Şimdi Ara

Hep Aglıyorum Hep Dayak Yiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
5.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi abime bile söylemekten çekindiğim şeyleri sizlere söyleyeceğim.

Öncelikle ben bir erkeğim ve lise1'e gidiyorum.Şimdi benim karakteristik özelliklerim şunlardır

1)Asla yalan söylemem ve asla küfür etmem.
    2)Dürüstüm.
    3)En küçük şeyde ağlarım.(Normalde küçük şeylere kızlar ağlar ama bende böyleyim)

Mesela bizim lisede havalı bi çoçuk var (lisenin en güçlüsümü ne )10 mu 11 e mi ne gidiyor neyse şimdi bunun gıcık kaptığı çoçukda benim yanımdaydı.Şimdi geldi bu yanımıza bana şimdi sorular soruyodu (şiddetli bi ses tonuyla) ben zaten hemen o sıra kendimi koyverdim.Hemen ağladım.Sonra zaten tüm karizma gitti lisede.

Mesela şimdi bi çoçuk var aynı sınıftayız.Bizim evle onun ev aynı yol üstü.Beraber geliyoruz.Çocuk kolunu omzuma atıyo çek diyom çekmiyor,Yine diyom bu sefer işte ben çekmeye çalışıyom bu seferde iyice boynuma doğru uzatıyor o sıra yine kendimi koyveriyorum.

Öncelikle bizim sınıftaki tüm erkekler ortalık yerde sövüyor sonra yalan atıyorlar.Yaramazlar.Birtek ben sırama oturuyorum kimseyle konuşmuyorum ve küfür etmiyorum ve arkadaşlara hiç yalan söylemem.Şu Lise1'e kadar kimseyle kavga etmedim hep konuşarak hallederim.Yani normal erkeklerden biraz farklıyım.

Mesela şimdi çoçuğun biri geliyor bana vuruyor,laf atıyor inceden bir gözüm sulanıyor ama çaktırmıyorum sonra vurma falan diyorum sonra sınıfa gidiyorum.Yani anlıyacağınız en küçük bi yumruk,olsun laf olsun hemen aglayacağımdan hiç karşılık vermedim onlara.Şimdide çok üzerime geliyorlar nasılsa döverim ben bunu diye.

En küçük şeyde ağlıyorum ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbursankarax -- 25 Ocak 2011; 14:21:45 >

• Özgüven eksikliği ,reçetem bol bol metal müzik dinle ,vahşet içerikli oyun oyna ,1 ton korku filmi izle ,yanında zorda kullanmamak üzere çakı tası ,tas fırın erkek olursun !
  • En yakın Kung-Fu kursuna git
  • bol bol kavga ederek bu sulugözlülüğü üzerinden atabilirsin..hatta ettiğin kavgalarda mümkünse dayak ye.daha faydalı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Özgüven eksikliği ,reçetem bol bol metal müzik dinle ,vahşet içerikli oyun oyna ,1 ton korku filmi izle ,yanında zorda kullanmamak üzere çakı tası ,tas fırın erkek olursun !

harbi doğru lan
  • şimdi yavaşça ellerini klavyeden çek ve ağla ...
  • cok gücsüzüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kavga konusuna katılıyorum yoktan bir sebeple kavga çıkar yalnız dikkat et başına bela alma
  • sus ve ağlamaya devam et o zaman
  • al eline bıçağı ilk önüne geleni delik deşik et. bi kaç sene ıslah evinde kalırsın. o arada düzelirsin.
  • Tıpkı benim 9. sınıftaki halimi anlatmışsın. Her şeye rağmen Allah için der kendimden ödün vermezdim ama burama kadar geldi ve ben de kendimi bozdum. Hayatta daima kaybeden olmamak istiyorsan doğa kanunlarına ayak uydurmalısın. Güçlü olan kazanır, büyük balık küçük balığı yutar. O yüzden dürüstlüğü, iyiliği bırakmalı ve güçlenmeye çalışmalısın.

• Bişey söylerdimde , şimdi ağlarsın diye söylmiycem
  • Ben de böyleydim 1. sınıfta. Ne olursa olsun kimseyi kendine dokundurma. Fight Club' ı izle, daha sonra "İşlerini bitir" .
  • fotonu koyda neler yapabileceğini görelim
  • Eğer kızlara ilgi duymayıp erkeklere duyuyorsan durum belli. Öyle bir şey yok diyorsan androjen kimliğe sahipsin. Korkulacak bir şey yok. Arkadaşların tavsiyelerini dinle.
  • Gta oyna önüne geleni gebert.Eğer sistemin iyiyse Very Highde oyna daha gerçekçi olur.
  • ciddi bir ezik vakası
    bune lan zır zır

senin ilacın ezik man da.
    o biliyodur ne yapılacağını
  • Onlara bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle yazacaktım, ama zaten sen öyle yapıyosun galiba.
  • Nerde oturuyorsun, Antalyadaysan gel seni eğiteyim.
  • Süt müsün ?
    Kendine güven biraz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.