Şimdi Ara

HEPAR SEÇİMLER'DE VATAN PARTİSİNİ DESTEKLEYECEK İDDİASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.ulusal.com.tr/gundem/son-dakika-hepar-vatan-partisi-ni-destekleyecegini-acikladi-h202114.html

Bana kalirsa bu siyasi acidan dev bir yanlis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı şurada. Bu ülkede değişim istiyorsan, aslında olmadığın biri gibi görünüp halkın bir kısmını kandırmak ZORUNDASIN. Osman paşa gibi dürüstlük abidesi olursan halktan alacağın destek %1'i geçmez, 1000 yıl geçse de düzen değişmez.

Bak Akşener'e nasıl kürtlere şirin görünmeye çalışıyor. Halbuki pkk'ya en küçük sempati duyan herkesin anasını bellemek için gün sayıyor. Zararlı cemaatlerin kökünü kurutmak için elleri kaşınıyor. 3 kuruş maaş için mi katlanıyor bu kadar eziyete? Eşine dostuna torpil yapmak için mi aslında olmadığı biri gibi görünmeye çalışıyor? Bak hdp ne dedi? Kürtler asla Akşener'e oy vermez dedi. Peki kürtler oy vermezse değişim nasıl olacak? Kürtlere "alın oyunuz sizin olsun" deme lüksü var mı kimsenin? Ha hepar gibi, vatan partisi gibi zaten iktidar olma derdin yok ise konuşursun istediğin gibi.
  • iddia değil gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobayram -- 19 Mayıs 2018; 22:20:15 >
  • Hımm şaşırdım. Herkes insandır, herkes hata yapar. Pamukoğlu da hata yapmış. Bildiriden anlaşılacağı üzere Osman Pamukoğlu ittifak için kendilerine teklif gelmemesi üzerine alınmış olacak ki bir diğer dışlanmış olan vatan partisi ile gönül bağı kurmuş. Sıkıntı yok paşayı sever sayarız.
  • Yok abi yok bu ülkede siyasetten uzak duracaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık ...

HEPAR SEÇİMLER'DE VATAN PARTİSİNİ DESTEKLEYECEK İDDİASI
  • destekleyebilir.bu HEPARın VATAN PARTİSİNe dönüştüğü anlamına gelmez.

Perinçek standart bir anti amerikancıdır.amerikanın yanında olan herkesin karşısındadır, amerikaya karşı olan herkesin yanındadır.

şu anda amerika, israil suudi arap apaçık bizim aleyhimize gelişmeleri meydana getirmekte 2. israili kurmaktadırlar.
    demek ki diğer partilerde bu konunun hakından gelebilecek bir niyet, gayret ve kapasite olduğunu görememişler.

bu partilerle herhangi bir ilişkim yok sadece tahmini olarak yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

destekleyebilir.bu HEPARın VATAN PARTİSİNe dönüştüğü anlamına gelmez.

Perinçek standart bir anti amerikancıdır.amerikanın yanında olan herkesin karşısındadır, amerikaya karşı olan herkesin yanındadır.

şu anda amerika, israil suudi arap apaçık bizim aleyhimize gelişmeleri meydana getirmekte 2. israili kurmaktadırlar.
    demek ki diğer partilerde bu konunun hakından gelebilecek bir niyet, gayret ve kapasite olduğunu görememişler.

bu partilerle herhangi bir ilişkim yok sadece tahmini olarak yazıyorum.
    Incirligi kapatirim diyen muharrem inceyi dedtekleseydi o zaman.

• Osman Pamukoğlu ndan dolayı sevdiğim ve ilgi duyduğum tek partiydi. Bu nedir abi amaçlanan ne anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wasted.wastelander

Incirligi kapatirim diyen muharrem inceyi dedtekleseydi o zaman.

Alıntıları Göster
    rotamız amerika diyen İnce yi mi PKK yı her zaman destekleyen hendekçi Demirtaş ı yardımcı yapacak İnce yi mi

Şu Perinçeki anlamamış ana medyadan gündemi takip edip kıt bilgiyle yorum yapan tiplere de söylüyorum

Perinçek'in gazeteciyken gittiği görüşme fotoğraflarını öne sürerken Muharrem İnce nin hangi dershane de hocalık yaptığını araştırın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolobayram

rotamız amerika diyen İnce yi mi PKK yı her zaman destekleyen hendekçi Demirtaş ı yardımcı yapacak İnce yi mi

Şu Perinçeki anlamamış ana medyadan gündemi takip edip kıt bilgiyle yorum yapan tiplere de söylüyorum

Perinçek'in gazeteciyken gittiği görüşme fotoğraflarını öne sürerken Muharrem İnce nin hangi dershane de hocalık yaptığını araştırın bakalım

Alıntıları Göster
    Teroristbasinin cicek uzattigi adama oy verecek migden varsa buyur ver.

• Sıkıntı şurada. Bu ülkede değişim istiyorsan, aslında olmadığın biri gibi görünüp halkın bir kısmını kandırmak ZORUNDASIN. Osman paşa gibi dürüstlük abidesi olursan halktan alacağın destek %1'i geçmez, 1000 yıl geçse de düzen değişmez.

Bak Akşener'e nasıl kürtlere şirin görünmeye çalışıyor. Halbuki pkk'ya en küçük sempati duyan herkesin anasını bellemek için gün sayıyor. Zararlı cemaatlerin kökünü kurutmak için elleri kaşınıyor. 3 kuruş maaş için mi katlanıyor bu kadar eziyete? Eşine dostuna torpil yapmak için mi aslında olmadığı biri gibi görünmeye çalışıyor? Bak hdp ne dedi? Kürtler asla Akşener'e oy vermez dedi. Peki kürtler oy vermezse değişim nasıl olacak? Kürtlere "alın oyunuz sizin olsun" deme lüksü var mı kimsenin? Ha hepar gibi, vatan partisi gibi zaten iktidar olma derdin yok ise konuşursun istediğin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: wasted.wastelander

Teroristbasinin cicek uzattigi adama oy verecek migden varsa buyur ver.

Alıntıları Göster
    Vatan Partisi nde en vatansever askerler bulunuyorsa Apoyu sorgulayan komutan ve yargıç bulunuyorsasen biraz düşün.Oy miğde ile değil beyin ile verilir
  • iyi parti demirtaş çıksın diyor, bahçeli iktidar ortağı olmasına rağmen hdpye dava açamıyor, chp bugün dahi Atatürkün adını anmayan saadetle ittifak yapabiliyor ama Pamukoğlu bir adayı mevcut şartlarda destekleyince olay oluyor.
  • İyi ve chp nin suçu çok.
    Bildirgede söylendiği gibi, hem bir oy bile önemli diyorsun hemde hepar gibi bir partiyle temasa geçmiyorsun???

Bari Hepar temasa geçseydi. Ben olsam büyüklük bende kalsın deyip temasa geçerdim hepar olarak iyi partiye.
    Ülke için en iyisi neyse onu yapmak lazım.

Şu an meral akşener ile doğu perinçek arasında kaldım.
  • İyi partiyi telden aradım çalışma saatleri 9-19 arası imiş yarın tekrar arayıp söyleyeceğim durumu bakalım, ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

İyi partiyi telden aradım çalışma saatleri 9-19 arası imiş yarın tekrar arayıp söyleyeceğim durumu bakalım, ne diyecekler.
    yarın ararsan Satuk Buğra Kavuncu kimdir FETÖ’den tutuklu Enver Altaylı’nın yeğeni değil mi siyasi geçmişi nedir de yönetim kuruluna alınıyor Panama Belgelerinde geçen Tolleport Assets Management ile bağlantıları neler diye sormanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobayram -- 20 Mayıs 2018; 0:10:41 >
  • Osman Pamukoğlu ve Perinçek yanyana, omuz omuza. Bu seçimden ben bir şey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Osman Pamukoğlu ve Perinçek yanyana, omuz omuza. Bu seçimden ben bir şey anlamadım
    bu vatan ne zaman zor zamanlar yaşasa vatanseverler tek cephede buluşur Fetö nün hedef aldığı ama Silivri Duvarlarını yıkan Vatan Partisi ydi 15 Temmuz da sokağa ilk çıkanlar da onlardı Gezi de en öndeydiler HDP ye kapatma davası açanlarda Ermeni Soykırımı yalanını Dünya ya kanıtlayanlar da Amerika askerlerimizin başlarına çuval geçirdiğinde askerlerimizin intikamını alanlarda

Bir yanda PKK yı kandili dinleyen terörist cenazesine giden apoyu lider benimsemiş HDP yi kucaklayan Amerikancı olduğunu açıkça ilan eden kesim bir yanda tek adamlık için gün sayan iktidar bir yanda bu ülke menfaatleri için çabalayan Vatanseverler

• lolobayram L kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman bu milletin %98 i Vatan haini, mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Mayıs 2018; 0:42:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.