Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gavur diye beğenmedikleri Çinli bunlardan bin kere daha dürüst bin kere daha insan bin kere daha ahlaklı.
    Böyle konulara sürekli olarak yazıyorum. aliexpressten arabanın anahtarı için kumanda kabı aldım. Anahtar yönünü yanlış göndermiş satıcı. Tek fotoğraf çekip disput açtım herifler paramı iade etti. Anahtar da sende kalsın gönderme dediler. Hepi topu 30 liralık ürün için bu bahsettiğim olay. Bizde de nasıl düdükleriz peşindeler. Tüm sanal mağazalar tüketicinin değil satıcının yanında yer alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    az bile yapmış. akape sayesinde yok olan adaleti insanlar artık kendileri sağlıyorlar. Evet ülke artık bu hale geldi ister beğen ister beğenme.
  • Hepsiburada'nın kriz yaşatmadığı adam kaldımı memlekette

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gittigidiyor aralarında en müşteri odaklı olanı.Nerden biliyorum: bu sitelerde satış yapanların kendi aralarında konuşmalarından okudum.

• Hepsiburadadan kendi ürünleri hariç hiçbirşey almayın

• xreaLy kullanıcısına yanıt
    Muhterem bunu yapan adam pis adamdır değmez gidipte bulaşmaya.en iyisi thh sonra avukat .

• vatandaşın hakkını yiyen sapınıda yesin. Öte dünyada değil bu dünyada çeksin acısını.

• hepsiburada dan kesinlikle alışveriş yapmayın sonra üzülürsünüz

• Öncelikle konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun diyorum, umarım konu istediği çözülür ama çektiği sıkıntı yanına kar kalacak ne yazık ki..

Ben artık kedi maması-kumu dışında internetten alışveriş etmeyi çoktan kestim.

Geçende cep telefonumu yenilerken, Hepsiburada'da 200 TL ucuz olmasına rağmen gittim mağazadan aldım, hiç olmazsa telefon kutusu gözümün önünde açıldı, ön kurulum yapılıp hem ölü piksel hem de genel kontroller yapılarak teslim edildi.

Tekrar geçmiş olsun..

Note: Konu sahibi mağdur arkadaşım, keşke yazını paragraflara ayırsaydın, okurken kör olma tehlikesi atlatıyor insan
  • Satıcısı bizzat hepsiburada olan kamera aldım.
    Almaz olaydım paramla rezil oldum resmen

• vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    hikaye anlatmayı bırakta garanti nedir, müşteri memnuniyeti nedir onu göster.. sikayetvar.com gir de savunduğun firmanın şikayetlerini çöz

• ø kullanıcısına yanıt
    bende de kargo geri gitmişti. sonra bir baktım para iadesi olmuş. birbirlerinden haberi olmadığını söyleyebilirim. ayrıca çok gelişmiş bir firma olmadığı kanaatindeyim. halbuki elle sayılı kaç firma var ki zaten.
  • vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl yazı eyyy eyyyy eyyy .. saçma sapan yazicagina iki foto bişey ekleseydin aradaki farkı falan gosterseydin eyyyyy eyyy .

Allahım ya ne tipler var. Doğru düzgün ifade et kendini önce.

• Meksika gibi kolombiya gibi 3 dünya ülkelerinde bu tip durumlar sık sık olur,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 benzer sorunlar yaşamıştım çözemedim. Yurtdışından sayısız ürünler getirdim bazı ufak tefek problemler yaşadım adamlar çinden çözdü ama ben bizim esnafımız kadar üçkağıtçı düzenbaz sahtekarın görmedim. Arkadaşlar almayın aldırmayın. Zaten kanun nizam yok memlekette. Bu şekilde ticaret nasıl gelişsin. Herkes haksız kazanç peşinde.

• Hepsini geç esnaflığa sığmayan insanlık dışı hareketler yapmışlar 3 kuruş için de, araba harbiden dandik. Ben de aldım 1 seneye yaklaştı 2. 3. Çocuğu bırak, bizim kızı büyüteceğinden emin değilim son sedece dandik puseti de dandik kendi de dandik 1000 liram boşa gitti.

Şimdi akıllandım ama gidip görmeden netten bişey almıyorum yada bekliyorum indirimi sabit mağazadan alıyorum şimdi oto koltuğu Lazım mesela modeli vs belirledik gibi gidip ebebek te denedik bugün iyi bir indirim yakalarsam alacağım direk.

Bu tip firmalarda muhatap bulmak zor çünkü gidip dükka. Açıyorlar her satış sitesinde cukkasına bakıyor sen yada memnuniyetin umrunda değil, kötü yorum yapsan da siliyor yada yayınlamıyorlar.

Gavur avrupada olsa Müslüman ülkenden daha fazla korurlardı senin haklarını, memleketimin her köşesi dolandırıcı yavşak çıkarcı menfaatçi üçkağıtçı karaktersiz dolu, parayı düşürdüm sayın canınızı sıkmayın bundan sonra artık.

Herkese hayırlı bayramlar

• Konu sahibi gibi mizmiz ve pimpirikli tiplerin hayatlari hep boyle veryansin ederek geciyor. Boyle aglak ve kil tiplerden uzak durun! Okuyunca resmen icimin darlandigini hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 11 Ağustos 2019; 2:40:38 >
  • helal olsun okurken zevke geldim
    Python hocam yargi dağıtıyor!1!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.