Şimdi Ara

Hepsiburada.com'dan alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
17.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siparisim kargoya verildi olarak gosteriliyor (anadolu yakasi kim) olarak yaziyor. ptt yi aradigimda urunleriniz hala hepsiburada merkezinde dediler. Su an hepsiburada ve ptt kargo yoneticilerinin ne yaptiklarini merak ediyorum. Bildigin bizim paralari banka gibi ceviriyorlar kargolari bekletip. Bu isin altindan kalkamayacaklarini bile bile hala butun siparisleri aldilar. Gecen seneki efsane cuma indirimlerinde de mi boyle olmustu alisveris yapan arkadaslar var mi gecen sene ayni indirimlerden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda dogru bilgiye ulastim urunum yanlis merkeze gonderilmis birde duzeltilmesini bekliyecegiz !!!
  • Hocam sizinki de mi "ANADOLU YAKASI KİM/HEPSİBURADA KURUMSAL PTT KARGO ŞB.ŞEF TUZLA" olarak görünüyordu? "Anadolu Yakası Kim" Acıbağdem'de, ama Tuzla diyor. Sanırım Tuzla PTT müdürlüğünde Hepsiburada'nın kendi şubesi gibi bir şeyi var. Acıbağdem PTT merkezine gidip elden almayı düşünüyordum ama dediğiniz gibiyse boşa gitmiş olurum. Beklediğim kargo da telefon, telefonum yok, hiçbir yeri arayamıyorum.

    Bu PTT'den ziyade Hepsiburada rezilliği gibime geliyor.
  • 26 Kasım da tv sipariş ettim. 30 Kasım kargolanıp 6 Aralık da teslim edilecekti ama gel gör ki hala kargolanmadı. Faturalandırıldığı için iptal de edemiyoruz anca ürün geldikten sonra teslim almayıp iade yapabiliyoruz. Ürün geldikten sonra iade etmenin ne mantığı var o da ayrı konu. Siz nasıl iptal ettiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 4 Aralık 2019; 9:44:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepsijet tam bir rezalet orada yazan tarihlere güvenmeyin, hepsiburada müşterihizmetlerini arayın oradan iletişime geçin. ürün 27 kasım kargolandı 28 kasımda ise hepsijet transfer merkezinde gözüküyordu teslimat günü olarakta 5 aralık gözüküyordu, 2 aralıkta kontrol ettiğimde ürün hala transfer merkezinde gözüküyordu hareket olmadığı için hepsijet müşteri hizmetlerini aradım ürünün kocaeli merkezde olduğunu 5 aralıkta teslim edileceğini söylediler, ertesi gün kontrol ettiğimde ürün hala aynı yerde duruyordu aradığımda yeniden 5 aralık teslim edileceğini söylediler ama ben inanmıyordum artık. bugün 4 aralıkta yeniden aradım kargonuzda sorun tespit ettik kargonuz 10 aralıkta teslim edilecek dendi buradan sonra bende kayış koptu... hepsijet üzerinde yazan tarihlere aldanmayın kısacası rezil bir firma bir daha asla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    26 Kasım da tv sipariş ettim. 30 Kasım kargolanıp 6 Aralık da teslim edilecekti ama gel gör ki hala kargolanmadı. Faturalandırıldığı için iptal de edemiyoruz anca ürün geldikten sonra teslim almayıp iade yapabiliyoruz. Ürün geldikten sonra iade etmenin ne mantığı var o da ayrı konu. Siz nasıl iptal ettiniz?
    Söylediğiniz tarihte, gönderemeyeceğiniz ürüne fatura kesmiş olmanız benim sorunum değil,
    Kaldı ki, tahsil ettiğiniz tutar ve kestiğiniz faturaya karşılık, bana bir hizmet veya ürün teslim ettiğinize dair bir belgeniz de yok, yani nitelikli dolandırıcılık dedim.
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    hocam ptt yi arayip gelip alayim dedim onu da kabul etmediler. oyle birsey yapamiyoruz dediler. anca senin mahallenin ptt subesine gelirse alabiliyoruz sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcy123

    21inde siparis verdigim urun 27snde kargolanmasi gerekirken hala onay aşamasında bile degil. Ptt ile gelse zaten 2 haftadan once ve sikayet olusturmadan getirmiyorlar.Bu bildigin paranla rezil olmaktan baska bisey degil.
    Hocam aynı şekilde ben de 21 Kasım'da redmi airdots ve piston kulaklık siparişim verdim. 27 Kasım kargo tarihi olmasına rağmen bugün de 5 Aralık teslimat tarihi fakat daha kargoya dahi veremediler! Tarihleri de güncellemediler hala 27 kasıma kargo 5 aralığa teslimat yazıyor ne zaman vereceklerini de göremiyorum. Sipariş onaylandığı için iptal de edemiyorum. Ürünün bana geleceğinden de ümidim kalmadı açıkçası nasıl paramı geri alabilirim şu durumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iptal ettim 3-4 gun once sana da tavsiye ederim.iptale basar basmaz para iadesi yaptilar gittim amazondan aldim alacagimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 5 Aralık 2019; 19:20:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcy123

    Ben iptal ettim 3-4 gun once sana da tavsiye ederim.iptale basar basmaz para iadesi yaptilar gittim amazondan aldim alacagimi
    Ben iptal edemiyorum ki hocam siparişiniz onaylandığı için iptal edemezsiniz yazıyor. Siz nasıl iptal ettiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimkini onaylamadilar bile ben de iptal et tusuna bastim direk para iade oldu.sizin durumunuzda iptal asamasini gecmissiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben yarın gitmeyi düşünüyorum.

    Acıbadem de ikamet ediyorum zaten, 22 sinde verdiğim sipariş Hepsiburada tarafından 28 inde kargoya verildi (sözde!) Önce 5 aralık sonra 10aralık yazıyordu. En son dayanamadım müşteri hizmetleriyle zorlukla görüştüm, telefonda görüşen bayan sistemlerimizde arıza var bakamıyoruz diye yalan söyledi, mesaj atan kişi ise ürünlerin 23 aralık da teslim edileceğini söyledi. Yani sipariş sonrası tam 1 ay. (O da yılbaşı vs ayağına anca)

    Artık dayanamıcam bu saçmalığa, 7bin tl lik malım bekliyo, gidip almaya çalışacağım ben kapılarına dayanıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Cok ugrastim kabul ettiremedim yapabilirsen bilgilendir bizide

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AzuLA kullanıcısına yanıt
    Ürün nerede bir anlasam, gebze HB merkezde mi yoksa Ptt nin orada yeri mi var. Eğer yalansa ve ürünler daha teslime hazır değilse vermezler, ptt ye göndedilerse hertürlü alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Benimki hepsijette yanlis yere gondermisler simdi 23 aralik diyorlar 3 aralikti teslimat tarihin her gun tartisiyorum sonuc alamiyorum elden alamazsiniz sadece depo olarak kullaniyoruz diyorlar yerlerini bilen varsa yazarsa sevinirim.Iade edemiyorum baska yerden almak icin insanla dalga geciyorlar sinirleri bozuluyor.
  • 20 gün oldu halen bekliyoruz. savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. bankamada itiraz dilekçesi göndereceğim.
  • 22 kasım bundan sonra Kara hepsiburada günü olsun.
    sipariş gelir gelmez hesaplarımı silip bir daha sittin sene burdan alış veriş yapmayacağım. umarım batarlar
  • classlord kullanıcısına yanıt
    21 kasimda aldim hala bekliyorum urunumu yanlis subeye gondermisler paketimin akibeti hakkinda bilgide alamiyorum.
  • Arkadaşlar kaç gündür beklemekte olan paketlerimi gidip PİM'in deposundan bizzat aldım. Kargo firmaları patlamış durumda. Özellikle PTT Kargo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Keske PTT olsada gidip alsak allahin cezasi hepsijet firmasinda eldende vermiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.