Şimdi Ara

Hep hak etmeyen mi kazanır bu hayatta ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu hayatta bir çok şeyi kazanmak için illaki vurdumduymaz mı olmak gerek yoksa sadece benim yaşamım mı böyle gidiyor etrafıma baktığımda ?

• kimin kzanıp kimin kaybetti daha belli değil.
  • Neyi kazanmaktan bahsettiğimize bağlı ama genelde evet adam satabilen,gamsız large biri olmak lazım..Bunu bende anladım geçte olsa..
  • genelde doğrudur zira hak etmeyen cesitli üç kağıtçılıklarla bulundukları yere gelir ama hak eden bu islerden anlamaz bileginin hakkı ile calısır ama o bunu yapana kadar hak etmeyen biri onun yerini coktan almıstır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünceler rahat bırakmıyor ki insanı.En basitinden,o sokaklarda görüpte deli sanılan insanlar neden o halde ?
  • zaten her zaman umursamaz olacaksın yoksa hayattan zevk alamazsın hocam fakat hak etmemekle umursamazlığın bir bağıntısı yok ne alakaysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İspanya hak etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

zaten her zaman umursamaz olacaksın yoksa hayattan zevk alamazsın hocam fakat hak etmemekle umursamazlığın bir bağıntısı yok ne alakaysa

Şöyle alakası var tek kelime;adalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefiladam

quote:

zaten her zaman umursamaz olacaksın yoksa hayattan zevk alamazsın hocam fakat hak etmemekle umursamazlığın bir bağıntısı yok ne alakaysa

Şöyle alakası var tek kelime;adalet.

sıçtın sıvama kardeş ama dediğin gibi adalet yok ne yapalım.
  • quote:

Aynen ben de bağlantıyı kuramadım.Benim hep öyle umarsız mod : on.Valla rahatım.Her şeyi kafaya takmayın beyler.Hem bir şey için gayret göstermezsek olmaz illaki orayla bağdaştıracaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

İspanya hak etti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.