Şimdi Ara

Hepsiburada.com Güvenilir Bir Site Değildir Dikkatlı Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
8.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hepsiburada.com Türkiye'nin en ünlü online alış veriş sitesi belkide ama son aylarda kalite sıfır. Bunlar bu kadar para kazanmayı ve popülerliği haketmiyor asla haketmiyor. Her siparişimde sorun yaşıyorum.

    Aldığım bilgisayar kasası 2 aydır hazırlanıyor aras kargoyla gönderileceği yazıyor hala güncellemedi. Neyser rastgele bir telefon numarası ile yurtiçi kargoyla bana ürünü göndermişler. (Kendilerinin haberi yok ama) Kabul etmeyip iade ettiğim ürün 2 aydır para iadesi yapılmıyor.

    Arıyorum ürün aras kargoda hazırlanıyor diyorlar (60 gündür hazırlanıyor) ürün yurt içi kargoyla gönderilmiş nerden baksan adamların herşeyi falso hala iade yok. Adamlar resmen paramı gasp etti. Az buz parada değil.

    SATICI HEPSIBURADA bu arada zaten sorunu hep HEPSIBURADA satıcı olanlarda yaşıyorum. Normalde HEPSIBURADA satıcılı ürünleri daha sağlam bilirdik ne geldiyse başıma burdan geldi.

    Daha benzer birçok sorun yaşadım süründürdüler bir şekilde ürüne ulaşmıştım ya da paramı almıştım, ancak en ciddisi bu oldu.

    Bundan sonra hiçbir şekilde insanlara tavsiye etmiyorum sizinde dikkat etmenizi tavsiye ederim.

    Bu arada şuna açıklık getirmek isterim bu tarz sitelerde yoğunluk olabilir arada aksaklıklar olabilir. Azımı açmam. 15 gün hadi 1 ay sabredelim.

    Ama 2 ay bir sorunu çözülmüyorsa orda bir sıkıntı vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 19 Ocak 2018; 8:22:5 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konu sanırım yanlış yere açıldı ancak benim de Hepsiburada'dan canım yandı. DH olarak tepkimizi koymamızın zamanı geldi.
  • Bir ölücü tepkisi ilk fırsatta biter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daggee

    Konu sanırım yanlış yere açıldı ancak benim de Hepsiburada'dan canım yandı. DH olarak tepkimizi koymamızın zamanı geldi.

    Sıcak fırsatlardan almıştım ürünü hocam bu konuyla ilgili bir bölüm yok bildiğim kadarıyla. Burdada sık sık hepsiburada paykaşımı oluyor. Şansınız varsa ürün gelir ama bir şey olurda bir problem yaşarsanız adamlara ulaşmak ya da hatalarını araştırmaları imkansız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Bir ölücü tepkisi ilk fırsatta biter.

    senin 400-500 lirana el koysunlar hiç bir hatan olmaması halinde görürüm ölücü tepkisini.
  • Hepsiburada.com sitesinden dolu marka kaydırak aldım keşke almaz olaydın iade etmek için basvurdum 20 günde horoz kargo almadi en sonunda kaydırak çalındı hepsiburada.com alışveriş yapilacak bir site değildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen çin sitelerine bağladı. Hepsiburadada mağazam ile markalı ürünlerimi satıyorum. Rakip firmalar ürünlerime fiyat girmişler. Şikayet ettim tescil belgesine kadar yolladım biz karışmıyoruz dava süreci olmadan diyorlar. Hepsiburadayı da dava sürecine dahil ederek geçen ay dava açtım bakalım nolacak ... Alacağınız ürünler sahte çıkabilir. Hepsiburadaya dikkat ediniz.
  • Bu Aras kargoda bi sorun var ben de kamp sandalyesi almıştım 15gun geçmesine rağmen kargo gelmedi sonra evde yoktnuz kargonuz şubede diye mesaj geldi. Hepsiburada dan aradılar kargo şirketi kargo arabasının kaybolduğunu söyledi dediler.gittim Aras kargoya orada bana sanal Bir kargo olduğunu böyle bir ürünün yollanmadi gini söylediler.hepsiburada hemen yeni sini yolladı.bence Aras kargoda suç var gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soul_spear

    Tamamen çin sitelerine bağladı. Hepsiburadada mağazam ile markalı ürünlerimi satıyorum. Rakip firmalar ürünlerime fiyat girmişler. Şikayet ettim tescil belgesine kadar yolladım biz karışmıyoruz dava süreci olmadan diyorlar. Hepsiburadayı da dava sürecine dahil ederek geçen ay dava açtım bakalım nolacak ... Alacağınız ürünler sahte çıkabilir. Hepsiburadaya dikkat ediniz.

    Ürün diyelimki sahte çıktı ya bir ilgilenin hiç umurlarında değil. Amazon almanyadan iade alıyor hatta ulaşmadan iade ediyor para basıyorlar müşteri umurlarında değil.
  • Biz de bilgisayar aldık, hdd'i bozuk çıktı. Geri gönderdik iade almadılar. Böyle rezil bir firma ki bozuk ürün gönderip sorumluluk almıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NELAZIMSAUZAK DUR mağazasından aldığım ürünün yerine ilgisiz bir ürün gönderildi. adamlar yeni ürünü göndermeyeceklermiş. rezaletburada.com'da direkt iptal varmış. geri zekalılar yanlış ürünün yerine doğru ürünü gönderebilecek bir sistem bile kuramamışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif46 -- 16 Ocak 2018; 17:43:58 >
  • Hepsiburada eskiden iyiydi sorunsuz alışverişlerim olmuştu ama son 1 senedir falan çok kötü, bireysel olarak boykot ediyor indirim dahi olsa hiçbir şey almıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı olmasa da servis için kendilerine gönderdiğim başkası adına faturalı olan telefonumu belirsiz bi adrese gönderen adi bir sitedir. Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı telefon serviste sıfırlandı ama bana gönderilmedi. Fatura sahibine de gitmedi. Daha fazla bizim üzerimizden para kazanmaları zoruma gidiyor evet. Ki fiyatlandırma da üstüne daha şrfsz bi site satıcı yoktur. İndirim der bindirir. Aşağılık bi sitedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yanlış yerde ama HB çilesi benimde sorunum. HBden aldığım SSD yazma hızında sıkıntısı olduğunu farkedip servise yolladım. 20 iş günü dedikleri süre 50 gün sürdü ve parayı iade ettiler. O zamanlar 200 e almistim simdi 350 filan. Tabi ürün değişimi yapmadılar. Hatta eminim servise yolladığım ürünü alıp sıfır diye satmışlardır. Daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş size söylememiş bence onu. Geçmiş olsun bu arada inşallah hallolur kısa zamanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 16 Ocak 2018; 18:6:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende usb almıştım 1 ayda teslim edemedi aras kargo siparişi iptal edip pramı iade aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıları ne zaman aldı sıkıntı arttı. Satıcı HB diye Komili ıslak mendil aldım bana unibaby yolladılar. Hemde Koray spor. Sipariş etmediğim ürün getirdiler hem de gelin şubeden alın diye sürat iki hafta sonra aradı geri istedi. Bu aralar sıkıntı çok. Online alışverişten soğuyor insan.



    Geçen de birisine boş koli gelmiş. Konusu vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde de bir mesajda gördüm, biri yarım altın almış hepsiburdada, çeyrek çıkmış paketten, hepsiburadaya şikayeti iletmiş, Satıcı biz doğru gönderdik deyip konuyu kapatmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven55

    Bu Aras kargoda bi sorun var ben de kamp sandalyesi almıştım 15gun geçmesine rağmen kargo gelmedi sonra evde yoktnuz kargonuz şubede diye mesaj geldi. Hepsiburada dan aradılar kargo şirketi kargo arabasının kaybolduğunu söyledi dediler.gittim Aras kargoya orada bana sanal Bir kargo olduğunu böyle bir ürünün yollanmadi gini söylediler.hepsiburada hemen yeni sini yolladı.bence Aras kargoda suç var gibi

    Hocam ürün hala hepsiburada hazırlanıyor görünüyor Aras kargoya daha verilmemiş gibi ama yurt içi kargoyla yollamışlar. Haberleri yok ben söylemesem. H Hayır diyelim ürün hala hazırlanıyor 60 gün oldu insan bir ne oldu buna araştırır, kusura bakmayın paranızı iade edelim demezmi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 16 Ocak 2018; 18:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4066 Mesaj tane mesajınız var. forumun kurallarını bilmiyor musunuz?

    şu bölüme saçma sapan şikayet ve alakasız konu açanlara ceza verilsin artık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.