Şimdi Ara

Hepsiburada.com paramı ödemiyor 1 ay oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün siparişimi yapalı 1 ay oldu. 09.11.2011 tarihinde İLK HEPSİBURADA.COM siparişimi gerçekleştiriyordum ve hatalı oldu sipariş numarasını banka açıklamasına girmeyi unuttum yerine "xxxx kullanıcısı sipariş" yazdım ne biliyim işte benimde kafam almadı neden böyle birşey yazdım :) her neyse.. Havale yoluyla ödememi gerçekleştirdim ve açıklama bölümünde sipariş numarası bulunmadığı için siparişim onaylanmadı bir müddet sonra böyle devam edince bende iptal ettim siparişimi ve 1 aydır mesaj atıyorum ödememi yapmıyorlar doğru bilgilerimi veriyorum banka - ödeme tarihi - sipariş no ama iyi okumuyorlar her türlü bilgileri verdiğim halde önemsemiyorlar ama işte ödeme yapıldı diyor banka hareketlerimde ödeme yaptıklarını görmüyorum kesin başka hesaba yatırmışlardır şimdi umutlarım git gide azalıyor arkadaşlar telefonlarıda kalitesiz çok kesinti oluyor ondan önemlisi telefonları hep meşgul :S bir fikri olanlar varsa yardım etsin ahhhh

• Dava açmaktan başka şansın yok verceklerini sanmıyorum hepsiburada söz konusuysa
  • Aynı sizdeki durum bendekide. Hatta daha beteri. 3 ürün alacaktım 2si BEN SATIN ALIRKEN STOKTA VARDI parayı yatırdıktan 2 gün sonra STOKTA YOK oldu. Madem stokta yok neden stokta var yazıyorsunda parayı yatırtıyorsun. Bir daha hepsiburadadan birşey alırsam iki olsun. 3 kere aradım 3 kerede mesaj attım telefon aramamda biri diyor size parayı hediye çeki olarak vereceğiz biri diyor paranızı havale yaptığınız şubeye yatıracağız

Ne yapacağım bilmiyorum en sonunda delirtecekler İstanbuldaki yerlerine gideceğim paramı almadan çıkmayacağım

• bana da dekont onaylama sayfası linki verdiler orda dekont yok yazıyor müşteri hizmetleriyle görüştüm çözeceğiz dediler en sonunda dekont zaten gönderilmiş dediler önce sorun olduğunu anlamışlardı ama. dekont mekont yok para da yok ortada lanet olsun

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

bana da dekont onaylama sayfası linki verdiler orda dekont yok yazıyor müşteri hizmetleriyle görüştüm çözeceğiz dediler en sonunda dekont zaten gönderilmiş dediler önce sorun olduğunu anlamışlardı ama. dekont mekont yok para da yok ortada lanet olsun

Hocam bu olay olalı ne kadar zaman oldu. Tüketici mahkemesine falan başvurdunuz mu?
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ihtar çekin, dava açın. Başka çaremiz yok malesef.

Orijinalden alıntı: davutsad

Aynı sizdeki durum bendekide. Hatta daha beteri. 3 ürün alacaktım 2si BEN SATIN ALIRKEN STOKTA VARDI parayı yatırdıktan 2 gün sonra STOKTA YOK oldu. Madem stokta yok neden stokta var yazıyorsunda parayı yatırtıyorsun. Bir daha hepsiburadadan birşey alırsam iki olsun. 3 kere aradım 3 kerede mesaj attım telefon aramamda biri diyor size parayı hediye çeki olarak vereceğiz biri diyor paranızı havale yaptığınız şubeye yatıracağız

Ne yapacağım bilmiyorum en sonunda delirtecekler İstanbuldaki yerlerine gideceğim paramı almadan çıkmayacağım

Katılıyorum banada oldu bu Hizlial.com'da oldu böyle şerefsizlik olur mu ya paranı ödüyorsun bakıyorsun geçikme oluyor atıyorsun mesajı "stoklarımızda yoktur" mesajı alıyorsun :S şimdi bekliyorum stoklarına gelecek o zaman kargoya alacaklar ooo 1 ay alır adamıda asar :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.