Şimdi Ara

Hepsiburada Ekran Kartlarında Sepette Büyük İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Değil .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klişe olacak ama olması gereken fiyatları sıcak diye paylaşıyoruz. Her ne kadar bir miktar geri çekilmiş olsa da kartlarda kur ötesi fiyatlar var şu an. Ama işlemciler ve Ram'ler çok yanmasa da alınır seviyelere geriledi.
    Tepkim size değil bu arada, örn: geçen ay ps4 pro 2720tl sıcak paylaşılmış bir cok kisi de oovv iyi fiyat falan demiş ama görün ki dün 2380tl'ye satıldı. O yüzden HB'nin sepette %89 extra indirim oyunlarına falan gelmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5M-MEMİŞ -- 23 Aralık 2018; 0:41:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD taraflarındaki fiyatları pek bilmiyorum açıkçası. Vega 64 ün GTX 1080 ayarlarında bir kart olduğunu gördüm, fiyat da iyi geldi bana. Yoksa haklısınız, şu anda gördüğümüz hiçbir fiyat, olması gerektiği gibi değil.

Haber vereyim istedim.
  • Cok guc tuketiyor malesef tek avantaji freesycn bana gore.

R9 285 kullaniyorum sirf freesycn yuzunden tekrar kart alacak olsam amd alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vega kartları normal incelemelere göre değerlendirmemek gerek undervolt+oc yapıldığında güç tüketimi 90watt civarı düşerken ısıda düşüyor ısı düşüncede OC penceresi açılıyor ve fps de yükseliyor.
    İşlemler çok basit ekran kartı bölümünde vega ana konusunda pekçok değer paylaşılıyor donanıma ilginizde varsa bununla uğraşmakda büyük zevk haline geliyor ben vega 56 kartım için en uygun değerleri buldum amd yeni çıkardığı sürücülerle vega kartların tüm voltaj ayarlarının kilidini açtı her aralıkta yeni sürücü yapısına geçildiği için şuan yeni çıkan beta sürücülerde buglar var kararlı sürüm çıktığında değerleri birkez daha elden geçiricem.

Güç tüketimine örnek verecek olursam battlefield 5 de ultra ayarda kartın çektiği elektrik 140w civarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2080 ti 150$ in altına düşmedikce sıcak fırsat yok. Kripto para yokken en kral kart 150 $ di yanında da birsuru bedava oyun verirlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam kripto yüzünden ekran kartı alamaz oldu millet.indirimde gt1030 u 468 liraya alabildim güler misin ağlar mısın..

• quote:

Orijinalden alıntı: hyasing40

2080 ti 150$ in altına düşmedikce sıcak fırsat yok. Kripto para yokken en kral kart 150 $ di yanında da birsuru bedava oyun verirlerdi.
    atma ziya

• quote:

Orijinalden alıntı: T A R I K

atma ziya

Ben yazacaktım.

• yukarıda arkadaşın dediği doğru, özellikle vega56 undervolt yapılarak çok iyi seviyelere geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençler yaşınız küçük sanırım bir dönem en kral kart 150$ dı.

Aşşağıda da ufak bir örnek var.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Ekran kartı fiyatlarında yüzde 100 artış! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/ekran-karti-fiyatlarinda-yuzde-100-artis-83534

• quote:

Gençler yaşınız küçük sanırım bir dönem en kral kart 150$ dı.

Aşşağıda da ufak bir örnek var.

https://shiftdelete.net/ekran-karti-fiyatlarinda-yuzde-100-artis-83534
    aynen yaşımız küçük 2017de yoktuk. mining olmasa 2080ti $150 olurdu demek gerçekten komik yani yorum yapılacak gibi değil

• Ben öyle bişey demedim 2080 ti de hiçbirzaman 150$ a düşmeyecek keza şu anda hiç kimsenin mining için 2080 ti aldığnı düşünmüyorum. Yani mining 2080ti için zaten yok. ben zamanında 3870X2 almıştım en kral kart buydu 150 dolar civarına almıltım yanında da dirt2 ile yüzüklerin efendisi vermişlerdi bedava olarak. Benim yaptığım sadece basit bir kıyas. Abartma bence.
  • quote:

Ben öyle bişey demedim 2080 ti de hiçbirzaman 150$ a düşmeyecek keza şu anda hiç kimsenin mining için 2080 ti aldığnı düşünmüyorum. Yani mining 2080ti için zaten yok. ben zamanında 3870X2 almıştım en kral kart buydu 150 dolar civarına almıltım yanında da dirt2 ile yüzüklerin efendisi vermişlerdi bedava olarak. Benim yaptığım sadece basit bir kıyas. Abartma bence.
    "Kripto para yokken en kral kart 150 $ di"
  • quote:

Orijinalden alıntı: T A R I K

"Kripto para yokken en kral kart 150 $ di"

o hep 150 dolarlık alanlardan fazla üstüne gitmeyelim hocam.

• tam 20 yıldır hep 250 $'lık alıyorum; her zaman şimdiki 1060'a denk orta sınıfı kampanya veya ikinci el olarak alıyorum. 20 yıl önce Doom oynamak için 250 $'a 4 mb ekran kartını çok zor bulmuştum.

3870x2 de 500 $ üstünde piyasaya girmiş bir kart. Mining etkiledi de öyle atla deve değil, RTX 2080 Ti 999 $ şu anda. 10 yıllık enflasyon farkı da var.
  • Sepette en son kaç Tl olur bilmiyorum ama bu da iyi fiyat gibi geldi.
    www.newegg.com
    SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 DirectX 12 21275-03-20G Video Card - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202326&ignorebbr=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanick -- 24 Aralık 2018; 16:1:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.