Şimdi Ara

Hepimiz Filistiniz yazanlara bu yazımı armağan ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazı "Hepimiz Filistiniz" gibi naralarda bulunan arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazıyorum.

Arkadaş Filistinliler 1. Dünya Savaşında topraklarını yahudilere satmaya başlayarak şu anki isralilin oluşmasını sağlamışlardır. Yani bir bakıma bu duruma kendilerini bilerek düşürmüşlerdir. Şuan Gazze'de yaşananlarını hiçbirimiz istemiyoruz. Fakat onların bu yaptığı davranıştan sonra(toprak satma olayı) bizim onlara yardım götürmek için kendi askerimizin, sivilimizin ölmesi ne kadar doğru olabilir? Bunu soruyorum. İsrail'i kınayalım, %100 doğru, Türk gemisi yaptıklarını da kınayalım onlar da doğru. Fakat bizi satanlar için neden bizim sivilimiz, askerimiz ölüyor? Bunu ben kendi açımdan sindiremiyorum. Ayrıca bu İsrail'i boykot olayı mallarını almakla değil ÇALIŞMAKLA olur. Biz çalışarak yeni teknoloji üretmeye uğraş vermeliyiz. İsrail mallarını almayalım ama İsrail boykot sadece mallarını tüketmemekle kalmaz. Onları çalışarak yeni teknolojiler üreterek alt etmeye çalışırsak asıl boykota ulaşırız. Yazımı da şu sözle noktalamak istiyorum.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.

Biz gerçek başarıya sadece çalışarak ulaşabiliriz...

Yılın sadece belli dönemlerinde gündemi takip edip israili, abd yi "kınayarak" vatanına
    milletine faydalı,cumhuriyetin yılmaz bekçisi, atatürk gençliği vs. vs.
    etiketlerini boşa çıkarmamış olduğunu sanan nice "Kemalist"e saygılarımı
    sunuyorum.

İlk paragraftaki bilgileri İnkilap Tarihi öğretmenimden edindim.

Yeni bir hipotez sunuyorum gibi

Bu olaylarla Şehitlerimizin acıları bize yok sayılıyor mu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 2 Haziran 2010; 13:17:16 >

• eskiye donelim kimseyle dost olmayalim
  • tamamen katılıyorum ekleyecek birşey bulamadım İnkılap Tarihi öğretmenin benim kafadanmış selamımı söyle ona
  • Sana katılmamak elde değil fakat babalarının dedelerinin yaptığı hatayı neden küçük çocuklar canlarıyla ödesin?
  • Çalışmak? Çalışınca nolacak güçlü olan senin çalışıp emeğinle kazandığın ekmeği elinden alacak. Önce halkın bilinçlenip bu cahillikten kurtulması lazım zincirleri kırması lazım. Gelecek nesile bakınca hiç iç açıcı bi tablo göremiyorum.
  • hergü şehit veriyoruz güneydoğuda. kimsenin umrunda değil. filistin kadar taş düşsün başınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium
    Bu yazı "Hepimiz Filistiniz" gibi naralarda bulunan arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazıyorum.

Arkadaş Filistinliler 1. Dünya Savaşında topraklarını yahudilere satmaya başlayarak şu anki isralilin oluşmasını sağlamışlardır. Yani bir bakıma bu duruma kendilerini bilerek düşürmüşlerdir. Şuan Gazze'de yaşananlarını hiçbirimiz istemiyoruz. Fakat onların bu yaptığı davranıştan sonra(toprak satma olayı) bizim onlara yardım götürmek için kendi askerimizin, sivilimizin ölmesi ne kadar doğru olabilir? Bunu soruyorum. İsrail'i kınayalım, %100 doğru, Türk gemisi yaptıklarını da kınayalım onlar da doğru. Fakat bizi satanlar için neden bizim sivilimiz, askerimiz ölüyor? Bunu ben kendi açımdan sindiremiyorum. Ayrıca bu İsrail'i boykot olayı mallarını almakla değil ÇALIŞMAKLA olur. Biz çalışarak yeni teknoloji üretmeye uğraş vermeliyiz. İsrail mallarını almayalım ama İsrail boykot sadece mallarını tüketmemekle kalmaz. Onları çalışarak yeni teknolojiler üreterek alt etmeye çalışırsak asıl boykota ulaşırız. Yazımı da şu sözle noktalamak istiyorum.

Yılın sadece belli dönemlerinde gündemi takip edip israili, abd yi "kınayarak" vatanına
    sunuyorum.

devrım tarihi hocanın adı ne yaziya katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak bilmiyorum ama bunlar ingilizlerle bir olup osmanlıyı arkadan vurmuş diyorlar hatta bu yüzden allahın gazabına nuğradıklarınıda söyleyenler var, haa bu arada abd ırakta 1,5 milyon masum müslüman kardeşimizin başına bomba yağdırıp öldürdü, çocukların kolları bacakları koptu insanlar cayır cayır yandılar bu olaylar karşısında mevcut hükümet neden filistinlilere yapılan kadar ses çıkarmadı sadece soruyorum??
  • +1 araplarin bizi sirtimizdan vurdugunu hrkes biliyor filmide var arabistanli lawrance
  • adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Bu yazı "Hepimiz Filistiniz" gibi naralarda bulunan arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazıyorum.

sunuyorum.

• Senin inkılap tarihi ogretmenine arı soksun.
    Filistinlilerin İsrail'in oraya yerleşmesinde hiç bir sucu yoktur. Oraya 2. Dünya savası sonrasında ingiltere fransa ve ABD nin aldığı karar doğrultusunda yerleştirilmiş ve devleti kurmuslardir. Filistin Irak Lübnan kendileri bağımsız olmamış ABD ve ingilterenin aldığı karar doğrultusunda kazanmislardir. Filistin'in orayada İsrail devletini kurmuslardir. Gerekli teçhizat askeri yardımlarda ABD tarafından Yahudi bir diplomat tarafından sağlanmıştır.
    Filistinliler topraklarını satsalar bile bir ülke kurulacak kadar olmaz.

Öyle bir söyleminiz varkı Filistin'den toprak alarak devlet kurdular:)
  • milletin dedesinin yaptıklarından ötürü onları sorumlu tutabilirmiyiz.onlar zaten ecdadlarına lanet okuyor ve şimdi çektikleri zulmün işkencenin temelinin o zamanlarda atıldığını. Bu iş vicdan işidir.kimisi yardım elini uzatır kimiside geçmişe bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Senin inkılap tarihi ogretmenine arı soksun.
    Filistinlilerin İsrail'in oraya yerleşmesinde hiç bir sucu yoktur. Oraya 2. Dünya savası sonrasında ingiltere fransa ve ABD nin aldığı karar doğrultusunda yerleştirilmiş ve devleti kurmuslardir. Filistin Irak Lübnan kendileri bağımsız olmamış ABD ve ingilterenin aldığı karar doğrultusunda kazanmislardir. Filistin'in orayada İsrail devletini kurmuslardir. Gerekli teçhizat askeri yardımlarda ABD tarafından Yahudi bir diplomat tarafından sağlanmıştır.
    Filistinliler topraklarını satsalar bile bir ülke kurulacak kadar olmaz.

Öyle bir söyleminiz varkı Filistin'den toprak alarak devlet kurdular:)

• şimdi araplara ne halin varsa gör desek 2 gün sonra bize gelicek sıra ayrılıktan zarar gelir bütün müslümanlar kardeştir
  • zaten filistine gidenlerin hepsi allah'u ekberci yalnış bir şey söylemiyorum sakına yanlış anlamayın ama belli bir örgüt. oraya gidenlerin zaten neredeyse tamamı türk asıllı değil araştırabilirsiniz.ama sonuçda insanlar tabi ve yapılan türk devletine yapılan bir uygulamadır.
  • Benim merak ettiğim şu; bu duyarlı vatandaşlarımız kıbrısta halkımız katledilirken neredeydi, azerilerin kafa derisi yüzülürken neredeydi, yarım asırdır doğu türkistanda 2milyonun üzerinde insan katledilirken neredeydi vb bir çok benzer olay sayabilirim ki bu saydıklarım da müslüman toplumlar, arap olmadıkları için mi araplara olduğu kadar duyarlı değilsiniz. Bu arap milleyitçiliğine anlam veremiyorum.
  • bende şöyle bir bilgi vereyim:

soner yakçın'ın istihbaratçı hiram abas'ın hayatını anlattığı baypipo adlı kitaptandır.

"60-70li yıllarda hiram abas ajan olarak filistin direniş örgütlerine sızmış. burada filistinlilerin güvenini kazanıp kritilk bilgiler edinmiş ve bu bilgileri mossad'a aktarmış. bunun karşılığında direniş örgütlerinin tüm kritik kamp noktalarını öğrenen mossad, örgüt noktalarını bombalamış. ayrıca mit ile yapılan anlaşma sonucu ermeni terör örgütü asala'nın da kamplarını mossad vurmuş."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothic_Romance

şimdi araplara ne halin varsa gör desek 2 gün sonra bize gelicek sıra ayrılıktan zarar gelir bütün müslümanlar kardeştir

araplar kendi kendilerini savunmuyolar zaten araplar şuan amerikan uşağı başkada bişey değil ayrıca israil le oluşcak bi savaş 3. dünya savaşına neden olcak ve dünya güç dengeleri tamamen değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N
    Benim merak ettiğim şu; bu duyarlı vatandaşlarımız kıbrısta halkımız katledilirken neredeydi, azerilerin kafa derisi yüzülürken neredeydi, yarım asırdır doğu türkistanda 2milyonun üzerinde insan katledilirken neredeydi vb bir çok benzer olay sayabilirim ki bu saydıklarım da müslüman toplumlar, arap olmadıkları için mi araplara olduğu kadar duyarlı değilsiniz. Bu arap milleyitçiliğine anlam veremiyorum.

Kıbrıs'ta vatandaşlarımız katledilirken benim amcam Lefkoşa'daydi.onlarca şehitlerimiz oradaydı.

Azerileri soyleyen arkadas. Neden Azerbaycan PKK terör orgutudur demedi. Neden kktcyi tanımadı.Sehit verirken neden bir kere bas saglıgı dilemedi. İsrail gemilerimizi basarken neden sesini çıkarmadı. Sende bana bunu soyletmisin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.