Şimdi Ara

Hepsiburada aldığım ürünlerin gönderimini 1 ay sonrasına verdi. Nasıl çözebiliriz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 29 NİSAN Pazar günü aşağıdaki üründen 2 tane sipariş ettim:

Şimdi siparişlerim kısmına girdiğimde ürünün tahmini kargoya verilme tarihi 24 MAYIS olarak görünüyor. Kimse yanlış anlamasın da bu nası rezalettir?

Adamlar elinde olmayan kıçı kırık yıkama kapsülünü ne hakla neredeyse sipariş tarihinden 1 ay sonrasına teslimat tarihi verebiliyor?

Her neyse ev ihtiyacı bu, ay sonunu bekleyemem. Paramı en kısa şekilde nasıl geri alabilirim?

Hepsiburada aldığım ürünlerin gönderimini 1 ay sonrasına verdi. Nasıl çözebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 2 Mayıs 2018; 20:54:24 >

• siparis iptalinr basınca ne diyor
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claxie -- 2 Mayıs 2018; 21:11:56 >
  • hepsiburadayı zerre sevmem de burada sen almadan 24 mayısta gönderileceği alt kısımda zaten yazıyordu. görmeden aldıysan iptal edersin diğer türlü zaten süreyi kabul etmişsin.

hızlı gönderi olan ürünü alsan sonra tarihi bu şekilde değiştirseler sen haklısın derdim de şuanda haksız olan sensin.
  • Ara Müşteri Hiz. İptal iste. Aynı ürünü bende alacaktım kargo tarihini görünce vazgeçtim. Gittim GG'den kuponla aynı fiyata aldım. Yarın Teslim edilecek.
    https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/fairy-hepsi-bir-arada-bulasik-makinesi-deterjani-kapsulu-limon-240-li-320156260
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.