Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.065
Cevap
136
Favori
241.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yapamıyorsunuz onu

• Warrior70 W kullanıcısına yanıt
    ee o halde verdikleri kupon sadece telefon alımında geçerli olmaz mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekranı orijinal olmayan parçayla değişmiş 11 var, ekranı kırık değerlendirmesi mi yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt

kupon alımı da nakit alımı da teleon satın alma işleminden sonra gerçekleşiyor. kuponu istediğin yerde kullanabilirsin ama onu kazanmak için telefonu almış olman gerekiyor.

hocam çok sağ ol. gayet net anladım.

• Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam, kolaylıklar.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Cumartesi günü işlemi tamamladık. Kasada deformeler olduğu gerekçesi ile 550 TL kesinti yaptılar. Haklılık payları yok değildi hafif çizik ve boya kalkması mevcuttu. Tereddüt etmeden kabul ettim. Toplamda yakalık 5000 TL 'ye cihazı satmış oldum. 5 sene önce o fiyata dahi almamıştım.

• Değerli arkadaşlar konuyla doğrudan alakalı değil farkındayım ancak aranızda yaşayanlar olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. Geçen hafta xiaomi 10s aldım. Kamerasından memnun değilim. Sim kart takmadım. Iade etmek istiyorum. HB Mh temsilcisi bize gönderin inceledikten sonra dönüş yaparız dedi. Kutu açıldı. Wifi bağlandı kurulum yapıldı. İade edebilir miyim sizce? Son değişen yönetmelik sonrası iade zorlaştı diye okumuştum.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada her tülü alıyor geri diye biliyorum 15 gün içinde. İade ederken sorunlu diye değil de vazgeçtim seçeneği ile iade edin. Sorunlu seçerseniz servise gider

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Satıcısı hepsiburada idi. Ben de ona güvenerek hareket ediyorum. İade alırlarsa daha farklı bir model arayışı içindeyim zaten. Bakalım gönderelim.

• yavuzkar kullanıcısına yanıt

iphone 8 vermiştim ekranı orjinal değildi herhangi bir olumsuzluk olmadı.

hepsiburaya şuana kadar 10'dan fazla ürün verdim genelde kozmetikten kesik atıyorlar :)

Mesajlar çok fazla söylendi mi bilmiyorum fakat nakit rakamı havale/eft veya kupon olarak verirler. Nasıl seçtiyseniz. Ek kampanya tutarını ödeme yaptığınız kredi kartına iade yapıyorlar.

Bundan emin miyiz?

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok hocam arkadaş sallamış maalesef. Eğer nakit olarak ödeme almayı seçerseniz yeni bir telefon sipariş etmeniz gerekiyor. Kupon ile ödeme alımında böyle bir durum söz konusu değil. Sadece telefonu göndermeniz yetiyor. Kuponunuzu da Hepsiburada genelindeki tüm satıcılarda kullanabiliyorsunuz.

• MrSatiated kullanıcısına yanıt

Telefon dışında , başka ürünlerde kullanılabiliyor mu?

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, tüm ürünlerde geçerli.

Demek ki müşteri hizmetleri de sizi yanlış bilgilendirmiş hocam. Kırdıysam affola kötü niyetli söylemedim. Ben de bizzat tecrübelerimden yola çıkarak anlatım yaptım.

• MrSatiated kullanıcısına yanıt

siz de kusura bakmayın malum ramazan

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.