Şimdi Ara

Hepsiburada.Com'da Lipton 48'li Demlik Poşet Çay 2.29 TL (Kargo Bedava) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
4
Favori
32.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durum
    Siparişiniz hazırlanıyor

diyor :)
  • hala sipariş hazırlanıyor....
  • burdaki konudan 10 dakika sonra verdim siparişin ilkini, alt tarafı 2 poşet çay sipariş hazırlanıyor diyor hala acaba bu tür işleri üye toplamak için laf olsun diye mi yapıyorlar..
  • Bana hala aynı mavalları okuyorlar yok tedarik edilemedi o yüzden iptal edilmiştir yahu diyorum hala satıyorsunuz cevap vermiyorlar sinir ettiler resmen gelen cevaba göre şikayetvar.com a yazıp ordanda geri dönüş alamazsam tüketici mahkemesine kadar gideceğim
  • bende de halen hazırlanıyor diyor..
  • Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay 48 Adet4 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor

Tedarikçi firmadan daha çok beklerler sanırım...
  • şundan dağıtıp yollasınlar nolçek

• iptal edecekler büyük ihtimal. Beceremediler yine
  • Benim diğer liptonlar gelmiş teslimata bi bu yok
  • cuma günü öğeln 12de süper hızlı gönderi ürün aldım. hala paketleme sırasında yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

cuma günü öğeln 12de süper hızlı gönderi ürün aldım. hala paketleme sırasında yazıyor

benimkide öyle kardeş

ayrıca 28 aralık 2012 cuma günü arçelik süpürge ve buhar makinesi siparişi verdim.

hemen cumartesi günü 29 unda paketleme işlem sırasına alındı diye ibare koydular malum sipariş iptal yazısı o zaman kalkıyor

an itibariyle hala paketleme yapıyorlar.düpedüz sahtekarlık.10gündür paketleme yapıyorlar

• konu başlığında bahsedilen çay yok. siteden kaldırılmış...
  • 4 pakette benim var. hala paketleniyor. sordum 1-7 gün arası tedarik süresi diye cevap geldi. ctesi pazar hariç tabi.. bekleyecem.. çünkü ben iptal edersem kullandığım hediye çeki gider.. onlar iptal ederse hediye çekimi vermek zorunda mantıken.. benden kaynaklanan bir iptal olmayacak.. görelim bakalım napacaklar.. bugün burada bi markette gördüm 3.25 TL den filan satılıyordu bu paketler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Bana da bu ariel kapsüllerden 2 kutu fazla göndermişlerdi :) 3-4 siparişimde 3 er tane ariel vardı herhalde karıştırdılar 2 kutu fazla gönderdiler. Bende aradım dedimki faturada olmayan fazladan ürün gönderdiniz dedim. "Siz yanlış bakmışsınızdır ürünler doğrudur" dediler. Tamam dedim sizi mi kıracağım:)

bazbazılarına eksik geliyor mağlesef bir ara 4 adet disk aldım 1 adet geldi 4 ay uğraştım tam almak için bana gönderdikleri paket 1desi idi 4 adet sığarmı buna diyorum neyse yağ.. burda elemanlar dikkatli değil bir yanlışlık olmamasına dua etmek lazım demekki benim disklerde zamanında başkasına gitti ona öyle demişlerdir siz yanlış saymışsınızdır bu nedemek adamın saymasını yanlış bilmesi mantıklı olmadığına göre fazla gelmişş daha ne istiyorsun bizi niye uğraştırıyorsun .....

• Bizim paraları kullanıyorlar helal olsun Hb..
  • Sırf ne kadar dürüst ticaret yapıyorlar konusunda Hepsiburada'yı denemek amacı ile olaya dahil olmuştum. Dört gün oldu hala siparişiniz hazırlanıyor diyor. Bakalım sonuç ne olacak? Merakla bekliyorum.
  • hepsiburada ofisini ve deposunu paylaşayım bari, can sıkıntısından izlersiniz.

http://tv.webrazzi.com/video/girisim-ofisleri-hepsiburada-ofisi/4e77bebed27dc_5091041a3f762
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

hepsiburada ofisini ve deposunu paylaşayım bari, can sıkıntısından izlersiniz.

http://tv.webrazzi.com/video/girisim-ofisleri-hepsiburada-ofisi/4e77bebed27dc_5091041a3f762

okumadan rasgele kopyala yapıştır yapan ekip harıl harıl chat yapıyor

• bunlarla uğraşmaya yeni başladım hala iptal çekini onaylamamı istiyorlar. hangi maddeye göre iptal yaptıklarını açıklayamıyorlar çünkü işlerine gelmiyor. el mi yaman bey mi göreceğiz gerekirse 6 ay beklerim inada bindirdiniz ürünü iptal etmiyorum çekinizide iptalinizide kabul etmiyorum dedim elleri kolları bağlandı şimdi yıldırma politikaları başladı açılan her kaydı kapatıyorlar.

bunun gibi firmalara bir ders vermenin vakti geldi biz en büyüğüz demekle kendilerini kaf dağında görmeye başlamışlar ama hodri meydan bakalım göreceğiz.

alay eden arkadaşlara da burda sonucu paylaşacağım.
  • Atını seven kovboy, benzer bir şey olursa aynı prosedürü işleteceğim. İptalde etmeyeceğim, çeki de kabul etmeyeceğim.

Donanımhabere yakışan da budur. Satamayacağınız ürünü koymayın sitenize. Biz de ürün satıyoruz, eğer yoksa vardır yazmıyoruz. İnsanların paralarını alıp, gecelik faizlerde işletiyorlar bu gibi yerler sanırım.

Herkes aynı şeyi yapsın bence.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.