Şimdi Ara

Hepsiburada'dan Iphone 5 alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi günü 16 GB Siyah sipariş ettim, durumu hala

1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor

şeklinde.

Ne bilgi veren var, ne telefonu açan var.Mail atıyorum diyorum ki bana kesin olmasa da yaklaşık bir tarih verebilir misiniz, kopyala yapıştır aynı mesajı dönüyorlar sürekli.

Kullanıcı yorumları ise yalan dolan, net bir bilgi veren yok.

Acaba alan oldu mu, ne kadar sürede eline ulaştı merak ettim.

Güncelleme

24.12.2012 = Sipariş verdim, önce paketleme işlem sırasında, ardından tedarikçi firmadan bekleniyor oldu.
    25.12.2012 = Tedarikçi firmadan bekleniyor
    26.12.2012 = Paketleme işlem sırasına alındı ( Bu arada sitede WebKargo ile aynı gün teslimat seçeneği aktif oldu, 2-3 saat sonra kayboldu. )
    27.12.2012 = Paketleme işlem sırasına alındı ( Telefon açtım ve azarladım )
    27.12.2012 Öğleden sonra = Paketleniyor
    27.12.2012 Akşam = Kargoya verildi
    28.12.2012 = Adres eksik olduğu için kargoya verilememiş ve bunu arayıp ben öğrendim bana söyleyen kimse yok. ( Yersen )
    29.12.2012 = Kargoyu teslim aldim.

Buradan gelen bir Iphone 5 ile ilgili aldığım mesaj

geçen hafta pazatresi verdim, persembe geldi, 3 gün içinde kargoya verme olaylari var.
    persembe geldi jelatini de var. ama arka tarafina jelatine 5 cm lik bi kesik açip içine delta teknik servis ve iphone 5 kullanim kilavuzu sokusturmuslar, dedim herhalde full ithal oldugu için türkçe bi kaynak ve teknik servis hakkinda bilgi vermek için olsa gerek diye.

kutudan çikardim gayet orjinal ürün, sim kartsiz açtim meraktan. direk masa üstü geldi
    youtube da izledigim kadari ile "welcome, wilcommen, comes tai" hosgeldiniz" gibi yazilar geçmesi gerekir, dilimi lkemi sormasini bekliyordum. olmadi.
    içime bi kurt düstü, o servisi aradim, "itunes" a baglayinca sorar dediler
    aksam bagladim cik, sormadi
    ayarlarina bktim singapurda aktivasyon yapilmis
    saat maps hep singapuru gösteriyo
    model no:m297za/a gibi biseydi appleden sorguladim, singapur için üretilmis model çikti
    imei sorguladim, ithalat yoluyla gelen kayitli, yaziyo
    applein sitesinden orjinal diyo. falan filan
    ayni gün hepsiburadaya degisim talep ettim. incelenecek size haber verilecek diyo.
    ama su da var, direk bi sikinti yasamadim telefonla, çizilme sorunu yok, hatta zor çizilecek gibi duruyo.
    titresim motorlarindan ses geliyomus bunda o yok, sallayinca ses geliyomus, o da yok.
    pek sikayetçi degilim.
    amaaaaaa, bisey olmus demekki singapurlu eleman aktivasyonu yaptiktan sonra geri vermöis telefonu.
    refurbished olsa en azindan fabrika ayarlarina geri döner diye düsündüm.
    herhalde turkcell gibi magazada açti, biraz kurcaladi sonra biseyinden memnun olmadi geri verdi, firmada apple a göndermeden türkiyeye satti ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 30 Aralık 2012; 0:43:14 >

• Lütfen iptal et siparişini, Vatan' dan falan al. Yazık günah verdiğin paraya o sitede...
  • hocam 2 milyar bir telefona veriyorsun neden gidip elden satan birsürü teknolojı market,telefoncu varken hepsiburadan sitesinden alıyorsun gerçekten anlamak mümkün degil...hee belki büyük şehirde yaşamıyorsunuz,yada yasadıgınız sehirde teknolojı market yok,telefoncu yok... o zaman da hepsiburada degilde vatan,tekno sa , bimex, vs...gibi teknolojı marketlerin online satış sitelerinden almayı tercih edin...hem daha güvenli ,hem kurumsal,hem karşınızda sorunlarınızı anlatabileceginiz müşteri temsilcileri olur.. neyse umarım kısa zamanda telefonunuza kavuşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

Lütfen iptal et siparişini, Vatan' dan falan al. Yazık günah verdiğin paraya o sitede...

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

hocam 2 milyar bir telefona veriyorsun neden gidip elden satan birsürü teknolojı market,telefoncu varken hepsiburadan sitesinden alıyorsun gerçekten anlamak mümkün degil...hee belki büyük şehirde yaşamıyorsunuz,yada yasadıgınız sehirde teknolojı market yok,telefoncu yok... o zaman da hepsiburada degilde vatan,tekno sa , bimex, vs...gibi teknolojı marketlerin online satış sitelerinden almayı tercih edin...hem daha güvenli ,hem kurumsal,hem karşınızda sorunlarınızı anlatabileceginiz müşteri temsilcileri olur.. neyse umarım kısa zamanda telefonunuza kavuşursunuz

Valla arkadaşlar çok haklısınız.Maalesef şöyle bir talihsizliğim oldu, kredi kartımın yenilemem gerekti.Kurye 1 aydır kredi kartımı getiremedi.O yüzden elimde alışveriş yapabileceğim fiziksel bir kart yoktu.Ben de sanal kart oluşturup internetten sipariş vereyim dedim kartı beklemek yerine.Yoksa Istanbul'dayım Vatan ya da Teknosa vb yerlerden alabilirdim.

Şu anda siparişi iptal de edemiyorum çünkü iptal edersem limitim tekrar açılmayacak.6 taksit aldığım ve CardFinans gereksiz yere +3 taksit verdiği için 9 ay geri ödeme yapacaklar, limitim sanki telefonu almışım da ödüyormuşum gibi taksit taksit açılacak.

Ne yapsam bilemiyorum.

• hocam hb'den elektronik alırmı ? iphone 5'i 3000tl'den satıyorlardı belki sana gelecek cihaz %95 paralel ithalat olacak keşke 1 ay daha bekleyip gidip turkcell mağazadan filan alsan 2150 yada vatandan alsan iyi olurdu yerinizde olsam hb'deki siparişi iptal ettirirdim fakat bu süreç çok uzun diye biliyorum adamlar elinde olmayan ürünü satıyorlar ürün gelecekte gönderecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Aralık 2012; 10:34:22 >
  • HB'nin garanti konusunda bariz artısı var ama arkadaşlar.. Telefonda problem olunca HB'ye gönderdiğinizde tamir edilemeyen yada değişim kararı çıkan cihazların parasını iade ediyor... Fatura tutarını veriyor ki bu güzel bir avantaj... Ben daha önce 3 kere bu şekilde paramı geri aldım 20 iş gnü dolması nedeniyle ve değişim kararı çıkması nedeniyle... Diğer firmalar para iadesi için süründürüyor insanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

hocam hb'den elektronik alırmı ? iphone 5'i 3000tl'den satıyorlardı belki sana gelecek cihaz %95 paralel ithalat olacak keşke 1 ay daha bekleyip gidip turkcell mağazadan filan alsan 2150 yada vatandan alsan iyi olurdu yerinizde olsam hb'deki siparişi iptal ettirirdim fakat bu süreç çok uzun diye biliyorum adamlar elinde olmayan ürünü satıyorlar ürün gelecekte gönderecekler

Hocam 2.148 TL'ye aldım ben de, 3000 TL vermedim ama keşke gidip mağazadan alsaydım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • perşembe günü aldım pazartesi elime ulaştı 16 gb siyah ancak telefon direk açıldı kart takmadan bu normal mi ve içinden amerikan tipi adaptör çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanozan

perşembe günü aldım pazartesi elime ulaştı 16 gb siyah ancak telefon direk açıldı kart takmadan bu normal mi ve içinden amerikan tipi adaptör çıktı

Kesinlikle aktivasyon gerekmesi lazımdı iTunes ile. O telefonu kabul etmeyin !

Şuradan da kontrol edin IMEI yazıp :

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeliTeknik -- 26 Aralık 2012; 11:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

perşembe günü aldım pazartesi elime ulaştı 16 gb siyah ancak telefon direk açıldı kart takmadan bu normal mi ve içinden amerikan tipi adaptör çıktı

Kesinlikle aktivasyon gerekmesi lazımdı iTunes ile. O telefonu kabul etmeyin !

Şuradan da kontrol edin IMEI yazıp :

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Haydaa..

Bu nasıl oluyor? Emin misiniz bir problem olduğuna?

Hocam telefon kapalı kutu muydu?

• poşette sarılı değildi sadece etiketle kapalıydı(naylonsuz)
  • quote:

poşette sarılı değildi sadece etiketle kapalıydı(naylonsuz)

Kutu yok muydu hocam? Kapalı kutu değil miydi?

Eğer kutu yok ise veya açık kutu ise naylona filan sarıp gönderiyorlar ise siparişimi hemen iptal edeceğim.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Eğer böyleyse siz de iptal edin.O zaman yazıcıoğlundan almaktan ne farkı kaldı bu işin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 26 Aralık 2012; 11:13:57 >
  • Amerikan şarj çıktığına göre paralel olabilir.Turkcell den aldım ve şarj adoptörü uyumlu geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Amerikan şarj çıktığına göre paralel olabilir.Turkcell den aldım ve şarj adoptörü uyumlu geldi.

Evet paralel olduğu kesin ama en azından kayıt sorunu çıkmaz değil mi?
  • yuh 2 küsür milyar verip iphone 5 alıyosunuz, kutusuz, poşete sarılı geliyo

hepsiburada dan alışveriş yapıyosanız müstahak size
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Amerikan şarj çıktığına göre paralel olabilir.Turkcell den aldım ve şarj adoptörü uyumlu geldi.

Evet paralel olduğu kesin ama en azından kayıt sorunu çıkmaz değil mi?

Kayıt sorunu çıkarsa bile düzeltirler diye düşünüyorum.Sonuçta yasal olarak faturalı şekilde alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

poşette sarılı değildi sadece etiketle kapalıydı(naylonsuz)

peki şarj usa mı avrupa mı? Ben de bu akşam sipariş verecektim.. napsam acaba :S
  • hayır poşette gelmedi kutuda ama açık kutu
  • Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl aynı olayı ben de yaşadım. Henüz 4S türkiyede satışa çıkmadan bu siteden aldım ve dandik bir kutuda amerikan şarjı ile geldi. Garanti olarak da "EVO" diye paralel ithalat yapan ama kim olduğu belli olmayan bir firmanın garantisi altında deniliyordu.

Hepsiburada müşteri hizmetleri ile saatlerce konuştum ama hiç bir işe yaramadı açıkcası.

Keşke bu tarz alışverişler yapmadan önce forumda aratsaydınız hocam geçen yıl bu konuda çok yazı yazıldı çünkü.

Umarım bunları yaşamazsınız...
  • Evet arkadaşlar dün konu kapanmıştı ama bugün tekrar açıldı.

quote:

Orijinalden alıntı: erkanmanyak

Arkadaşlar merhaba,

Geçen yıl aynı olayı ben de yaşadım. Henüz 4S türkiyede satışa çıkmadan bu siteden aldım ve dandik bir kutuda amerikan şarjı ile geldi. Garanti olarak da "EVO" diye paralel ithalat yapan ama kim olduğu belli olmayan bir firmanın garantisi altında deniliyordu.

Hepsiburada müşteri hizmetleri ile saatlerce konuştum ama hiç bir işe yaramadı açıkcası.

Keşke bu tarz alışverişler yapmadan önce forumda aratsaydınız hocam geçen yıl bu konuda çok yazı yazıldı çünkü.

Umarım bunları yaşamazsınız...

Haklısınız hocam herşey ders hayatta bir daha almam ama bu sipariş geçti artık yapacak bir şey yok :(

Bu arada siparişim şu anda "Paketleme İşlem sırasında" gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 27 Aralık 2012; 8:45:59 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.