Şimdi Ara

Hepsiburada.com iPhone 4S 16 gb 2.799 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com 2.799 tl 4s 16 gb en azından insaflı biraz digerlerine göre

http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven44 -- 10 Kasım 2011; 14:17:24 >

• 1 2 ay bekleyip almakta fayda var
  • Almamakta fayda var bence :)
  • Paralel ithalat satmıyordu sözde HB? :)
  • Kayıtlımı acaba bu cıhazlar merak ediyorum .?
  • kayıtlı ve simfree
  • ya 3.499 lu fiyatlara alıştık 2800ü görünce ii diyoz

bende şebekeler 1700den getiricek ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Operatörler ne zaman getirecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

ya 3.499 lu fiyatlara alıştık 2800ü görünce ii diyoz

1700 mü? Ne yaptın ya iPhone 4'ler daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Operatörler ne zaman getirecek?

Turkcell'in kampanyasının bitiş süresi bu ayın 15'i.
    Vodafone'un kampanyasıda yılın son gününde bitiyor.
    Turkcell süpriz yapabilir diye düşünüyorum
    Trcell den alır mıyım? Almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Operatörler ne zaman getirecek?

Turkcell'in kampanyasının bitiş süresi bu ayın 15'i.
    Vodafone'un kampanyasıda yılın son gününde bitiyor.
    Turkcell süpriz yapabilir diye düşünüyorum
    Trcell den alır mıyım? Almam.

Türkcell'in sayfasında hâlâ kampanya süresi dolmuş cihazlar duruyor. Kampanya bittiği gibi çıkarmazlar sanırım. Türkcell de Teknosa'nın operatör versiyonu gibi zaten...

• bence operatörleri beklemekte fayda var veya 1-2 ay daha beklenmeli diye düşünüyorum
  • Hb fiyatı düşürmeye başladığına göre operatörlerin getirmesi yakın olabilir mi acaba?
  • Ben IPhone 4S 32GB sim-kilitsiz telefonu 2150 TL'ye satiyorum diyince millet pahali diyordu !

• kunuyu acarken 49 iphone vardı şimdi 15 kalmış helal olsun valla 4000 tl yapsalar gine satarbence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Hb fiyatı düşürmeye başladığına göre operatörlerin getirmesi yakın olabilir mi acaba?

Hb fiyatı düşürdüğüne göre kargoları 1 ay sora falan göndermeyi planlıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

quote:

adam haklı bencede 1700 den falna getircek iphone 4 ü olan elimde altın var sanıyor ve telefonun artık bi alt model olduğunu kendi gururuna yediremiyor o yüzden hala 1700 den iphone 4 satmaya çalışan var

4s applestore da 16 gb si 649 dolar buda vergilerle birlikte türkiye fiyatı 1400 falan yapıyo en fazla oda

• quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

quote:

adam haklı bencede 1700 den falna getircek iphone 4 ü olan elimde altın var sanıyor ve telefonun artık bi alt model olduğunu kendi gururuna yediremiyor o yüzden hala 1700 den iphone 4 satmaya çalışan var

4s applestore da 16 gb si 649 dolar buda vergilerle birlikte türkiye fiyatı 1400 falan yapıyo en fazla oda

Kimi kastettiniz ne dediniz anlamadım ben sizi? Elimde altın var falan sanmıyorum iPhone 4'üm var ve 4S almayacağım ama alt model olması da hiç umrumda değil. İşimi görüyor fazlasıyla. Ama söylediğiniz çok saçma yeni modeli eskisinden daha mı ucuza getirecekler? 1400 TL'ye geliyorsa neden millet 3000 TL'den satıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

quote:

Kimi kastettiniz ne dediniz anlamadım ben sizi? Elimde altın var falan sanmıyorum iPhone 4'üm var ve 4S almayacağım ama alt model olması da hiç umrumda değil. İşimi görüyor fazlasıyla. Ama söylediğiniz çok saçma yeni modeli eskisinden daha mı ucuza getirecekler? 1400 TL'ye geliyorsa neden millet 3000 TL'den satıyor?

onu bana sorma kardeşim sen 3000 den satana değil alana sor niye alıyosun diye sen bi hesapla 16 gb 4s in tr girişini vergilerle birlikte iphone 4 hala 2000 den falan satılıyo gerçek fiyatı o değil yani düşücek.operatörlerde 3000 yerine 2000 den falan sürecektir piyasaya o halde bile 3te 1 i kadar kar ediyolar tr ye soktukları fiyata göre

ayrıca şu konuyada bi bakıver fiyatın neye tekabül ettiğini vermişler aşşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_54542476/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esposito Bandolero -- 12 Kasım 2011; 18:21:06 >

• 4S'in kamera ve siri'den başka alınabilirliği yok bence. 3GS'e dahi destek vermesi, bu telefonun Türkiye'deki fiyatıyla gereksiz bir telefon olduğu apaçık ortada. Ama şunu söylemeliyim, iPhone 4'te dahi kamera çok güzel, benim çok hoşuma gitti, Şuan ki fiyatla alınabilirlik düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 12 Kasım 2011; 18:23:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.