Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: rude.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: rude.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    fiyatlar hatalı değildir muhtemelen. bu ayakkabıların maliyeti gerçekten çok az, bir arkadaşım ayakkabıcı. geçen gün 20 liraya almıştım ben de. birçok yerde de şok indirim adı altında 20-30-40 liraya güzel ayakkabılar alabiliyorsunuz. 20 liraya çok yerde ayakkabı gördüm şahsen.

    Niyeyse bi biz göremiyoruz

    demek ki sende bir şeyler var.



    ayakkabı bu :



    böyle 2 ayakkabı daha aldım bu fiyatlarda ve farklı sitelerden. şimdi inandın mı. buraya gelip yalan mı söyleyeceğiz. kişi kendinden bilirmiş işi.

    Evet sorun bende yada burada ki 5'er 10'ar çift alanlarda sen normalsin biz anormaliz..

    Susuyorum sen haklısın kardeşim benim..

    Hayırlı olsun ayakkabıların..

    akmerkez'e git, adam 1000 tl verip ayakkabı alıyor, o zaman "yüzlerce kişi alıyorsa yanılıyor olamazlar, ben de alayım" diyerek gidip 1000 tl verip ayakkabı alalım :) alanlara hayırlı olsun, ben de 2 çift aldım fakat abartmayalım lütfen.

    Gördüğüm en saçma benzetme ,

    İyi günlerin olsun :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudolfo3639


    quote:

    Orijinalden alıntı: Qantas

    sanırım ayakkabılar hb nin batan zidaya ve sporena dan devir aldığı ayakkabılar.muhtemelen ayakkabıları kilo hesabı satın almıştır
    tanesi 5 tl ye falan geldiyse kargodan karı da eklenince hb batan gemiden baya kar edecek...
    doğru düzgün bir stok takibi yapamazlarsa alanları büyük karışıklık bekliyor.
    ben de aldım gerçi...

    Dostum dediğin gibi olsa tedarikçiden bekleniyor demezdi adamlar stoktan yollardı ürünü. şimdi siparişler girildiğinde aboow deyip biz nettik laa deyip farkına varacaklar bu fiyata ayakkabı satsalar tüm ayakkabı sitleri gümler onun için mümkünatı yok diyorum

    Rocket Internet’in stoklarını satın aldık

    Hanzade Doğan Boyner, Rocket Internet’in siteleriyle ilgilendiklerini ve Doğan Online’a birşey katmayacağını düşündüklerini açıkladı. Ancak Rocket Internet’in ellerinde bulunan stokları değerlendirdiklerini ve satın aldıklarını da sözlerine ekledi.

    http://www.webrazzi.com/2012/10/04/hanzade-dogan-boyner-summit-2012/




  • Maşallah sömürmüşler
  • bende aldım valla bi tanehttp://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2ftr_TR%2fbrand%3d{woo20istanbul}%2fprice_brackets_clothing%3E{520tl202d201020tl}%2fcategories%3C{catalog01_2147483636}%2fcategories%3C{catalog01_2147483636_12087177}%2fcategories%3C{catalog01_2147483636_12087177_60000676}%26fh_start_index%3d220%26fh_reffacet%3dprice_brackets_clothing%26fh_eds%3d%C3%9F%26fh_refpath%3dfacet_5%26fh_view_size%3d20%26fh_refview%3dlister%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%2c%2bmin_actual_price_pl%26categoryid%3d60000676%26sc%3d8




  • Rocket internetin diğer ürünleri nerede o zaman onlarıda isteriz bu fiyatlara :)
  • Başlık sahibine teşekkürler.

    Kendime, eşime, oğluma ve işyerindeki 5 diğer arkadaşa toplamda 14 ayakkabı aldık.

    Dandik çıksa bile bu fiyata iade etmeye bile değmez, terlik fiyatına ayakkabı aldık sonuçta. (Tabii gönderimde bir yamukluk yapmazlar ise, ki sanmıyorum, arkadaşlar belirtmişler zaten, Zizigo vs.'nin stoklarını aldıklarını, belki de çiftini 5 TL'den aldılar...)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday


    quote:

    Orijinalden alıntı: jacques1791

    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday


    quote:

    Orijinalden alıntı: jacques1791

    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday

    Sıkı durun atölye çalışanı bir ayakkabının maliyetini 5 ila 15 lira oldugunu belirtti.Dogruysa pes diyorum.

    hacı ne anlatıyon sen ?

    Okucan,düşüncen yapamıyorsan bunları suscan HACI ...

    git sigortalı bir iş bul burda kimseyi ikna edemezsin 20 tlye pazarda ankara lastiği satmıyorlar keko
    http://www.hepsiburada.com/liste/xti-koyu-kahverengi-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdxt271sh22axx&categoryId=60000126&SKU=ZD271SH22AXX358072



    şu modelin aynısından deride değil nasıl desem çöpünü bul 20 liraya ben dhye bir daha girmem onu bırak xti marka ispanyoldur madridde git bunu aynısını 50 eurodan aşağı modeli yok sen gelmiş hala merdiven altı yok şu yok bu annatıon

    HACI oku ! ordan burdan okudugunla gelme bana. Aldıysanda hayırlı olsun,bende olsam markayı geçtm sırf 1-2 sene götürsün diye gene alırım o fiyata.Olay başka sen anlamadın HACIM. Gule gule kullan.Hadi gülüm benim iyi günler diliyorum sana.



    Maliyet olarak sadece malzeme dersek zaten öyle fiyatlarda ayakkabılar...Adidas,nike,reebok,converse,asiscs artık ne varsa maliyeti en fazla 20 lira malzeme olarak
    ama sonra vergisi,gümrüğü,reklamı,çalışanı vs derken fiyatlar artıyor.

    arkadaşımın ayakkabı dükkanı var. babası ölünce işin başına geçti. 4 katı kâr ediyorlar en az kâr ettikleri ayakkabıdan. ortalama 80 liradan başlıyor 200 liraya kadar çıkıyor sattıkları ayakkabılar. işcilik sıkıntı oluyor diyor sadece.

    bana bir çizme gösterdi, kimse inanmaz 37 liraya mâl olduğuna, ben de inanmadım önce. muhasebecin aynı fiyatı söylerse, sana güzel bir pantolon alacağım, aynı fiyatı söylemezse sen alacaksın dedim. tamam dedi ve iddiayı kaybettim. satış fiyatı 188 mi 198 mi öyle bir şeydi yalan olmasın. 35 liraya mâl edip 188 liraya satıyorlardı fakat arkadaş şikayetci. kullandıkları makinalar v.s eskiymiş, bir de maddeyi ucuza getirtemiyorlarmış fazla büyük olmadığı için. nike'ı falan düşünün artık, adam çin'den kaça mâl ediyor, kaça satıyor.

    rude,

    benim verdiğim cevaplar gayet yerinde cevaplar. 20 liraya ayakkabı nerde var dedin dolaylı yoldan, örnek verdim. unutmadan, çeki 1, 1.5 liraya satıyorlar :) herkes bol bol alıyorsa yanılıyor olamaz dedin dolaylı yoldan, cevap verdim. herkes alıyorsa doğrudur mantığı güdmek doğru bir tüketici örneği değil. senin örneğin bu kapıya çıkıyor. sana da iyi günler. 200 liradan (!) 20 liraya düşen ayakkabılarını uzun yıllar kullanırsın umarım :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    quote:

    Orijinalden alıntı: RRoRR

    quote:

    Orijinalden alıntı: zykons

    quote:

    Orijinalden alıntı: RRoRR

    sıcak sıcak mı yoksa kekliyorlarmı karar veremedim siparişi gelen oldumu ?

    hepimiz bu gece verdik siparişi 10 saatte gelemeyeceğine göre...

    İstanbul'da yaşayanlar için gelebilir sevgili dostum.

    Gelmez. İşlem sırası var , gün içinde kargo gönderim saatleri var. vs vs.

    dün sipariş verenler bugün kargo saatinde kargoya verilir kargocununda gönderi çıkarttığı saatleride hesaba katarsak dün sabah erkenden sipariş veerirsen ertesi gün elinde olur en erken biçimde.

    İşlem sırası neye göre kime göre :) Hepsi farklı katagoriler de ben Ankara'da birçok alışverişimi 24 saat'ten önce teslim alıyorum 24 saat için de mutlaka teslimat olacaktır yoksa size sıra gelmez :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cycloner

    DC Shoes, Etnies And1 yada Cabani dedigin fiyatlara bulamazsin. Diger yabanci isimli yerli markalar bulunur.

    bu yazılandan Cabani'nin yabancı marka olduğunu düşündüğünüzü çıkartmalı mıyız? Orjinal Türk Malı, gedikpaşa işi, postane sk.
  • yalnız bu işte iyi para var. bir ayakkabıcıyla anlaşacaksın, el bambino nadia komanachi tarzı bir marka adı altında piyasaya ayakkabı süreceksin. ya da "ralph lauren dolapdere" gibi. tamamdır :)

    şaka bir yana. hepsiburada'yı aradım, ürünler gönderilecek dedi. uzun süredir ucuza, beyaz bir ayakkabı istiyordum. 25 liraya güzel oldu.
  • Yayınlamayın arkaşım böyle sıcak fırastları 1 çift almak için girdim. Şuurumu kaybedip 5 çift almışım
  • Bende altı çift aldım eşime kızıma ve bana. fakat bi ayakkabı beğenmiştim sepetteydi. ilk beğendiğim. işlem yapana kadar sepetten düşmüş neyse . haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersen_

    quote:

    Orijinalden alıntı: cycloner

    DC Shoes, Etnies And1 yada Cabani dedigin fiyatlara bulamazsin. Diger yabanci isimli yerli markalar bulunur.

    bu yazılandan Cabani'nin yabancı marka olduğunu düşündüğünüzü çıkartmalı mıyız? Orjinal Türk Malı, gedikpaşa işi, postane sk.

    Cabani olmamis oraya aslinda ama onu da ucuz bulamazsiniz demek istedim.
  • Kusura bakmayın da milletimiz gerçekten boş mezar tabirine cuk diye oturuyor. Daha konu açılalı kaç saat olmuş adamakıllı 1 tane bile ayakkabı kalmamış. Spor ayakkabıya ihtiyacım vardı "1" adet, indirimdeyken alayım dedim, bulamadım. Neyse sağlık olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smd

    Kusura bakmayın da milletimiz gerçekten boş mezar tabirine cuk diye oturuyor. Daha konu açılalı kaç saat olmuş adamakıllı 1 tane bile ayakkabı kalmamış. Spor ayakkabıya ihtiyacım vardı "1" adet, indirimdeyken alayım dedim, bulamadım. Neyse sağlık olsun.

    80 çift alan bir arkadaş var, ona mesaj atıp tezgahı nerede açtığın öğren. belki spor ayakkabıyı ucuza verir
  • Site kilitleniyor çok yoğunluk var demek ki.
    Gaza gelip iki adet aldım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/caesar-orraca-siyah-deri-sneaker-erkek/productDetails.aspx?productId=zdca743sh51wjo&categoryId=60000126&SKU=ZD743SH51WJO232687#Gorseller
    Anlamadığım bu ayakkabı siyah mı yeşil mi ?
  • Acaba neden gecenin bir yarisi bu urunleri listelediler ki? Kendileri mi faydalandi acaba HB calisanlarinin yakinlari gibi mesela
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: smd

    Kusura bakmayın da milletimiz gerçekten boş mezar tabirine cuk diye oturuyor. Daha konu açılalı kaç saat olmuş adamakıllı 1 tane bile ayakkabı kalmamış. Spor ayakkabıya ihtiyacım vardı "1" adet, indirimdeyken alayım dedim, bulamadım. Neyse sağlık olsun.

    80 çift alan bir arkadaş var, ona mesaj atıp tezgahı nerede açtığın öğren. belki spor ayakkabıyı ucuza verir

    Valla 80 çift alan biri varsa ve bana gelip 5 liraya veririm dese inanın suratına bakmam. Gerçekten şaka gibi ya. Hayır diğer ayakkabılarım soğuk havalar için 1 aydır da sağolsun hava hiç soğumadı, 1 aydır aynı ayakkabıyla gezmekten rezil oldum resmen. İstanbul'a dönünce alayım demiştim de havalar soğumuyor diye, burada görünce en azından 1 tane alayım demiştim ama çoktan sömürülmüş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^Teacher^

    Site kilitleniyor çok yoğunluk var demek ki.
    Gaza gelip iki adet aldım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/caesar-orraca-siyah-deri-sneaker-erkek/productDetails.aspx?productId=zdca743sh51wjo&categoryId=60000126&SKU=ZD743SH51WJO232687#Gorseller
    Anlamadığım bu ayakkabı siyah mı yeşil mi ?

    Siyah boq bocekleri var ya isikta yesil olur ya onun rengi gibi birsey sanki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smd

    quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: smd

    Kusura bakmayın da milletimiz gerçekten boş mezar tabirine cuk diye oturuyor. Daha konu açılalı kaç saat olmuş adamakıllı 1 tane bile ayakkabı kalmamış. Spor ayakkabıya ihtiyacım vardı "1" adet, indirimdeyken alayım dedim, bulamadım. Neyse sağlık olsun.

    80 çift alan bir arkadaş var, ona mesaj atıp tezgahı nerede açtığın öğren. belki spor ayakkabıyı ucuza verir

    Valla 80 çift alan biri varsa ve bana gelip 5 liraya veririm dese inanın suratına bakmam. Gerçekten şaka gibi ya. Hayır diğer ayakkabılarım soğuk havalar için 1 aydır da sağolsun hava hiç soğumadı, 1 aydır aynı ayakkabıyla gezmekten rezil oldum resmen. İstanbul'a dönünce alayım demiştim de havalar soğumuyor diye, burada görünce en azından 1 tane alayım demiştim ama çoktan sömürülmüş.

    arkadaşlar neden kızıyorsunuz/bozuluyorsunuz ki at binenin kılıç kuşananın.. adam 80 tanede alır 800 tanede, ister giyer ister satar ister ticaretini yapar.. bir kişi bir tane alacak diye kuralmı var..




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.