Şimdi Ara

HEPAR SEÇİMLER'DE VATAN PARTİSİNİ DESTEKLEYECEK İDDİASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapma etme gözünü seveyim neden yani !
  • Osman Pamukoğlu'nun 2 senedir HEPAR ile bir bağı yok diye biliyorum. Meydanı gençlere bırakıyorum diyip siyasetten çekilmişti. Onursal başkan konumundaydı. Kendisinin imzası gerçekten var mı yok mu yakın zamanda belli olur ona göre yorum yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Osman Pamukoğlu'nun 2 senedir HEPAR ile bir bağı yok diye biliyorum. Meydanı gençlere bırakıyorum diyip siyasetten çekilmişti. Onursal başkan konumundaydı. Kendisinin imzası gerçekten var mı yok mu yakın zamanda belli olur ona göre yorum yaparız.
    Bence yoktur diye tahmin ediyorum.

Paşa buna izin vermez adam senelerini terörle mücadeleye vermiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

İyi o zaman bu milletin %98 i Vatan haini, mi acaba?
    Vatan haini diye bir şey demedim ama Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.Bir oy vereceksen de ankete çoğunluğa bakmayacaksın araştıracaksın ne vaatleri var neyi savunuyor bu vatan için ne yaptı bugüne kadar parti programı seçim manifestosu nedir fetö ile mücadele de pkk ile mücadele de neredeydi Hendek savaşlarında Afrin operasyonunda partisinin ve kendisinin ilk tepkisi neydi Ergenekon Balyoz kumpaslarında ilk sözleri neler oldu ekonomik çözümleri programları nedir Atatürk'e ne kadar bağlı dış politika hakkındaki söylemleri yorumlama olaya hakimiyetleri neler vb şeyleri çıkarmadan onun oyu o kadar bunun oyu bu kadar iyi de brader Ataatürk'te Samsun'a 48 kişi ile çıkmadı mı neyin hesabıdır bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B2B7A0AF7

Bence yoktur diye tahmin ediyorum.

Paşa buna izin vermez adam senelerini terörle mücadeleye vermiş...

Alıntıları Göster
    Heparın sitesine girip bakabilirsin.
    HEPAR SEÇİMLER'DE VATAN PARTİSİNİ DESTEKLEYECEK İDDİASI

HEPAR SEÇİMLER'DE VATAN PARTİSİNİ DESTEKLEYECEK İDDİASI

• Desteklemesinde bir sakınca yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Heparın sitesine girip bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Yapma be paşam ya neden ya ?

Yahu gidip bari CHP ile görüşüp ittifaka katılsaydın.

Niye yani...

Edit: Şimdi çaktım köfteyi paşa zeki abi...

Hemde çok zeki...

Akıllıca davranmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 20 Mayıs 2018; 1:13:15 >

• lolobayram L kullanıcısına yanıt
    Valla Perinçek'in ne olduğunu anlayabilen bugüne kadar beri gelsin. Osman Paşa'ya lafımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B2B7A0AF7

Yapma be paşam ya neden ya ?

Yahu gidip bari CHP ile görüşüp ittifaka katılsaydın.

Niye yani...

Edit: Şimdi çaktım köfteyi paşa zeki abi...

Hemde çok zeki...

Akıllıca davranmış.

Alıntıları Göster
    CHP burnundan kıl aldırmıyor onların tercihi selo oldu HDP oldu HDP ye kapatma davası açan parti de Vatan Partisi
  • Osman Pamukoğlu iyi ve kudretli bir askerdir ancak kendini Atatürk sanıp siyasete atladı, Osman Paşa gibi insanlar siyasetten anlamaz ki örnekte görüldüğü üzere siyasetten zerre anlamıyormuş.

Bir kere seçimlerde partinin amblemi yok ilk faul bu. İkinci olarak bir siyasi partinin amacı meclise girmektir, iktidarı zorlamaktır sen ise daha %1 oy alamayan bir parti ile ittifak kurduğunu ilan ediyorsun ikinci faul bu. Üçüncü ve son olarak, kendinizi muazzam değerli görüp İYİ, CHP veya SP'nin kapınızını çalmasını beklemişsiniz, en komik olan da bu, bir düşünün bakalım siyasi olarak siz mi onlara muhtaçsınız? Onlar mı size muhtaç her neyse, kaybettiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolobayram

CHP burnundan kıl aldırmıyor onların tercihi selo oldu HDP oldu HDP ye kapatma davası açan parti de Vatan Partisi

Alıntıları Göster
    Sonda yazdım zaten düzenledim çaktım köfteyi diye.

Abi general yine zekasını konuşturuyor.

Bu adamdan korkulur benden demesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A984A1CC7

Osman Pamukoğlu iyi ve kudretli bir askerdir ancak kendini Atatürk sanıp siyasete atladı, Osman Paşa gibi insanlar siyasetten anlamaz ki örnekte görüldüğü üzere siyasetten zerre anlamıyormuş.

Bir kere seçimlerde partinin amblemi yok ilk faul bu. İkinci olarak bir siyasi partinin amacı meclise girmektir, iktidarı zorlamaktır sen ise daha %1 oy alamayan bir parti ile ittifak kurduğunu ilan ediyorsun ikinci faul bu. Üçüncü ve son olarak, kendinizi muazzam değerli görüp İYİ, CHP veya SP'nin kapınızını çalmasını beklemişsiniz, en komik olan da bu, bir düşünün bakalım siyasi olarak siz mi onlara muhtaçsınız? Onlar mı size muhtaç her neyse, kaybettiniz!
    Hocam pasif kalıyor Pamukoğlu çünkü insanları yalanlarla kandırmak istemiyor.

Bir ara kapatmak istedi partiyi hile hurda ortamından bıkmıştı kapatmadı.

Biraz meydanlara çıkıp konuşsa kitle toplar bir kere reklam yapmıyor sorun orada.

Halkla içli dışlı olması lazım muharrem ince çok iyi laf yapıyor , mesela adamın arkasında kimse olmasa yine ağazıyla kitle toplar Allah herkese ağız vermiş kullanan var kullanmayan var.

Aslında burada bilerek onların ittifakına katılmamış çünkü HDP ile görüşmeleri sinir etmiş onları zaten yazdığı maddelerde mesajını açıkça vermiş.

Perinçek konusuna değinmek biraz ağır kaçar çok derin bir konu...

• Valla Perinçek derin konu falan değil, Apo ile güldüğü bir resim var mı? Evet var, o zaman bu konu benim için ebediyen kapanmıştır.

2. Olarak, Osman Paşa'nın bizden iyi bildiği bir konu var ki düşman sana kurşun sıkarken sen ona gül uzatmazsın, düşman yalanlarla kitleleri yönetirken sen dürüst olamazsın o zaman siyasetin S'sinden anlamıyorsundur.

Neyse Osman Paşa böyle bir adamı destekleyerek siyasi hayatını resmen bitirmiş oldu zaten. Zaten siyaseti becerememişti, keşke vedasını böyle yapmasaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A984A1CC7

Valla Perinçek derin konu falan değil, Apo ile güldüğü bir resim var mı? Evet var, o zaman bu konu benim için ebediyen kapanmıştır.

2. Olarak, Osman Paşa'nın bizden iyi bildiği bir konu var ki düşman sana kurşun sıkarken sen ona gül uzatmazsın, düşman yalanlarla kitleleri yönetirken sen dürüst olamazsın o zaman siyasetin S'sinden anlamıyorsundur.

Neyse Osman Paşa böyle bir adamı destekleyerek siyasi hayatını resmen bitirmiş oldu zaten. Zaten siyaseti becerememişti, keşke vedasını böyle yapmasaydı.
    Bilemeyeceğim şahsen bir yandan benide üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 20 Mayıs 2018; 1:35:53 >
  • Yok yok, O Perinçekte bir şey var. Ne olduğunu kimse anlayamadı. O kadar sığ değil.
  • Osman paşa iyi bir asker olabilir bu iyi bir siyasetçi olacağını göstermez. Asker olarak kalmalıydı. Kendine yazık etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh nin heparcıları nerde. Atatürk ün askeri neler yapıyor görmüyormusunuz?

Dahha düne kadar perinçeğe pkk ile işbirliği yapıyor derken şimdi kendisi perinçeği destekliyor. Ya da artık açıktan destekliyor? Konuşun bakayım şimdi megri megriiiii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

destekleyebilir.bu HEPARın VATAN PARTİSİNe dönüştüğü anlamına gelmez.

Perinçek standart bir anti amerikancıdır.amerikanın yanında olan herkesin karşısındadır, amerikaya karşı olan herkesin yanındadır.

şu anda amerika, israil suudi arap apaçık bizim aleyhimize gelişmeleri meydana getirmekte 2. israili kurmaktadırlar.
    demek ki diğer partilerde bu konunun hakından gelebilecek bir niyet, gayret ve kapasite olduğunu görememişler.

bu partilerle herhangi bir ilişkim yok sadece tahmini olarak yazıyorum.
    2.israil ne oluyor müdür

• Arada kalmış asaga tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık demiş

• Vatan Partisi'nin oyu 10-15 kadar arttı. Hadi hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.