Şimdi Ara

HEPSİBURADA ANKER KULAKLIK 249 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane kulaklık yine uygun fiyata. En dusuk 199 görmüştü. Harika ses ve bass. 249 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne bos yaptin be arkadas. 200 TL'lik kulaklik icin yaptigin sacma yoruma bak... Pek cok iyi denebilecek kulaklik kullandim kablolu ve kablosuz, ama hic birisinden Bose QuietComfort 35 II' dan aldigim performansi almadim, yapan yapiyor haci. Profesyonel kulaklik diye diye 200 TL'lik kulakligi elestirmenin mantigi yok. Hava yapma.
  • Bu kulaklığı alalı sanırım 4 ay oldu, iki defa şarj ettim. 200 lira indirimindeyken almıştım. Denildiği gibi 60 saate yakın bataryası gidiyor. Bass kalitesi oldukça iyi. Sadece yarım saniyeden daha az bir gecikme yapıyor. Video izlerken çok farkedilmiyor fakat oyun oynayanlar için çok küçük bir ses gecikmesi farkediliyor. Pubg oynarken kulaklık kablosu elime takılıyor diye almıştım. Sadece bataryası için bile tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablolu bir kulaklıktan alacağınız performansı hiçbir zaman kablosuz bir kulaklıktan alamazsınız. belki yakın bir performans alabilirsiniz ama profesyonel kullanım için kablolu kulaklık şarttır. gerçi demet akalın müziğinin milyon dinlendiği memlekette ne diyorsam,ucuz olanı alın anam
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklığı alanların çoğu zaten profesyonel müzik ile uğraşan insanlar değil :)

• RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa aldık aux desteği de var hocam kablolu da olabiliyor

Daha profesyonel isteyen zaten bu fiyatlarda takılmaz

• kulagı içine mi alıyor yoksa bu dr bee gibi üstten mi basıyor acaba ?
  • Kulaklığım var diye geçen indirimde almamıştım bozulduğu için bu sefer aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür kulaklıklar. Kulakiçi kulaklığa göre daha mı dayanıklı acaba?
    Bende jbl bt 110 vardı tam 1 sonun da bozuldu.
    Sağ kulaklık ve Mikrofon çalışmaz oldu. Bende garantiye gönderdim. Geçici olarak şimdilik A101 den piranha - 2203 aldım. Sesi iyi çıkıyor ama kalite bozuyor tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata efsane

• Bu tip kulaklıklarla değilde küçük kulak içi kulaklıklarda kaç saate kadar film veya müzik dinlenebiliyor şarj etmeden,yani kutusuna filan koymadan? Genelde maksimum 4 saat filan yazıyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 25 Şubat 2020; 21:41:52 >
  • Arkadaşlar kulaklık çok güzel sesi dehşet, lakin kafada çok kaba duruyor. Daha çok pc kulaklığı gibi

• e öyle zaten.
  • Burak Şolt inceleme videosu
    Donanım Haberyoutube
    199TL'ye bas mucizesi almak "Anker Soundcore Life Q10 incelemesi"
    https://www.youtube.com/watch?v=DkLO5vCaGLI&feature=youtu.be

• serden kullanıcısına yanıt
    JBL Bt 110 kulak içi kulaklık Tam 6 saat gidiyordu.

• dolar 5.95 den 6.15 e çıktı. Böyle olunca 199 lirayı tekrar görme ihtimali zorlaştı, belki artık hayal.. 250 lira da bana boşa masraf olarak geliyor. Almak da isterdim ama 100 liralık tws kulak içi kulağımla idare edip paramı cebimde tutsam daha iyi.

• Bence çok güzel kulaklık. Aux seçeneği de var zaten. Pc de aktif olarak kullanıyorum düşünen varsa her türlü değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

kablolu bir kulaklıktan alacağınız performansı hiçbir zaman kablosuz bir kulaklıktan alamazsınız. belki yakın bir performans alabilirsiniz ama profesyonel kullanım için kablolu kulaklık şarttır. gerçi demet akalın müziğinin milyon dinlendiği memlekette ne diyorsam,ucuz olanı alın anam
    Ne bos yaptin be arkadas. 200 TL'lik kulaklik icin yaptigin sacma yoruma bak... Pek cok iyi denebilecek kulaklik kullandim kablolu ve kablosuz, ama hic birisinden Bose QuietComfort 35 II' dan aldigim performansi almadim, yapan yapiyor haci. Profesyonel kulaklik diye diye 200 TL'lik kulakligi elestirmenin mantigi yok. Hava yapma.
  • 250 liraya kalitesi inanılmaz güzel, şarjı da uzun gidiyor.

• Xbox a kablosuz bağlanabilir mi acaba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.