2 seçeneğin var: Ya karşılık vereceksin (Madem sinirleniyon,dal o zaman...) ya da susacaksın (Dalamıyorsan,susmasını bileceksin...)
ben senin yerinde olsam susmayı tercih ederdim...aslında dediğim susma değilde takmamak diyelim...Takmayacaksın!Çünkü insanı kıracak en kötü şey,takmamaktır...Takmayınca kendi kendine uzaklaşacak...Bak,buraya yazıyorum!...İşe yarayacak!
yanıma geliyorlar ceketimn arkasına kagıt yapıstırıyralr giderken tükürüyolar sevdigim kız orda olmasından dolayı cok uzuluyorum onun yanında hep kuck dusuyorum
Tamamda kavga korkulcak bişeymi ?
Bi anlık acı için karizmayı sarsma kavga etsen ne olcak en fazla 1hafta acı çekersin sonra bişeyş olmaz.Biraz erkek ol herşeye aglama.Yoksa şamaroglana dönersin.
quote:
Orijinalden alıntı: xbursankarax
quote:
Orijinalden alıntı: cihoanktr
2 seçeneğin var: Ya karşılık vereceksin (Madem sinirleniyon,dal o zaman...) ya da susacaksın (Dalamıyorsan,susmasını bileceksin...)
ben senin yerinde olsam susmayı tercih ederdim...aslında dediğim susma değilde takmamak diyelim...Takmayacaksın!Çünkü insanı kıracak en kötü şey,takmamaktır...Takmayınca kendi kendine uzaklaşacak...Bak,buraya yazıyorum!...İşe yarayacak!
yanıma geliyorlar ceketimn arkasına kagıt yapıstırıyralr giderken tükürüyolar sevdigim kız orda olmasından dolayı cok uzuluyorum onun yanında hep kuck dusuyorum
Sana seçenekleri verdim...Seçim senin...
bende bursankaralıyım 06-16 :) Ver okulu döveyim hepsini
Kardeşim Önce Huyunu suyunu değiştirmemiz lazım senin.
Hazır 2. Dönemede geçiyoruz o okulda artık karizman bitmiş. Ruhunun içine ben girsem dönüş yok
Yapman gerekenler ;
- Nakil yaptır annene,babana söyle. Yakında güzel bir okul varsa!
- Bu psikolojik bir olay ayrıca. Bilinçaltına yerleşmiş o an ya ağlarsam ya yapamazsam fikirlerine engel olamıyorsun. Psikologa git ve annen dışarda beklesin durumu ve tüm herşeyini onlara anlat. Gerekirlerse sizi psikiyat. yöneltip ilaçla beraber desteklicekler. Bak kardeşim kesin bunları ihmal etme, çok sorun yaşarsın depresyona,sosyal fobiye kadar gider bu illet
- ergin123 arkadaşımızın dediği önerileri dikkate al. Bu tarz filmler izle ve hobiler edin, kişisel gelişim kitapları oku.
- Body ' e yazıl özgüven kazanmak için (bir hormonu sargılıyor)
Kavga yandaşı olma ama kendini korumayı da bil
quote:
quote:
quote:
tesekkurler tavsiye için
Tatilde git biraz hayat öğren gel. Varsa şöyle 3-4 yaş büyük kuzenin abilerin arkadaşların git onlarla takıl. Hatta 2-3 kere kavga et. Hatta ve hatta Green Street Hooligans filmini izle. Duvarı tokatla ve yumrukla. Elemanla dalga geçenler için söylüyorum empati kurun biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~
arkadaşın nonoşluk bir durumu yok bildiğin süt sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
Özgüven eksikliği ,reçetem bol bol metal müzik dinle ,vahşet içerikli oyun oyna ,1 ton korku filmi izle ,yanında zorda kullanmamak üzere çakı tası ,tas fırın erkek olursun !
+1 Sigara iç Serserilerle takıl İçki iç Küfür eksik olmasın ağzından Hocalara Saygısızlık Yap Sınıfta bi şamata çıktıysa kaynağı sen ol
Anlamıyorum kardeşim nası yetiştirdiler seni çokmu baskı yaptılar.Çok baskı gören çocuklar böyle oluyor.Çocukluğunu tam yaşayamadın şimdide kız gibi ağlıyon. 1-2 Yıla kalmaz düzelirsin şimdi lise 1 sendromu var üstünde takma kafana üsttekileri bir bir gerçekleştir erkek adam gibi takılbak noluyo.Bide Millete atarlan kavga ayaklarına gir ki ezemesinler.Kavga ayağı diyosam her çıkışta kavga etme anladın sen onu.
quote:
quote:
quote:
quote:
tesekkurler tavsiye için
arkadas iyi bir yere deginmis takmayinca hepsi gider ise yarayan bir taktiktir denendi uygulandi tarafimdan
teksaslı abilerinden yardım iste
Şimdi ağlamayı kes ve beni dinle.
Öncelikle herkesinde tavsiye ettiği gibi Metal müzikleri tavsiye ediyorum cok iyi gaz veriyor. Ayrıca ağlamayı unutacaksın sen adama dalarkende ağlasan sinirden der geçirirsin. Ayrıca hergün mekik ve şınav çek. Örek yürüyüşü yap. Bacak karın ve kol kasların gelişsin. Okulda daha belalı adamlarla arkadaşlık yap. Bir kavga olacağı zaman git ilk omuzu sen at ağlamaktan korkma ama Birazda kendini geliştirirsen özgüvenin yerine gelecektir. Daha sonra her gün birini dövmek isteyeceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: red_alert22
Yumuşaklık varmı ?
arkadasım bu dedıgın cok ayıp
Bak işte AĞLATTINIZ ÇOCUĞU yine
fazla kafana takma daha küçüksün sonuçta yavaş yavaş bu durum ortadan kalkar yani, bunu çok fazla bir sorun olarak görme bence, ne bilim erkek arkadaşlarınla daha fazla dolaş top oyna sinemaya git yavaş yavaş bu durum geçer bence
KONU FAKEYDİ KANDIRDIM HEPİNİZİ
quote:
Sen sincanda oturmuyomuydun
quote:
Yarın iyi hazırlan genç.
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
quote: