Şimdi Ara

Hepsiburada Aracılığı İle Dolandırıldım. Yanlış Duymadınız Okuyun Sizinde Başınıza Gelmesin!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
63.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
329 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11, Hepsiburada, GittiGidiyor vs. vs. Bunlar kurumsal firmalar. Kurumsal hallerinde bu kadar uğraştırıyorlar son tüketiciyi.

Bu memlekette alış verişte herşey tüketici aleyhine. Bütün sistem zaten geliri az olan tüketiciyi değil satıcıyı korumak üzerine. Bu dahi gelir eşitsizliğine bir yerlerden sebep oluyor.

ACİL ÇOK ACİL !!! Tüketiciye hak ettiği değeri veren, kötü niyetli tüketiciyi ayıran, iade, kusurlu mal vb. Kesinlikle uğraşmaya gerek olmayacak şekilde tüketici haklarının çerçevesini çizen bir yönetmeliğe ihtiyaç var.

THH'ye çok güvenmeyin. Ben servise gönderdiğim bilgisayarımı taşıma esnasında kıran kargo firmasını şikayet edince senin kırıp içine koymadiğıni ne bilelim diyen andavalların çalıştığı bir yer ne de olsa...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da hb harici satıcıdan ürün almak aptallıktır. Demedi demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobHughes

Bizim komşumuz internetten sipariş vermişti, aldığı herifler dolandırıcıydı. O sitede ki ayakkabı yerine bildiğiniz bot göndermişlerdi. Bizim ki tam bir manyak. Sen misin paramı vermeyen demiş. Para iadesi alamayınca adreslerine iki tane mermi göndermişti. Altına da "oraya gelmem iki saat, jarjörü boşaltmam on saniye" diye yazı yazmıştı. Altına iban numarasını yazdı, adamlar 200 lira yerine 300 lira göndermişlerdi. Biliyorum yazdığım hoş olay değil ama adamlarla böyle muhattap olmak gerekiyor. Çünkü bunlar anca şiddetten anlarlar.
    Ziyaaaaaaaaaa
  • Yanlis anlamayin da burada adamlarin bir sucu yok. O aldiginiz bebek arabasinin pusetli ve pusetsiz modelleri var arada 300 liraya yakin fark var. Ucuz olan pusetsiz modeli alip puseti yok bunun diye iade talep etmekte nedir. Ama tabi bir iade hakkiniz var ürünü begenmemis olabilirsiniz. İade talebinize karsilik 100 lira ucret talep etmeleri cok ayip olmus. Tabi sizinde bu arada pusetsiz modeli pusetsiz diye thh vs heryere sikayet etmenizde abarti olmus.

Yakin zamanda bende bebek arabasi aldim. Norfolkun uorumlari iyi degildi. Kanz cameron gold aldim 950 liraya icinde puaet de var onu oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada gibi büyük bir firmaya yakışmamış şaşırdım. Bende sürekli alışveriş yapıyorum inşallah benimde başıma böyle bişey gelmez. Çok geçmiş olsun hocam. Hakkınızı sonuna kadar arayın!!!

• Alex27i A kullanıcısına yanıt
    ey alexi bu sıkayetı yazan yalan yazan karar cıktıgında da şakşakcılık yapan senın gıbı arkadaslar ne duruma düşer bılemem.senin gibi neyın ne oldugunu bılmeden yarıgısız ınfaz yapan sırf camur at izi kalsın zihnıyetındekı adamlar harward bıtırse ne fayda.

senın okudugun okulda öğretmemişler sanırım ,kültür erken eğitim cahilliği alır eşek lik baki kalır.bana ogrettıler.

sana şu sevıyenden yzsam ınan cahil olurdum aptal olurdum.ozmn da dısardan bakanlar ikimiz arasındakı farkı alnlamazlardı.
    senini gibi aydın ınsanlar oldukça bu ülke çok ıyı yerlere gelır...sanma sakın.

lafın varsa bana sor .adamın anlattıklarına ınandın da benım yazdıgım o kadar olayda yalan olan yada ınamadıgın ne vardı.sırf tıcaret yapıyoruz dıye mı.

o buyuk sıteler olmasa ıhtıyacın olanı nereden alacaksın sayın harward mezunu.hayatın boyunca topluma ne faydan oldu.

topluma faydası olan kişide kibir olurmu.naptın ..acıktan mı okudun.hasbel kadar bır dıploman mı oldu.

karsındakı adama bırsey soyleyecegınde onun kım olduguna bak.ne iş yaptıgına nasıl yaptıgına bak.sonrada gercekten de ama gercekten de sevıyen ondan ıyı olduguna ınanıyorsa soyle bırseyler .bende senı bırsey sanayım.

soyleyecegı sözü olan sorunu olana karışır ona soyler.size mı kalır buradan yazmak.hadı forum sitesi,yazdın.ne bılıyorsun neyın ne oldugunu.

senıngıbı harwardlılar ınsanlara buradan hakaret edıp küfür etsınler dıyemi kuruldu burası.

senın adı A. olan bu kişinin bu ürünü aldığı fırmaya baktınmı kımdır nedır dıye.

senın orta terk dedıgın adam bunları yapıpda sen harward bıtırıpde nerelerdesın ..söyleme sakın.ben anladım ne iş yaptığını.

• kule_genclik kullanıcısına yanıt
    ey rüşvetle rutbe alan zat.okusana yazıyı.ey gün görmüş yurdumun aydın insanı.bu ismi A. olan gıbı ne resım ne de belge koyamadıgımı yazdım görmedınmı .okumadınmı.kişisel ver.korunması kanunu geregınce dıye kooocaman yazdım.bu zatı muhtereme THH dısında davaacıldı dıey rutbelı kardesişim sen olkumadınmı bu adamın ısmını bıle yazamayıp da ismi A.. bey dıye yazabılsdıgımı

zormu kardesım adamın yazdıgını okuyupda ıftıra edılenı anlamaya calısmak.
  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt
    ey yuzbasım sen rutbe takmak ıcın mesaj yazmayı bırakda bıraz da olayı anla ıstersen.senın çinli dedıgın adam sana jest mı yaptı sanıyorsun.ya sizde burada yorum yazıyorsunuz ya.helal.senın 30 lıra dedıgın urunun adama malıyetı 4 lıra.ürünün sana gelırken kargosu para.hooop ürün sana geldı 30 lıra.

sen bu urunu adam akrgo ıle yollayacaksın .çinliye 4 lıra malıyetı olan ürün için ,,sen ıade edersen 25 tl para odeyecek.

sende çinli jest yaptı sana.

burada A. oaln bu zat sızın hocammm,mesltasım dıye yere göğe sığdıramadıgınız zat ne yaptı bılıyormuusnuz.399 tl oaln urunu 300 almak ııcn ıade talebı actı.gonderdık.söktugu ürüne ben sökmedım boyle geldı dedi yuzune vurmadan aldık .tekrar göderdık.senim 30 tl dedıgın işlem ıcın bız 100 tl ındırım .bunuda zorla yaptırdı.110 tl de kargo .
    simdi sorarım sana sayın yuzbaşım.nerede çinli.

o yuzden bırısıne bırsey soylerken emın olmak lazım.diyorum ya.bu iş bıttıgınde bana okadar hakaret edıp küfür edenler ne yapacak.

• gavur memlekete ozenıp musluman olduguna ınanan adı Chris Brown olan zat.ısmını yaz ıstersen once bızden urun aldınmı almadınmı ona bakalım.sorun yasadınmı yasamadınmı ona bakalım.hee.bunlar olmussada .hatamız olmuş dıyıp senden özür dıleyelım.

sende büyük adamsan,koca haber editörü olmussun,benim özrümede cevap verirsin dimi.ama sen HABER EDİTÖRİ olmuşşun sadece.buradakı herkes gıbı neyın ne oldugunu bılmeden emın olmadan gözünle görmeden ,haklı haksız bakmadan yazılar yazan karalamalar yapan küçük bir ....adam yazamadım kusura bakma.

hee bırde o yazdıgın hakaretler var ya.ben onları yazamam.buradan yazamamda telefon dada söyleyemem.çünkü müşterimizmişsin.yok ama ısım yazmaz sıparıs nosunu vermez ısen .dılersen benım sesımı duy.bunları bırde bana soyle olurmu sayın müsluman mahallesınde salyangoz satan zat
  • emınım kı bunu benım lehıme soylemedın.ama sana katılıyorum beyfendı.siz bu zatı tanısaydınız keşke.ben yazdıgım yazının sonunda ekledım.boyle bır ınsanı tanımak bizim işletme için buyuk bır sınav ve tecrube.
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    sen yüreği buyuk olan ınsan.sen mafyalıga özenen ,ulu ,yüce heybetli insan.senin gibi yüce ınsanlar konuşmazlar.yaparlar.
    ben bu adama ürün sattım.satın aldıktan sonra ,yanlıs almışım ana kucagınıda ıstıyorum dedı.ne kadar .399 tl dedım.ama aradakı fark 300 dediii.bnde o urunde kargo odemıyorsunuz bunda oduyorsunuz dedım.oda 300 vermezsen ıade ederım dedı ve oylede yaptı.

dıger kısımlara bakmadıgın belli.sen hangı kapısından bahsedıyorsun.399 tl lık ürünü zorla tehdıtle 300 adlı.söküp yırttıgı parcaya ben yırtmadım dedı.hepsıne eyvallah cekıp ,senın YARIM KILO DEDGIN BAKLAVADAN BEN BU ZAATA BIR TEPSI GOTURDUM.

bu kişiye buradan bırtek şey sordum.İNANDIGIN DEGERLER SEREFIN VE NAMUSUN ÜZERİNE YEMIN EDERMISIN DEDIM.BU BIZDEN ZORLA ISTEDIGIN IKINCI URUN SANA SÖKÜK GELDİ DIYE.
    ben acıkcası oyle olmadıgı halde bıle evet dıyecek sandım.yanı sökük geldı dıyecek sandım bu kadar yazdıkalrından dolayı.ama açıkcası yanıldım.

evet geldi diyemedi.dıyemez.

son olarak

ey şerefli onurlı ınsan,neyın ne oldugunu bılmeden yazma ıstersen.bu topragın altına ellerımle koyduğum ınsanlara bulaşma ıstersen.benim babam vardı.senin baban oldumu hiç

• vicdan1 V kullanıcısına yanıt
    He gulum he . Git baska kapida agla zibar napiyorsan yap . Guzelcene basindan geceni aciklamis yazmis musterin . Sen burda vicdan diye hesap alip biseyleri degistirebilecegini saniyorsun ama yemezler .
    Olayi birde sen anlat dayanaklarinla birlikte o zaman karar verelim kim hakli kim haksiz . Su an kendini acindirarak kendini dogru gostermeye calisiyorsun en azindan ben boyle goruyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 11 Ağustos 2019; 22:59:25 >
  • frzstate kullanıcısına yanıt
    sayın frzstate
    norfolk suan turkıyede en cok satan bebek arabsı.25000 satan araba ıcınde 7 sıkayet ve 5 tanesı aynı kısıden.ve bunlarada kendı sıgındıkları yasaya bız sıgındıgımzı zamanda bunlar oluyor.

alıcı yasaya sıgınmak ıstedıgınde sorun yok da ben sıgınmak ıstedıgımde neden sorun oluyor.

yasa bellı .urune zarar verırsen odersın.kullanıp ıade edersen ıkıncı el olur aradakı farkı odersın.kolısıne zarar verır ve sıfır olarak satılmasına manı durum olursa yıne odersın.
    bu kısıden de herseyde yalan yazdıgı gıbı 100 tl ııstenmedı.70 tl ıstendı.ben senın zarar verduıgın kolıyı temın etmek zorundamıyım .urun devasa kolı.ıthal urun.
    öyle olsa senın sıgındaıgın yasa .KOLISINE ZARAR VERIRSEN BUNU ODERSIN DIYE yazarmı.

tafıge cıkıyorsan kurallara uyacaksın.kırmızı ısıkta gecmeyecek kemerını takacaksın.bunlar nıye var zarar gorme dıye.

urun sana geldıgınde acıp bakacaksın.bunu artık herkes bılıyor 3 dkaka kargolarun yasal zorunlulugu var.

bu puanlara bu kadar yorumlara sahıp fırma bılerek hasarlı yollarmı.

sadece şunu belırteyım buradan cok hakaret kufurler edıldı.

bıraz oncede bırızı atalarıma aıleme ve babama.ve ben bılıyorum kı bunlar ucuz korkak şakşakcılık yapan ınsancıkların işidir.ama bunlarzoruma gıdıyorda bundan daha cok zoruma gıden bunları boyle bır adam yuzundan işitmek.

öyle olsa senın sıgındaıgın yasa .KOLISINE ZARAR VERIRSEN BUNU ODERSIN DIYE yazarmı.

• frzstate kullanıcısına yanıt
    sayın frzstate
    norfolk suan turkıyede en cok satan bebek arabsı.25000 satan araba ıcınde 7 sıkayet ve 5 tanesı aynı kısıden.ve bunlarada kendı sıgındıkları yasaya bız sıgındıgımzı zamanda bunlar oluyor.

alıcı yasaya sıgınmak ıstedıgınde sorun yok da ben sıgınmak ıstedıgımde neden sorun oluyor.

yasa bellı .urune zarar verırsen odersın.kullanıp ıade edersen ıkıncı el olur aradakı farkı odersın.kolısıne zarar verır ve sıfır olarak satılmasına manı durum olursa yıne odersın.
    bu kısıden de herseyde yalan yazdıgı gıbı 100 tl ııstenmedı.70 tl ıstendı.ben senın zarar verduıgın kolıyı temın etmek zorundamıyım .urun devasa kolı.ıthal urun.

tafıge cıkıyorsan kurallara uyacaksın.kırmızı ısıkta gecmeyecek kemerını takacaksın.bunlar nıye var zarar gorme dıye.

urun sana geldıgınde acıp bakacaksın.bunu artık herkes bılıyor 3 dkaka kargolarun yasal zorunlulugu var.

bu puanlara bu kadar yorumlara sahıp fırma bılerek hasarlı yollarmı.

sadece şunu belırteyım buradan cok hakaret kufurler edıldı.

bıraz oncede bırızı atalarıma aıleme ve babama.ve ben bılıyorum kı bunlar ucuz korkak şakşakcılık yapan ınsancıkların işidir.ama bunlarzoruma gıdıyorda bundan daha cok zoruma gıden bunları boyle bır adam yuzundan işitmek.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    sayın Th3M4NIMAL
    bunlar ugrastırmıyor aksıne.
    burada bu kadar kufur hakaret işipte bırde yıne hakkanıyetlı yazı yazan arakadaslarıma acızane hayatının 7 senesını ıntertten kazanan ve bunun ıcın cok emek veren ,yazdıgı yazıların bırtanesınde kurumsallıgın K sı olamyıp buyuk bır sıtede calısıp hak kı hukukı bılen bırısı olarak,bır senedır bunlarla ugrasıyoruz.1 sene once sahsen basvurup emsal karar cıkardıgım bır karar var.yaklasık 8 aydırda 6502 sayılı yasa ıcın .

yasa dıyorkı .urunu ac bak kontrol et.ımza atarsamn mesulıyet sana aıt.
    adam akulu arabayı nasıl 3 dakıka (KARGO BUKADAR BEKLER yasal olarak ) kuracak sarj edecek ,altına ustune bakacak.mumkun degıl.ama yasa boyle.sonra tuketıcı urun aldıktan bır saat yada bırgun sonra yada 14 gun sonra bunun altı kırık dedı.
    ya Allah aşkına bunu kım kırdı nasıl bılebılırız.ben dıyemem kı gözümle gormeden musterı kırdı dıye.ama adam soyluyor .bana gondermıs oldugu urun kırıkmıs dıye.

ben soyleyemezken sen nasıl soyluyorsun.nerden bıleyım arabadan mı dustu asansorden mı dustu.cocugun mu vurdu.

bunlar ıcın ugrasıyoruz ıste tuketıclerı ve kendımız nasıl koruruz dıye .daha kapsamlı olması ıcın.bunun basınıda bız cekıyoruz.

ancak şunu unutmamk lazım.burada yasalardan daha cok esas olan bır tek konu var.bu yuzden de kullanıc adını o sekılde yazdım.VİCDAN.

• eroll E kullanıcısına yanıt
    eyyy rutbelı erol bey .ınsanlara bu kadar konudan uzak dıye yazılar yazıp,da kendını farklı yere koymana şaşırdım dıyemeyecegım.

hırsız adamın evınden tv yı almıs paraları almıs .kacarken adam uaynıp hırsızı fark edınce ,düşmüş peşine.hırsız bıcak cekıncede ,bizim adam atlayıp ustune elındekınıde almıs birgüzelde dövmüş.eşyalşarını almıs.sonrasında da hırsız ağazı cıktıgı kadr bagırmaya başlamıs benı soyuyorlar gasp edıyorlar dıye.

senın anlayacagın sen daha ne isnı A. olan kişinin yazduıgını okumussun nede benım yazdıgım cevabı.ne kadar olaya yakınmışsın .

erol bey bu kişiye hak verıp yazı yazarkende keşke benım yazdıgımıda okusaydın.keşke bu zatın soyledıklerıne adın ın erol oldugu kadar emın olsaydın.

bu adam sozde şıkayetını gerı cektı .nıye dıye HICKIMSE NEDEN SORMUYOR.

tekrar yazayım savunmak,adalatleı merhametlı olmak vıcdanlı olmak zor bu hayatta.bu kadar yazıdan bunu anladım.

keşke biriside ya ben bu fırmaya baktım.bu fırma en buyuk ınternet deposu .magaza puanından tutunda yorumlara kadar tıcarı ahlaka kadar hepsı 100 dese.

hatamız oldugunda duzletmek ıcın ne kadar ugrastıgımız bılsenız.duzeltemedıklerımızın coguda neden bılıyormusunzu sevgılı arkadaslar.yorum yapan kişiler ısmını gızledıklerı ıcın.bunların ıcınde rakıp olan yada farklı dusunceye sahıp kısıler de var.

bu olayda da boyledır.bu kişi kendı söküp yerttıgı urunun tum masrfaları tarafımzıdan odendıgı halde ,bana neden bır tane daha sıfır yollamadınız dedı.konu budur..

yollanmaz yollamam.yuzume baka baka yalan soyleyen bırısıne yollamam.

• Dostum bunu okuyabilirsem bu hayatta epey bi zorluğa göğüs gerebilirmişim gibi geliyor.

Bir hırsla yazmış olabilirsin ama iki gün sonra insan bi çeki düzen verir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Ağustos 2019; 22:2:17 >
  • PUSETSİZ BEBEK ARABASI FİYATI: 899 TL
    PUSETLİ BEBEK ARABASI FİYATI: 1199 TL

Pişkinliğinde bu kadarı utanmazlığa bak yalan söylemek senin sanatın olmuş. 329 lira istediğin puset (YİNE KAYITLARI VAR MERAK ETME) ürüne yayındaki pusetli ile pusetsiz araasındaki farkın 300 lira olduğunu belirtmem üzerine 300 liraya gönderebileceğini belirten sensin utanmaz mısın sen doğruları söylesene;

SANA PUSETLİ BEBEK ARABASI İÇİN 1200 LİRA PARA ÖDEDİK. PUSETLİ BEBEK ARABASININ FİYATI DA BUUUU! NE ÖDEYECEKTİK! ÇAKALLIĞA GEREK YOK DÜRÜST OL!

Bu tavırdaki bir satıcının sizce ürünü müşterinin yırttığını düşündüğü puseti tamir eder gönderir mi? Kargodan aldığı gün iade isteğinde bulunan bir müşteri zaten puseti keyfi yırtar macera olsun diyede iade isteğinde bulunur demi. Yaww söylediğiniz akıl mantık alır bir şey mi?

Herkese bir laf yetiştiriyor yalan dolan beyanda bulunuyorsun. Kutusunu hasarsız kargoya teslim ettiğim sana resmini çekerek kargolamadan önce gönderdiğim paket sana resimdeki gibi gelmediyse ne yapacaksın??? Kargoya rapor tutturacaksın diyeceksin ki bu kargo teslim edilirken ki fotoları elimde bu hale gelmişse kargo hasarından dolayı RAPOR TUTUN. Tutturmazsan sağlam teslim ettiğim kutunun bedelini BEN ÖDEYECEK DEĞİLİM.

İŞİNİZE GELİNCE KARGOYA RAPOR TUTTURUN DERSİNİZ. BİZ HAKKIMIZ OLANI ARAYINCA BÖYLE ÇAMURA YATARSINIZ. KARGODA BOZULAN KUTUNUN ÜCRETİNİ BEN ÖDEYECEK DEĞİLİM. KUTUDA KARGODA HEPSİ AYAK İADE ALMAMAK İÇİN BAHANE ÜSTÜNE BAHANE…

SONRADA KALKACAK YIRTIK PUSETİ DİKİP GÖNDERECEKSİN. ÇAKALLIĞA GEREK YOK DÜRÜST OL! ŞİMDİ BURDA İŞ KAYGISIYLA YALANLARI SIRALIYORSUN. NE OLDU FIRÇAYI YEDİN MÜŞTERİYE BİR KUTU İÇİN 70TL ÜCRET İSTEDİĞİN ORTAYA ÇIKTI HERKESE SALDIRIYA GEÇTİN DEMİ…

Bak nasıl hatasız ürün gönderdiğinde teslim aldık. Sende VİCDAN olsa hasarsız teslim ettiğim kargoda bozulan adi kutu için benden 70 tl istemez KARGOYA HASARLI GETİRDİĞİ İÇİN RAPOR TUTTURUR İADEYİ KABUL EDERDİN.

BEN BU SATICIYA MAĞAZA PUANI OLARAK SİZCE NE VERİRİM SIFIR VEREMEDİM. NİYE SÜRESİNİ GEÇİRMİŞİM DİYE… NEYİN SÜRESİ BIRAKSANA…
    BU SATICI İLE YAPTIĞIM ALIŞVERİŞE İKİ DEFA YORUM YAZDIĞIM HALDE YAYINLANMADI ŞİMDİ MAGAZA PUANINDAN BAHSEDİYOR. TÜKETİCİNİN TÜM YORUMLARINI YAYINLAYIN BAKALIM KAÇ PUAN ALIYORSUNUZ…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper0657 -- 11 Ağustos 2019; 22:12:48 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.