Yaşım 31 dünyalar tatlısı bir kızım ve melek gibi bir eşim var şu andaki eşimle karşılıklı anlaşma ve birazda görücü usulu sayılmaz ama isteyerek evlendim mutlu bir evlilik yaşıyorum Allaha şükür ..
şöyle geçmişime bakıyorum ve düşünüyorumda çok aşık olmuştum ilkokulda orta okulda lisede üniversitede ...
bir tanesi bile karşılıklı değildi hatta çoğunun haberi bile yoktu sevdiğimden
iyiki diyorum hiçbiri olmamış yoksa şimdiki eşimle evlenemeyecektim belki AŞIK OLMADAN EVLENDİĞİM eşim Allah ondan razı olsun GÜZELLİK AŞK BENCE BOŞ çok klasik ama şöyle düşünün
dünyanın en güzel kızını hayal edin ve onunla evlendiniz varsayalım...
emin olun 1 sene sonra artık o güzellik sizin için bir şey ifade etmeyevcek geriye evlendiğin kızın huıyu kalacak eğer oda güzelse ne mutlu yok huysuz ve çekilmezse geçmiş olsun...
ama sevdiğin biriyle birşeyler yaşamanın ne demek olduğunu bilmeden öliceksin
Haklısın
evlilikte huy ve kişilik çok önemli tabi güzelde olucak biraz benim için kâfi
ne güzel ama yinede aşık olup evlenmek isterim ben. Allah kısmet ederse.
şuan mutluysan tamamdır işte tadını çıkar hayatın.
daha çoğumuz toyuz ilişkide eğlenelim derken aşık oluyoruz istemeden. sonra forumda kızdan ayrıldım diye zırıltımızı sizler dinliyorsunuz hep. sizin de işiniz zor valla Allah mutlu etsin ikinizi de darısı bizim gibi toyların başına
Allah mesud etsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme