Bildirim
HEPSİBURADA.COM Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı (LG G3 Uyumlu) 49.90 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
resim yerine link koymak daha basit ve yararlı olsa gerek... -
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telsarjdt900&categoryId=16113
Linki de ben vermiş olayım bir şey merak ediyorum g3'ü bunun üstüne koyduğumda direk şarj edecek mi yoksa buna uygun arka kapak mı almam lazım g3'e. -
Kesin şarj süresini uzatır bu. Kablo gibi şarj etmez. Samsung un orjinal adaptörü bile g3 ü yavaş şarj ediyor. (Volt ve amper farkı var) Kullanana sormadan almayın derim ben. -
Aslında cihazın gayet hızlı şarj ettiği konusunda şüphem yok, lakin aynı sitede xiaomi 10400 powerbank 79 liraya düşmüş durumda, bide nokianın d_200 diye kablosuz araç kiti var diğer sitelerde 60..70 liraya... Hangisi daha mantıklı açıkcası karar vermek zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumlardan araştırdığım kadarı ile bu cihazın kablosuz elektrik aktarım gücü 0.6 ila 0.7 Amper arasında. Ürünün destek sitesinde ise (http://www.microsoft.com/en/mobile/accessory/dt-900/specifications/ adresinde) "Charger input current: 750 mA" olarak yazıyor, ancak bu telefonunuzu şarj hızı değil kablosuz şarj cihazının kendisinin adaptörünün prizden aldığı akım değeri. Kablosuz olarak elbette bir miktar kayıp (havanın direnci, ısı enerjisine dönüşüm vb. sebebiyle kayıplar) olacağından yani bu değer bire bir aktarılamayacağından, forumlarda bahsedilen 0.6 ila 0.7 değeri aşağı yukarı doğrulanmış oluyor.
Nexus 4, Samsung S3 vb. cihazların orijinal şarj aletlerinin 1 Amper, Note 2/3, LG G3, Sony Z2 gibi cihazların şarj aletlerinin ise 1.5 ila 2 Amper (marka ve modele göre değişmek üzere) akım verdiği bilindiğine göre kendi şarj cihazınıza göre ne kadar hızlı/yavaş şarj edeceğini hesaplayabilirsiniz.
Örnek 1: Nexus 4 (kablosuz şarj aletinin ortalama 0.65 Amper verdiğini varsayalım)
Nexus 4'ün 1 Amperlik orijinal şarj aletine kıyasla: 0.65 / 1 = 0.65 kat hızla şarj edecektir, yani %35 daha yavaş şarj edecektir. Nexus 4 için normal şarj hızı tam boşken 1.5 saat (90 dakika) olarak baz alınırsa 90 x 1.35 = 121.5 dakika, yani yaklaşık 2 saatte şarj edecektir.
Örnek 2: Note 2 (kablosuz şarj aletinin ortalama 0.65 Amper verdiğini varsayalım)
Note 2'nin 2 Amperlik orijinal şarj aletine kıyasla: 0.65 / 2 = 0.325 kat hızla şarj edecektir, yani %67.5 daha yavaş şarj edecektir. Note 2 için normal şarj hızı tam boşken 1.5 saat (90 dakika) olarak baz alınırsa 90 x 1.675 = 150.75 dakika, yani yaklaşık 2.5 saatte şarj edecektir.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 9 Mart 2015; 20:06:09 >
-
*Bu ürünü kullanabilmeniz için telefonunuzda Nokia kablosuz şarj alıcı kapanığızın olması gerekmektedir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Linktekini aldım memnunum
http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-5000mah-Sarj-Aleti__isp37556942
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu Hb nin 75/15 çekleri olayı vardı doğum günü hediyesi gibi bir şeydi sanırım.Hatta konusu vardı bulamıyorum.Bilgisi olan var mıdır bu 75/15 çek oluşturulması ile ilgili?
Bu arada ürün lazım olana iyi gibi duruyor.Bu tarz çek ile de kombolanırsa çok iyi olur -
Ben Nokia ile kullanıyorum ama G3'ü de şarj ediyor, denedim. QI standartını kullanıyor bu, bu standart ile uyumlu tüm telefonları şarj eder. çok hızlı şarj etmiyor ama çok yavaşta değil 750 mA olması lazım. bu durumda bile telefonu biraz ısıtıyor, daha hızlı olması zarar verir muhtemelen. -
quote:
Orijinalden alıntı: zphr
Ben Nokia ile kullanıyorum ama G3'ü de şarj ediyor, denedim. QI standartını kullanıyor bu, bu standart ile uyumlu tüm telefonları şarj eder. çok hızlı şarj etmiyor ama çok yavaşta değil 750 mA olması lazım. bu durumda bile telefonu biraz ısıtıyor, daha hızlı olması zarar verir muhtemelen.
LG G3 1.5 yada 2ma ile şarj oluyor. Demekki %50 civarı yavaş şarj olacak. Bence alınmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
quote:
Orijinalden alıntı: zphr
Ben Nokia ile kullanıyorum ama G3'ü de şarj ediyor, denedim. QI standartını kullanıyor bu, bu standart ile uyumlu tüm telefonları şarj eder. çok hızlı şarj etmiyor ama çok yavaşta değil 750 mA olması lazım. bu durumda bile telefonu biraz ısıtıyor, daha hızlı olması zarar verir muhtemelen.
LG G3 1.5 yada 2ma ile şarj oluyor. Demekki %50 civarı yavaş şarj olacak. Bence alınmaz.
Ben işyerimde kullanıyorum bu şarj aletini. tam doldurmak için kullanmıyorum, sık sık telefonu alıp çıkmam gerekiyor odadan kablo gibi tak çıkarla uğraşmadığım için rahat oluyor.
Bence bu şarj aleti kullanım şeklini düşünerek değerlendirmek lazım. benim için çok kullanışlı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
LG G3 için kapak almaya gerek yok eğer orjinal kapağı kullanıyor ya da orjinal pencereli kılıfını kullanıyorsanız. Çünkü ikisi de çipli bu kapakların. Eğer telefonun arka kapağını çıkartıp; çin malı bir kılıf taktıysanız onların içinde çip yok böylece ne NFC ne de kablosuz şarj özelliğini kullanamazsınız.
QI şarj cihazlarının şu an verebileceği maksimum amper değeri 1mha. G3 ün kablolu aleti 1,8mha ve %10 dan %100 e şu anda 1 saat 45dakikada dolum yapıyor. Düz hesap 2 saat diyelim 1mha bir akımda ise yarı yarıya artacaktır. Biri vardı çinden sipariş etmiş 0,5mha sanırım onunki. 5,5 saatte doldu diyordu
Bu şarj cihazları genelde kolaylık için. Masaüstünde telefon boşta duracağına şarjda dursun diye çıkarılmış yeni teknoloji cihazlar. Daha gelişme aşamasındalar, asıl bundan sonra kablosuz şarj çok daha gelişecek. 2. nesil 1,5 kat hızlı şarj edecek iddasındalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Mart 2015; 15:52:29 >
-
Sadece sarı rengi kalmış çok da bet yahu..
kısaca bu zımbırtı arkada wifi-chrager kapak olan tüm cihazlarla uyumlu..
LG G3 ün Beat serisinde aşağıdaki kapak içindeki bu wifi charge kısmı yoktur..
(ayrıca bu anten nfc iletişimi de sağlar.. yada diğer bir değişle kasalarda dıt geç özelliği..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 10 Mart 2015; 13:22:52 > -
ürünü s5 ( orjinal şarj kapaklı ) ve g2 de kullandım halende s5 de babam kullanıyor şarj süresini uzatıyor ama işte masaya koyup geri hop eline almak güzel oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 10 Mart 2015; 14:20:37 > -
cihazı üstüne koyduktan sonra kablolu jarz gibi olmuyormu yine .
bana göre aynı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: djinn_inc
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telsarjdt900&categoryId=16113
Linki de ben vermiş olayım bir şey merak ediyorum g3'ü bunun üstüne koyduğumda direk şarj edecek mi yoksa buna uygun arka kapak mı almam lazım g3'e.
*Bu ürünü kullanabilmeniz için telefonunuzda Nokia kablosuz şarj alıcı kapanığızın olması gerekmektedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: barut78
http://www.aliexpress.com/item/Vosicar-Qi-Wireless-Power-Charger-for-iPhone-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note2-Nexus-Freeshipping-Wholesale/32252429146.html
bu cihazla aynı görevimi yapiyor
Merhaba, Iphone 6 yı şarj ediyor mu bu? Kapak falan değiştirmeden. @barut78
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 10 Mart 2015; 15:36:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkbilir
quote:
Orijinalden alıntı: barut78
http://www.aliexpress.com/item/Vosicar-Qi-Wireless-Power-Charger-for-iPhone-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note2-Nexus-Freeshipping-Wholesale/32252429146.html
bu cihazla aynı görevimi yapiyor
Merhaba, Iphone 6 yı şarj ediyor mu bu? Kapak falan değiştirmeden. @barut78
i6 nin kablosuz şarz özelligi varsa etmesi gerek
Benzer içerikler
- yandex pttavm 200 tl
- tod yandex
- amazon indirimleri
- storytel kampanya
- spotify 3 ay ücretsiz
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X