Şimdi Ara

Hemoroid olmuşum 😢

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemoroid olmuşum.Bujiler 4 meme yapmış nasıl kurtulabilirim Bir rahatsızlık vermiyor ama kendimi tuhaf hissettim kurtulmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gec olmadan dogru doktora

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Gec olmadan dogru doktora

Doktorsuz bir çözümü yok mudur hocam.Eğer doktora gidersem ameliyat diyecek çoğu cebini düşüyor hastayı düşünen yok

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Ameliyat dese bile kabul etmek zorunda degilsin. Git en azindan derecesini felan soylesin sana. Bu isleri ciddiye almak lazim ileride allah korusun daha buyuk sıkıntılar yasayabilirsin.

• quote:

Ameliyat dese bile kabul etmek zorunda degilsin. Git en azindan derecesini felan soylesin sana. Bu isleri ciddiye almak lazim ileride allah korusun daha buyuk sıkıntılar yasayabilirsin.

Hocam doktora gidince tam olarak nelee oluyor.Parmak sokuyor diyenler var yaptırmam ben bunları

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Muayene odasina geciyorsunuz dog pozisyonu almani istiyor ve o bolgeyi acip ışık tutuyor. Gerekli gorurse parmak atabilir ama bunu diger parmaklarla karistirmamak lazim. Tıbbın parmagi giriyor icine.

• quote:

Muayene odasina geciyorsunuz dog pozisyonu almani istiyor ve o bolgeyi acip ışık tutuyor. Gerekli gorurse parmak atabilir ama bunu diger parmaklarla karistirmamak lazim. Tıbbın parmagi giriyor icine.

Aman ne kadar rahatladım hocam Neyse arkadaşımla gider bi muayene olurum.Istanbul Avrupa Yakası onerebileceğiniz yer var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr öncesi proctolog supp veya krem ile beraber doxium kapsül deneyebilirsiniz. Zararsız ilaçlardır. Damar çeperi güçlendiri. Doxium kan dolaşımını düzenler. Lokal ve sistemik bu tedaviyi ilk aşamada dr da önerir. Fazla ıkınmadan büyük tuvaletinizi yapın. Gerileme olmazsa rekltal muayene şart.
    Doxium 3 kez 2 şer kaps.
    Proctolog 3 kez rektal uygulama.
    1 ay sonunda müdahalelik olup oladığı ortaya çıkar. Ciddi de kür-diyete ihtiyacınız var. Diyete hemen başlayın.
    Kanamalı hastanın bu şekilde müdahalesiz iyileştiğini bilirim. 4 yıl üroloji-cerrahi ilaçları çalıştım.
    İlk basamak tedavi protokolü budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Dr öncesi proctolog supp veya krem ile beraber doxium kapsül deneyebilirsiniz. Zararsız ilaçlardır. Damar çeperi güçlendiri. Doxium kan dolaşımını düzenler. Lokal ve sistemik bu tedaviyi ilk aşamada dr da önerir. Fazla ıkınmadan büyük tuvaletinizi yapın. Gerileme olmazsa rekltal muayene şart.
    Doxium 3 kez 2 şer kaps.
    Proctolog 3 kez rektal uygulama.
    1 ay sonunda müdahalelik olup oladığı ortaya çıkar. Ciddi de kür-diyete ihtiyacınız var. Diyete hemen başlayın.
    Kanamalı hastanın bu şekilde müdahalesiz iyileştiğini bilirim. 4 yıl üroloji-cerrahi ilaçları çalıştım.
    İlk basamak tedavi protokolü budur.

Hocam bilgiler için teşekkür ederim.Bende suanda tuvalet yaparken kesinlikle zorluk çıkarmıyor kanama falanda yok sadece bir erkeğe böyle bir şey olması moralimi bozdu verdiğiniz ilaçlar için çok teşekkür ederim.Zayiflayamam zaten 1.80 boy var kiloda 60 fitnessa gidip kilo almaya çalışıyorum.Diyet kesinlikle yapamam

• Diyetten kasıt kızartmalar,asitli içecekler,acılı yemekler vs..
    Zayıflama anlamında diyet değil.
    Hemoroid tedavisi sırasında tüketilen gıdalardan almanız gerekiyor.
    Bu ilaçları tanıdık eczacı veya dr larada sorabilirsiniz.
  • Al kardeşim belki bu sana yardımcı olur. Doktora gitmeyi'de ihmal etme.http://www.diyetisyenim.org/hemoroid-basur-hastaliginda-beslenme/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.