Şimdi Ara

Hep Yek (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu.

Hep Yek (2016)

Cevat, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin şehvet ve şan düşkünü oğludur. Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına Ziya Baba üstlenir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmez. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirirken Gürkan ve Altan adında iki belalı ile yolu kesişir, onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybeder. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalır..

• Sonrada neden halen tecavüz var bu ülkede filmde resmen tacizi normal bişey gibi gösteriyorlar gitmeyin arkadaşım böyle filmlere yazık günah yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagajı açma muhabbeti transporter filminden araklanmış. sinema da izlenecek kadar kaliteli değil de evde zaman öldürmelik izlenebilir.
  • gürkan uygun reis harcıyorsun kendini :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şiddetle önerilmiyor.
  • Ulan gayet de güldük, herkes namus bekçisi kesiliyor başımıza. Film la bu absürd bi film niye abartıyorsunuz. Yok cinsellik miş yok eşcinsellikimiş yok Memati böyleymiş Adam oyuncu olum mal mısınız ? Gayet de normal tipler barındıran (film için diyorum,normalde böylr tiplere bende ayar olurum) eğlenceli vakit öldürmek için gülmek için güzel bir film 10/6.5

Abartmaya gerek yok herkes başımıza usta eleştirmen kesildi

• Gürkan Uygun'da her filmde oynamaya başladı.
    Filmle ilgili söylenecek şey ise, dili ağır bulunabilir ama absürd komedide bu tarz detaylar mevcuttur.
    Feminen yaklaşım yapılabilecek sahneyle ilgili ise söylenecek fazla bir şey yok.
    Bu işi meslek olarak yapan kadınların varlığını inkar edecek değilsiniz sanırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlemedim ama iyi görünüyor.

• Valla ben filmi orta buldum, Gürkan Uygun, Fırat Tanış gibi oyuncular döktürmüş kesinlikle bunun yanında fena olmayan replikler var vs.

Fakat hikayeyi 2.filme bırakmak nedir? Senaryo ve karakterler zaten iyi değil bunun yanında yarım bırakılan hikaye filmi iyice düşürüyor.

6/10
  • berbat bir film tamamen zaman kaybı
  • HEP YEK 2 YAKINDA

• Hep Çöp

• Filim iyidi ya,imdb puanı 3.9 ama kesinlikle 5 puanı olması lazım.
    Özellikle Fırat Tanış iyi oynamış.

Şu dandik Bir Baba Hindu'da on kat daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 14 Ocak 2017; 17:44:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.