Şimdi Ara

Apple ABD çevrimiçi mağazası SIM kilitsiz iPhone 4S satışına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple ABD çevrimiçi mağazası SIM kilitsiz iPhone 4S satışına başladı

Apple'ın yeni iPhone 4S modeli 11 Kasım itibariyle 15 yeni ülkede daha satışa sunulurken söz verildiği gibi SIM kilitsiz ve kontratsız modeller de ABD çevrimiçi mağazasından satışa başladı.

Yaklaşık 5 ay önce de iPhone 4 modeli SIM kilitsiz satılmaya başlamıştı. Apple yeni modelinde daha hızlı davrandı.

Apple çevrimiçi mağazasından sipariş verilebilecek modeller değişiklik olmazsa 1-2 hafta içerisinde teslim edilecek. iPhone 4S'in SIM kilitsiz 16GB versiyonu 649$, 32GB versiyonu 749$, 64GB versiyonu ise 849$ olarak belirlendi. 

Böylece ABD'den alınacak 16GB versiyon yaklaşık 1150TL'ye tekabül ediyor. Avrupa fiyatının daha yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Ülkemizde de paralel ithalat yoluyla 3000 TL gibi seviyelerden bahsedildiğini düşünecek olursak arada çok büyük boyutlarda farklar oluşuyor.

SIM kilitsiz modeller dünyanın her ülkesindeki GSM operatörlerinde mikro SIM kart ile kullanılabilecek. Ancak Apple CDMA operatörü abonelerini de uyarıyor.

SIM kilitsiz modeller sadece GSM uyumlu. CDMA operatörlerinde çalışmıyor. Bu bakımdan Verizon Wireless veya Sprint gibi oepratörlerin müşterilerinin dikkatli olması gerekiyor.

• neredeyse 3 kat fark var.. nereye gidiyor bu fark?? bunun adına fırsatçılık derler.. leş kargaları... amerikaya gidip alsam daha ucuza gelir..
  • çüşşşşş fiyataa bakk çüşşşşş kimse alınmasın ama bukadar para bayılmakda enayilik yahu..
  • yazık yazık bazı ayrıcalıkları yaşamak için amerikalara gitmek mi gerekiyor.Bu kadar fiyat farkı milleti başka yollara başvurmaya sevk ediyor. Müstehaktır bu yönetime.
  • Yuksek fiyattan satanlarda artik fiyat dusurmeye baslarlar.
  • amerikadan kargoyla sokabiliyomuyuz yoksa operatörleri mi beklicez 1700 den falan sürseler bari piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

amerikadan kargoyla sokabiliyomuyuz yoksa operatörleri mi beklicez 1700 den falan sürseler bari piyasaya

gumrukte takilir alet malesef. bu tarz islere hic girmemek en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu da yeni moda mı oldu 16gp'tın karesi de neyin nesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

çüşşşşş fiyataa bakk çüşşşşş kimse alınmasın ama bukadar para bayılmakda enayilik yahu..

Yinede satacak malesef kitabı yok bunun :)
  • Online olarak saıtşı başladı nihayet. Peki Amerikada bulunan mağazalardaki stok durumu nedir, bilgisi olan var mı acaba?
  • şu an amerikada bulunan bir taıdığıma sipariş vermiştim dün başlamış sanırım tüm mağazalarda da sim-free olanlar satılmaya. Mağazanın önünde kuyruk olduğunu söylüyordu alamamış bir ay sonraya kaldı benimkinin gelmesi :(
  • bizim ülkemizde alınmaz bu fiyata 3000 tl üstelik bizim operatörlerden hiç alınmaz imkanı olan amerikadan alması daha iyi
  • Türkiye'de 3000 TL üzeri satmaya çalışan firmalarda her hangi bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
  • Arkadaşlar bir tanıdığım amerikadan gelecek 19unda.Ona aldırmak istiyorum haftaya kadar yetişir heralde dimi?

Bir de unlocked iphone 4s dedim burda kullanmak için başka bişeylere gerek varmı?
  • Amerikada abim yasiyo , simkilitsizlerden , isteyenler olursa , ozelden ulasabilir bana
  • Burda bu fiyattan çıksın apple fanı olurum ben.
  • ABD'de arkadaşım şu an.. ATT hatlı iPhone 4S'lerin kontratsız alınması halinde tüm operatörlerde unlock olarak çalıştığını söylemiş ve şu linki göstermişler.. Böyle resmi bir durum var mı, varsa millet niye simfree bekliyor günlerdir.. ??

http://gizmodo.com/5850241/att-iphone-4s-already-coming-unlocked-when-you-buy-off+contract
  • ulan amerikaya uçak bileti gidiş dönüş 1200 tl iPhone 4s 1150 etti sana 2350 bu neyin kazığı. 3000 tl ne bilader nedir bu fırsatçılık soygunculuk cibiliyetsizlik .....
  • CDMA operatörü ne demek oluyor acaba?
  • TR'den iPhone alındığında Havasının olmasının sebebi budur zengin p .cleri sayesinde.. :)

Oysaki Amerikada herkeste var, ki havası yok. :] (En azından burada oldugu kadar.)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.