiş herşeyi orjinal , sadece cihazı acmıs ve cihaz eski phone 7 yi tanıyım kurulsun mu demiş ve hanım eski telefonu yenisine yedekledi.
Ben telefonu fabrika ayarlarına cevirsem yada hard reset atıp hepsiburadaya iade etsem telefonu almama gibi durumları olur mu ?
Panikle hepsiburadaya girip eski telefonun iadesini de iptal ettim sonra yeni telefonun siparişini iptal edip iade girdim.
Şimdi iade edeceğim iphone 11 kabul olmazsa eski telefonu da değiş tokuş ile iade edeceğim sanırım
Delirmek üzereyim, aceleden yanlış yapılacak herşeyi üstüste yaptım. Bu işten kurtarmak için hepsiburada'nın telefonu kabul etmesi lazım yoksa tüm sistem çöker, yeni iphone da g.tüme kaçar.
-
iPhone 6s Plus 32gb modelini almıyorlar da 16gb olanını alıyorlar ben anlamadım. Mh dilerseniz kupon seçeneğiyle 32gb modelini de alabiliriz diyor ama +2500 desteği yalnızca nakit ve hemen al sonra öde seçenekleri için var. 6 modelini bu yılda aradan çıkaramazsam muhtemelen 6 için geriye dönük alış yapmayacaklar gibi. Bu konuda tavsiye ya da alternatif verebilecek biri var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verileriniz aktarıldığı için sim takmamış dahi olsanız iCloud’a giriş yapılmış ve cihaz sizin üzerinize geçmiş bu koşullarda Hepsiburada kabul etmeyecektir.Tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz.
Hepsiburadada değişim listesinde 12 promax çıkmıyor diğer tüm modeller varken neden böyle yapıyorlar anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HB satıcı olması şart değil hocam. Tüm satıcılar için geçerli yani HB geneli diyebiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun, olan olmuş
En kolay yol 2. El olarak satmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bende de durum aynı. 12 pro max çıkmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X