Şimdi Ara

Hepsiburada.com gerçekten ayıp !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki onlarca konu açıldı hepsiburada için farkındayım. Ben yıllardır bu siteden alışveriş yaparım şimdiye kadar ürünlerle ilgili sorun yaşamadığım için kendimi şanslı sanıyordum. siteyi kullanan arkadaşlar müşteri hizmetleri kısmını bilirler. Yorumsuz olarak aşağıya ekliyorum

-------------------------

12.09.2008 23:43:30 79938687 nolu ürün

merhabalar yukarıda belirtmiş olduğum siparişte motorola cep telefonu almıştım. telefonda sorun çıktı orjinal fatursıyla birlikte genpaya gittiğimde ürünün garantisi dolmuş diye kabul etmediler hatta fatura emeı no olmadığı için hepsiburada.com u hatalı gösterdiler. şimdi ben ürünü orjinal faturası ile birlikte size mi yollayayım ? iyi çalışmalar

18.09.2008 11:46:20 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Sizlere sunulmuş yeni bir hizmetimiz 01.04.2008 tarihi ile geçerli hale getirilmiştir.

Sitemizde bulunan Müşteri Hizmetleri bölümün yer alan Sipariş Takip ekranında Fatura Nüshasını Gönder bölümünden tüm faturalarınıza ulaşabilir ve bu garanti işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

Üyelik adresinize 1 saat içinde mail yolu ile gönderilecektir.

*Önemsiz kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.

Saygılarımızla....

son olarak cevap verme sürelerinide dikkate alın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 19 Eylül 2008; 3:32:37 >

• telefonun seri nosundan garantisi olup olmadıgına bakılıyor diye hatırlıyorum,birde tel de bazı tuş kombinasyonları ile imal tarihi görüntülene biliyor gibi hatırlıyorum.benim tel arıza yapınca hiç fatura götürmeden tamir etmişlerdi.
  • hocam oradan baktılar garantisi bitmiş dediler daha 10 ay felan oldu sanırım
  • mutlaka bakan yerde hata vardır dostum düşün 10 aylık telefon imal tarihine baksalar olanaksız demeleri lazım. sanırım sizin tel yeni bir model,2007.8. ayda bile piyasaya çıksa daha garantisi devam eder,tabiyki legalse. dostum tuş kombinasyonunu biliyorsan telin imal tarihine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 19 Eylül 2008; 3:49:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.