Şimdi Ara

Hepsiburada'dan memnun olan bir tek ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 yıldır ailecek alışveriş yapıyoruz, en ufak bir sorun çıkmadı. Niye bu kadar abartıyorlar hiç anlamıyorum. Bence gayet iyi bir firma. Sipariş ettiğimiz ürün en geç 4-5 günde kapıda oluyor. Bu durumu birisi açıklayabilirmi?

• Ben de memnunum. Birkaç kez tedarik süresi baya uzadı ama hic sorun çıkmadı
  • Ben de ben de...
  • memnunum
  • bi kere boyle konu actim
    sonrasinda siparis verdigim tum urunler gec ya da sorunlu geldi
  • ben de çok yaptım ordan alışveriş hiç de sorun olmadı millet heyecan mı yapıo napıo anlamadım
  • urunu 1 ay geciktirip lokum yollayan bi firma nasil memnum olmayiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skiin Bird

ben de çok yaptım ordan alışveriş hiç de sorun olmadı millet heyecan mı yapıo napıo anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 20 Mart 2012; 19:43:22 >
  • memnunum ama tek sevmediğim yönleri fiyatları aşırı şişirip piyasanın ortalama fiyatından satmaları..süper hızlı gönderiye ise bayılıyorum
  • Bende çok alışveriş yaptım 3-4 yıldır yapıyorum düzenli olarak... En önemlisi pc, bateri ve tv mi ordan almıştım Onun dışında düzenli olarakta hamster yemi alıyorum...
  • Ben memnunum.
  • Bazen tedarik sorunları yaşanıyor. Adamlar günde binlerce ürün satıyorlardır, onun için de şikayetler çok oluyor. Ben bir kere havale ile ürün almak için bankaya para yatırmaya gitmiştim. Ordaki bankacı hesaptaki parayı görünce baya şaşırmıştı, tam 2 milyon lira vardı Düşünün bu sadece bir bankadaki para.
  • ben de hiç sorun yaşamadım
  • Sorun yaşamadım
  • +1905 bende memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.