Şimdi Ara

HEPSİBURADA 200 e 30, 400 e 80 TL HEDİYE ÇEKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde worldcard kampanyası olsaymış tadından yenmezmiş..
  • Yine mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Yine mi

bamya
  • Hepsiburada.com'dan uzak durun.

NOKTA
  • Çek verecekse bütün versin arkadaş. Hep aynı terane.
  • Siparişi verirken ,tesliminin gelecek sene olabileceğini gözönünde bulundurun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben onu bunu bilmem 1-15 aralık ideos x5 alıp kazandıgımız cekleri versin öncede sonrada 1-15 ocak arasında var başka ne istenirki..
  • kaybettikleri müşterileri, hediye çeki kampanyalarıyla kazanmaya çalışıyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuandan itibaren geçerli olur değil mi bu çek tarih 1 aralık oldu. Ana sayfada henüz kampanya bilgisini göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 1 Aralık 2011; 0:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

kaybettikleri müşterileri, hediye çeki kampanyalarıyla kazanmaya çalışıyorlar..

ama daha da kaybediyolar, çöp almam dicem de çok iddialıu bi laf olacak.

aşırı yugun bir fiyata satmadıkları sürece hiç bişey almam daha ordan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Şuandan itibaren geçerli olur değil mi bu çek tarih 1 aralık oldu. Ana sayfada henüz kampanya bilgisini göremedim.

Biraz daha sabredin bence, hiç yoktan anasayfaya düşsün kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

kaybettikleri müşterileri, hediye çeki kampanyalarıyla kazanmaya çalışıyorlar..

hepsi burdamı aman uzak dursun 2 haftalık hızlı gonderi cevap alamadıgım iade telapleri gelen yampirik urunler...pahalı alırım ama saglam olur...
  • 210liralık monitörü 10gündür Aralıkta çek kampanyası olur diye satın almıyordum harika oldu bu haber.

Zaten monitör indirimde ve 210TL yani üstünü tamamlamama da gerek yok, tek seferde 30TL çek gelecek.

İnşallah çeklerde bir sıkıntı olmazda zamanında yatar sabaha sipariş geçeceğim
  • Satış sonrası sorunların çözülmemesini isiyorsanız, ne sorarsanız sorun alakasız yanıtları verebilen müşteri temsilcisi istiyorsanız, kesin alış veriş yapın. Eger baş agrınız yoksa bir ürün alırken 1 kutada agrı kesici alın Teknik servis konusundada harikalar yarattıklarını söyleyebilirim, Huawei u3100 telefonumu 3ay sonra göndermişlerdi süperler kesin bişiler alın ( Bu süreçte para iadesi aradıgım telefon parasından telefonun parasını X2 katladık tabi iptal edemedim yanlışlıkla bir flash disk aldım onla göndermişler telefonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 1 Aralık 2011; 0:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

Hepsiburada.com'dan uzak durun.

NOKTA

imza....
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

210liralık monitörü 10gündür Aralıkta çek kampanyası olur diye satın almıyordum harika oldu bu haber.

Zaten monitör indirimde ve 210TL yani üstünü tamamlamama da gerek yok, tek seferde 30TL çek gelecek.

30 liralık çek 1 aralıkda gelicek yani bugün değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

210liralık monitörü 10gündür Aralıkta çek kampanyası olur diye satın almıyordum harika oldu bu haber.

yok 1ocakta geliyor 30liralık çek ve ocağın 15ine kadar alt limitsiz kullanılıyor.

önemli olan 1-4aralık arasında siparişi vermek ve ben sabaha vereceğim siparişimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

yok 1ocakta geliyor 30liralık çek ve ocağın 15ine kadar alt limitsiz kullanılıyor.

önemli olan 1-4aralık arasında siparişi vermek ve ben sabaha vereceğim siparişimi

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=1608

Bende bundan bahsediyorsun sandım. Benim beklediğim bu .. Telefona sd kart alıcam şu çek yüklensinde..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.